Allah rahmet eylesin , kenan sofuoğlu adına çok üzüldüm acıkcası sevdiklerinin ölümünü gördü hep. Allah sabır versin
Allah rahmet eylesin , kenan sofuoğlu adına çok üzüldüm acıkcası sevdiklerinin ölümünü gördü hep. Allah sabır versin
Büyük sınavlardan geçiyor.Allah peygamber sabrı versin.
Allahım kimseye evlat acısı yaşatmasın ...
Dr.Ecu
Allah rahmet eylesin
ERTUĞRUL ÇİÇEK - JAPAN - JAPANESE LOVERS
allah rahmet eylesin ama bu sınav biraz büyük değil mi ? hakmı yiyorda birinin belasınımı alıyorda bu kadar acı veriyor allah anlamış değilim.lise zamanında bizim matematik hocası para almadan hiç bir ogrenciyi geçirmemişti ( kazım işmen lisesi ) .tabi tüm okul bela okuyor arkasından , kadın yurt dışına tatile gitti çocuğu prize elini sokup vefat etmişti aklıma bunun gibi birkarç şey geliyor
Asla öyle değil, hayat ayağınızı yere vurduğunuzda kalkan tozun yere geri inmesi kadar bir süreç bize uzun geliyor, en ağır şekilde Peygamberler sınanmıştır, Peygamber efendimiz oğlunu bebek iken kaybetti, görmediği işkence kalmadı. Hz. Eyüp hastalık içersinde yıllar boyu sınandı... Yüzlerce örneği daha var. Kimbilir o bebek anasını babasını kimleri ahirette elinden tutup çekicek. Rabbim onlara onun hatırına merhamet edicek. Allah kimseye evlat acısı vermesin ama hiçbir şekilde isyan etmemek gerekiyor. Allah dayanma gücü versin
Allah rahmet eylesin.
Kenan in sinavi bu sekilde Allah onun yazisini boyle yazmis. Allah in dedigi olur.
Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun.
Rabbim Kenan'a sabırlar versin.
Subhanallah, Elhamdulillah, Estağfurullah, Alllahuekber, Lailaheillallah
Allah rahmet eylesin
05' 34 PY 777 - s2000
05' 34 CCS 05 - s2000
08' 34 MOF 34 - s2000
07' 34 HZ 3005 - Evo IX
04' 34 TB 2314 - E46 M3
rabbim kimsenin basına vermesin inşallah. allah yardımcısı olsun
'' Titremene gerek yok, ben kral değilim. Kureyşli kuru ekmek yiyen bir kadının oğluyum..!!'' Hz.Muhammed s.a.v
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)