İzleyince insanlığımızdan utandırıp Asıl hayvanın insanmı yoksa köpekmi olduğunu sorgulatan görüntülerdir
İzleyince insanlığımızdan utandırıp Asıl hayvanın insanmı yoksa köpekmi olduğunu sorgulatan görüntülerdir
Böyle birşeyi türkiyede deneselerdi bütün bu olanların üstüne bide tecavüze uğrardı kesin
hocam sizin dediğiniz gibi her binde bir böylesi bi sapık çıksa (ki sanmıyorum daha fazladır) 1 milyonda bin kişi eder ve ülkenin de 77 milyon nufusa sahip olduğunu düşünürsek vay halimize
Videoyu izlemedim az cok ne oldugunu tahmin edebiliyorum, dunyadaki insanlarda ciddi problemler var zihinsel olarak.annemin ogretmen oldugu okuldaki rehber ogretmene birkac ogrenci gelip anlatmis babasi yada dedesi tarafindan tacize ugradigini vs. Kendi canindan kanindan olana bunu yapan adam sana bana hayvana agaca cicege bocege neler yapmazki.bunlari yapan ölmez hep iyiler ölur zaten amk
insanlığı hayvanlardan ayıran düşünme yetisini kaybedip gün boyu eli cinsel organında gezen hayvanlaşmış insanlarla dolu ortalık Allah sonumuzu hayretsin
Inege saygi duyan bir inanisin hakim bulundugu bir ulkede kopege yapilan bu kotu muamele gercekten garip olmus. Dunya ve insan gercekten tezatlik ile dolu.
Men plan God laughs...
I have reset it....Aal izz well....
Posrche 959 Driver's Manual Nickli Üyeden Alıntı
cok masumlar cok gerek gruplar gerekse face yolu ile kedi kopek bu evlatları destekleyip devamlı sahipledırme yapıyoruz tanıyanlar bilir beni yakın zamanda mahkememde wardı adam dövmekden cok saflar artı not av yapanlar içinde war ezik edenler canlarını yakanlar insallah umarım bir gün denk geliriz kafaya ates etmezsem postumu alıntı yapıp adam değilsin yazsın bana herkez
Ya kelebekler hayatı görünce intahar ediyorsa???
- “Kim bir canlıyı/hayvanı , haksiz yere öldürürse, kıyamet günü ondan şikâyetçi olacaktır. (Kenzu’l-Ummal, h. no: 39968)
miniks´isimli üyeden Alıntı
bundan sonra her gıdere ANAHTARIMI KOYUYORUM. anahtarınızı koyuyorsanız ARACI 2 gune hazır ederım.
yazık gunah sırkette besledıgım kedım vardı pıre tasmasınıı calmıslar hayvanın boynundan 2 gun sonra bı elemanın bilegınde gordum kendı kendıme dedımkıı galıba pılelenmıs eleman ulkemızde ***** hayvanllara ezzıyet eden ınsan oglu dıcem kurur edersınız bu tur gavatlardan cok var Allah ıslah etsın ..
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
Onlar Allah'ın dilsiz melekleridir. Mobil olduğum için izleyemiyom ama inşallah birgün karşıma şu hayvanlara eziyet eden birisi çıksa da aynısını o insana yapsam diye düşünmüyor değilim .
söyleyecek kelime edecek küfür yok bunlara...
Crm performance
Ürkütücü ve iğrenç.. Ne zorluklar çekiyorlar. Ülkemizdede durum farklı değil, ufak çocuklar bile sokak köpeklerine neler çektiriyor.
"Bu ülkede ilgililer bilgisiz, bilgililer de ilgisizdir."
Bu kadar kötü muameleye maruz kalan köpek hala insanlara saldırmıyor ya..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)