ÖNCELİKLE YÖNETİMDEN BU KONUYU EĞER MÜMKÜNSE POLEMİK OLMAMASI İÇİN KİLİTLEYİP SADECE İNSANLARIN VEDE O ŞAHSIN OKUMASINI SAĞLARLARSA SEVİNİRİM.

Arkadaşlar başlıktada belirttiğim gibi olay sahte vuruntu sensörü olayıdır. Normalde üstüne basa basa açtığım konuda orjınal arıyorum dediğim halde sadece poşetinden çıkarılmış dendiği için vede sözüne güvendiğimiz için araştırmadan taktığım vuruntu sensörünü daha takar takmaz 20 km sonra yeniden hata verdi.Bende orjinal sensör için yeniden 260 tl daha verip başkasından (Hilmiden) sıfır bidaha aldım ve karşılaştırdım ve alakası olamayan 2 sensör gördük.vede bozuk olduğunu gördük.Yani Bildiğiniz ebayda 10 15 dolara satılan ürünlerden.

Normalde bu olay 2-3 ay öncesinde oldu ve Ben Hiç bir şey demedim Ve Allah a havale ediyorum dedim bıraktım gitti. buna kaç kişide şahittir.200 tl bu ürüne para verdim.Sildim gitti zaten.Çünkü ben bu malzeme için özel olarak konuda yazmama rağmen.defalarca sormama rağmen bana orjinal dedi.bizde itimat ettik.Ancak bir kaç arkadaşımdan bazı şeyler daha duydum yaptığı ticarette vede bu şahsın yaptığını vicdanım elvermedi.çünkü halen burada ticaret peşinde koşuyor.....Amacım paramın peşine düşmek değildir. öyle olsa onu fark ettiğim an paramıda alırdım AMACIM SADECE BU ADAMIN HALEN BURADA TİCARET YAPTIĞINI GÖRÜP VİCDANIMIN SIZLAMASIDIR.KİM OLDUĞUNU BURAYA YAZMIYORUM YAKINIMDAKİ İNSANLAR DIŞINDADA KİMSE BİLMİYOR.AMA AZICIK VİCDANI VARSA AZICIK ADAMSA BU HAREKETİ BİRDAHADA YAPMAZ KİMSEYE. ÇÜNKÜ ALIŞVERİŞ YAPIP CANI YANAN ÇOK BU ADAMLA.bu konuyu okuyacağını bildiğim için konuyu açtım....

TEKRAR SÖYLÜYORUM ŞAHSIN İSMİNİ VERMİYORUM ÇÜNKÜ BU KONU HESAPLAŞMAK İÇİN DEĞİL HESABI ÖTE TARAFTA YAPACAĞIZ.AMAÇ BU ŞAHSIN BU KONUYU GÖRÜP BİR DAHA BAŞKASINA YAPMAMASINI TEMENNİ ETMEKTİR.KENDİNİ KONUT KİLİTLENENE KADAR İFŞA ETMEZ İNŞALLAH ÇÜNKÜ BU KONUDA BİR ÇOK KİŞİNİN CANINI YAKTIĞINI İYİ BİLİYORUM....SONRA ONLARDA OLAYIN İÇİNE GİRECEKLER.EDERSEDE YAPACAK BİRŞEY YOK...BEN HER TÜRLÜ LAFIMIN ARKASINDAYIM.....

vuruntunun resmide aşağıda...

Buda orjinalin içi (temsilidir)