Rubleyi burdan alıp gitmek pek mantıklı değil anladığım kadarıyla.Dolara çevirip gitmeyi düşünüyorum bende.Tren kullanacağız o da anlaşıldı.Onun dışında kartı yurt dışına açtırma durumunu hatırlattığın iyi oldu abi öyle bir şeyi bile düşünmüyordum onu soriyim bankaya.Teşekkürlern
Hosteller kafada soru işareti bırakıyor ama bookingden baktım sıkıntı olsa bookingde barındırmazlar diye düşündüm bir de yorumlar filan ama tabi yine de güvenmemek lazım bu konuda daha önce kullanmış olan vs. varsa çok iyi olur.
Denizbankla konuşim pazartesi belki başka yardımları da dokunabilir.
Azeri,özbek vs. uzak duruyoruz o da anlaşıldı

Zate hemşeri hemşeriyi gurbette diye laf var boşuna dememişler demek ki
Aynen abi haklısın öyle düşünmemiştim Türkleri de pek farklı göstermiyorlar

.Biraz da şans işi her yerde hem iyi hem kötü insanlar var ona göre tedbirimi alayim.
Ara sokaklara geç saatler de çıkacağımı düşünmüyorum.Sonuçta dillerini bilmediğim bir yer birden kötü bir mahalleye denk gelirsem postu deldirmeyelim

Dil olarak İngilizce var fakat onlar da dil konusunda bizler gibiymiş sanırım yani pek İngilizce bilen yok özellikle büyük şehir dışındakiler diye duydum.
Tam haziran-temmuzda ordayım.Beyaz geceler derken anlamadım abi araştırdım fakat tam bir şey bulamadım o nedir?
İyi güldüm valla

Doların orda çok değerli olması iyi oldu benim açımdan

Gerçi burada da pek ucuz değil artık ama yapacak bir şey yok.
Sakal pek uzun değil zaten tam kararında.Türkiye'de bile öyle her teklife atlamam hele ki Rusya'da hiç hiç.Böbrekleri,pasaportu vs sağlama almak gerek
Sanmıyorum ya İstanbul'da da benzer şeyler var.Çok büyük şehirlerin kaderi bu sanırım

Adana'da akşam Kiremithane'ye girilmeyeceği gibi orada da bilmediğim yerlere girmemek gerek.
Moskova Temmuz-Ağustos'da nasıldır hava olarak.Kısa kollu giyilmez donarsın ceket getir diyenler oldu.Erden abi sanırım Moskova'da yaşıyorsun bu konuda önerin nedir.Uzun kollu body tarzı ince şeyler yeterli mi yoksa kalın bir şeyler mi getireyim(deri ceket vs)?