User Tag List

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
43 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Ferrari-Fer-Mas

TechTurkey Caesar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 997TT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hic bir galeriye guvenmiyorum artik,adi her ne olursa olsun.
    Malesef bu isin fitratinda var beyaz yalanlarin normal olmasi,gerisini siz dusunun.
    Guvendigim bir kisi var,oda bu tip arac isi yapmiyor.
    Eminim duzgunude vardir,hepsi saibeli diye birsey yok ancak 2013 agustos tescili oncesi ithal araclarin otv sini iyi arastir....
    Öncesi sonrası yok ki hala yapiyorlar. yakın zamanda düşük ötv li 2-3 supersport daha girdi.

14.000 TL ödeve ödeniyor şaka gibi.

Tabii bu işi yapan adam 100.000 tl alıyor. 14.000 ini ötv olarak yatırıyor. ha bunu yapanda devlet zaten. devlet demeyimde devlet bünyesinde insanlar.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    24 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İhbar etsenize?
    Okumadan imzalamam.....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hic bir galeriye guvenmiyorum artik,adi her ne olursa olsun.
    Malesef bu isin fitratinda var beyaz yalanlarin normal olmasi,gerisini siz dusunun.
    Guvendigim bir kisi var,oda bu tip arac isi yapmiyor.
    Eminim duzgunude vardir,hepsi saibeli diye birsey yok ancak 2013 agustos tescili oncesi ithal araclarin otv sini iyi arastir....
    Aynen öyle Murat abi,o yüzden lüks araç alınacağı zaman bakılacak ilk şey mutlaka yetkili bayi çıkışlı olması,3 kuruş fazla olur ama kafa da rahat olur

jr1905 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı DOHC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İhbar etsenize?
    kimi kime ihbar edeceksin ki ?

997TT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dusuk otv yatamiyor ha yatirdin,direk sistemde gorunuyor. Yani bastan cuzzamli hale geliyor. Eskiden sistemde ayrilmazdi.
    Yetkili bayi cikisli almak ok ama gt3 de oyle fiyat koydu ki,ben herseyiyle tam olmak kaydiyla 65€ uyguna getirdim....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Caesar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    3000 km ye kadar kazasız hatasız bulun abi neden uğraşıyorsunuz sıfır ile. Kendin ithalat firman olup ithalat edemediğin sürece 0 mantıksız. Galeriden bile.
    ithalat yapmanın maliyeti 1000 tl idi 3.5 sene önce.

şahıs işletmesi kuracaksın, ticaret odasına kayıt olacaksın, fatura bastıracaksın vs. hepsinin maliyeti 1000 tl hatta altında idi. yani o kısım sorun değil.

bu arada sadece bilgi olsun diye söylüyorum, yoksa ben cesaret edip, tek başıma araç ithalatına girişemem

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dusuk otv yatamiyor ha yatirdin,direk sistemde gorunuyor. Yani bastan cuzzamli hale geliyor. Eskiden sistemde ayrilmazdi.
    Yetkili bayi cikisli almak ok ama gt3 de oyle fiyat koydu ki,ben herseyiyle tam olmak kaydiyla 65€ uyguna getirdim....
    Sistemde gözüküyor? Lol. Adamlar sistem üzerinden değiştiriyor herşeyi. Araç sorgulandığında tam ötv gözüküyor zaten.

Onu geçtim gözümün önünde üstüne 3 milyon vergi borcu haczi olan bir bentleyi 5 dk içerisinde satış yaptılar noterden. Plaka üstüneydi borç. Plakada değişti.

Araç temize çıktı. 2-3 telefon para trafiği 5 dk içerisinde satış gördü.

Bunuda sistem üzerinden 5 dk liğine kaldırıp plakaya sonra tekrar koyuyorlar.

997TT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Suan sistem otomasyona gecti yani beyanname neyse alti yatamiyor diye biliyorum?
    Ha dedigin olur,sistemi manuel atlatabiliyoarsa,isin temizi evraklari isteyip,daireden onaylatmak...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Anasını satiim 11 ortaklı toplam 100 hektarlık bir arazimiz var Assos taraflarında. Sit alanı kapsamından çıkarıldı hiç birşey bulunamadığı için. 30 senedir elletmiyorlardı. Hemen satalım dedik çokta iyi bi teklif aldık. Sonra anladık neden sit alanından çıkarıldığını. Devlet baba sağ olsun ortakların 7 tanesine fii tarihinde bir vergi borcu çıkarmış onun üzerine de sit alanından çıkarmadan 1 ay önce borç yatırılmadığı gerekçesiyle hisselerine el koymuş. Sit alanından çıkarıldığını bizlere yazılı tebliğ etmiş. 0 7 hisse sahibi 13 varis hariç. Bunlar tabi bir anda gelişio. Satış için görüşme yapıoruz yazışmalar uçuşuo. Ve en son o 7 kişinin varisleri falan 13 kişi dava açıyor. Eee bi ortaya çıkıyor ki. El konulan hisseler devlet tarafından el konulduktan 3 gün sonra dandirik bir gazete tarafından ilanla ihaleye açılıp 2gün sonra 1 kişiye satılıyor. Arsa için bizim bi yerle anlaştığımız toplam bedelin 10 da 1 i fiyatına 7 hisse veriliyor. Şimdi o dini bütün kişi bize diyor ki kendi hisselerinizi de bana şu fiyata devredin (komik bir fiyat) Yoksa eliniz avcunuzdaki de gidebilir. Bizde tabii ki vermedik dava açan kişiler zor durumda kalmasın diye. O dini bütün arkadaşta bayaa ünlü bir inşaatçi arkadaş. Zamanından halkın bir tarafına bişeyler koyucaz diyen şerefsiz. O yüzden devlet istedikten sonra senden her kuruşuna kadar yatırılan bir arabayı laaaak diye elinden alabilir.
    IN BOOST WE TRUST

halilcakir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Göz yumup birşeyler yapılıyor olabilirde bir ...indirik araba hikayesi için vergi kaçırıyor damgası ile kredi kartlarınıza kadar dondurulup olayı anlatıp blokeyi kaldırana kadar rezil olabilirsiniz.

Tek bir mahkeme emri ile bankalara dair her şeyiniz dondurabiliyor.Temelinde borçlanma aracı olan aslında size ait bir varlık olmayan kredi kartınız bile.Bir adım ötesinde zaten eller havaya şeklinde tüm mekanlarınız basılıp aramada yapılabiliyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @caeser

O değilde asıl gözümün önünde vs diye birebir şahit olduğunu iddia ederek bunu burada yazabiliyor olman gerçek cesaret bence onuda ekleyim.

KÖROĞLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    133 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Caesar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sistemde gözüküyor? Lol. Adamlar sistem üzerinden değiştiriyor herşeyi. Araç sorgulandığında tam ötv gözüküyor zaten.

Onu geçtim gözümün önünde üstüne 3 milyon vergi borcu haczi olan bir bentleyi 5 dk içerisinde satış yaptılar noterden. Plaka üstüneydi borç. Plakada değişti.

Araç temize çıktı. 2-3 telefon para trafiği 5 dk içerisinde satış gördü.

Bunuda sistem üzerinden 5 dk liğine kaldırıp plakaya sonra tekrar koyuyorlar.
    Vergi dairesi şuanda evdo (eskiden vedop) sistemini kullanıyor.

Yukarıda bahsettiğiniz tarzda bir işleme şahit olduk, sonradan öğrenildi ve işlemi yapan arkadaş şuan yasal olarak yargılanıyor.

Ki bu bahsettiğim eski düzen, imza ile haciz kaldırma.

Yapılamaz demiyorum ama sizin bahsettiğiniz gibi bir işlemi yapan kişi bile bile lades demiş.

***** online işlemlerin tümünde log alınıyor, hangi işlem hangi kullanıcı ile ne zaman yapıldı bu belli.

Kaldı ki isimsiz ihbar yaparak sadece ilgili aracın plakasını paylaşmanız bile bu usulsüzlüğü yapanların bulmak için yeterlidir.

Hala yapılıyor bu tür yolsuzluklar ama eskisi kadar kolay değil.

mody - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mecidiyeköydeki stadın yerine yapılan gökdelenler için 2013 yılında yürütmeyi durdurma kararı verdi mahkeme, danıştay geçtiğimiz hafta kararı onadı.

Binalar bitmek üzere, imalat devam ediyor. Durmuyorlar, durdurulamıyorlar diyorlar.

Adalet, yargılama, pehhh...
    Everyone knows that 2003 was the last year of the real S2000!

johnie - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mody Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Mecidiyeköydeki stadın yerine yapılan gökdelenler için 2013 yılında yürütmeyi durdurma kararı verdi mahkeme, danıştay geçtiğimiz hafta kararı onadı.

Binalar bitmek üzere, imalat devam ediyor. Durmuyorlar, durdurulamıyorlar diyorlar.

Adalet, yargılama, pehhh...
    Abi orada 2 şirket var.. Teki Quasar 2 blok diğer 2 blok da Torunların. Torunların ki durdurulmuştu bizzat m.köy de oturuyorum durdurulduğu dediği gün harfiyat kamyonları işçiler x2 çalıştı Adalet falan yok ülkemizde. Aracı geçtim abi bisikletten bile vergi alıyorlar ne lanet bir ülke olmuşuz ki Ağustosta çok sağlam bir krizde bekleniyormuş

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kendi adıma ben plakasını biliyorsam düşük ötv li araç gayette ismimi de vererek şikayet ederim arkadaş

Ben 1.5 dizele binerken vergiden dolayı kimsenin böyle bir hakkı yok sırf şansının yaver gidip de fark edilmeyeceğini düşündüğü yada bana birşey olmaz diye cahil cesaretine sığındı için.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yani zaten işte vergi kaçıranlardan dolayı kaçıramayanların canını alıyorlar ya durum bu.

Vergi kaçıransa aslında dolaylı yoldan benden çalıyor.

Ortadaki havuza o ödemesi gerekeni ödemediği için ben daha fazla vermek zorunda kalıyorum

Tek suçum kanunlardan korkmak herhalde

streetracer_nos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konu açılmışken 458 lerde mesela neden 10.000 km altı çok fazla satılık araç var binenler bu kadar çabuk mu sıkılıyor?Yada egzotikte 10 bin 20 bin km üstü araçları satmak daha mı zor?3.000 de 4000 de bir sürü araç var

ECD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı streetracer_nos Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Konu açılmışken 458 lerde mesela neden 10.000 km altı çok fazla satılık araç var binenler bu kadar çabuk mu sıkılıyor?Yada egzotikte 10 bin 20 bin km üstü araçları satmak daha mı zor?3.000 de 4000 de bir sürü araç var
    Benim de merak ettiğim bir husus.. Takipteyim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    SS de 3000 km 5000 km çk kullanılmış gibi duruyor. 5.000KM üstü SS ler direk kiralanmış gözü ile bakılır.

Binek araç değil sonucta her gün eşek gibi gezemezsin.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)