BG type-R'ı izlerken çok keyif aldım :)
Printable View
BG type-R'ı izlerken çok keyif aldım :)
hilmi abi senin adına funclub açalım abi bu kadar seveninde var
Cok güzel olmus :)
Park konusu da iyiymis hersey pistte bitmemis :D
ama ciddi anlamda biçok kişiden hızlı gittin :) gerçi bacak boyu farkından normaldir :D
program giderek iyiye gidiyor ... keşke biraz daha uzun olsa .. bide o kadar ters bi saatteki sürekli streetfire dan izliyorum .. ratingleri streetfire dan alsalar 1. olurdu program :)
kesinlikle sürenin uzatılması lazım keşke mümkün olsa. özelliklede hulkı çok az göstermişler
ayrıca tek bi kask olmasıda çok saçma herkesin kafa aynımı kardeşim :D başkana olmamış ama "dağıln uleyn" der gibi sıkmış bee yakışır !!
my name ıs Sabunis Yasinis Sabunis ahaha :D
Güzel bir bölüm olmuş ama yarışa başlamadan önce araçlar tanıtılırsa modelleri üzerindeki modifiyeler vs yazılırsa daha güzel olur..
Çok iyi ya git gide de öyle oluyo zaten ilk bölümlere bakınca bundan iyisi can salığı oluyo :)
Bu programın bence yarış degilde best motoring tarzına dönüşmesi lazım her hafta iki arac cok detaylı tanıtılcak sonra tabiki sürücüsü ile tur atılcak vs vs
ayrıca her hafta reytingler yükselirse eger bu programın saati uzarılır 1 saat lik program olur
ewet çok iyi bi konuya değinmişsin zaten yeni formatımızda bu önümüzdeki haftadan itibaren modifiye köşesinde maıl atan bi arkadaş mesela x araç
aracına neler yapmış ne modifikasyon vs uygulamış kaç hp almış görüntüsü müzik sistemi ve aracın sürücüsü şaklinde bi tanıtım köşesi hazırlıyoruz senden ek olarak pistte tur atmasıda düşünülebilir saol kanki
yarışlar devam bu ayrı bi format süremizde biraz uzasa bugün kanalla toplantılarımız olacak bakalım ,1 de tüyo ( kanal x :).
ben programda performance ve tanıtım bölümünü hazırlıyorum + araçların alımı testleri vsvs otokolik programının test pilotluğunu yapıyorum ve yeni format hazırlıyorum bu arada.programın ilk kurulduğundan beri yarış formatındada 4 lü grup ve final ayağına kadar olan bölümlerin kurulumu ve hazırlanmasından nacizane kanal ve programı hazırlayan ekiple birlikte çalışıyorum vsvsvs. allahtan buğra kardeşimiz geldide bu yükü üzerimizden aldı sağ olsun.ve formatıda zenginleştirerek
kolay diil arkadaşlar inanın kolay diil ulusal bi kanala programlar yapıyosunuz kanal işine gelen kısmı yayınlıyor işine gelmeyen kısmı kesiyor vsvsvs ben biyerden buğra biyerden yönetmenler koordinatörler setçiden kameraya kadar herkezin çok emeği var
e benimde ayrıca kendi işyerim ve işlerim var; haftada 1/2 günümüde buraya ayırıyorum açıkçası ve her geçen hafta daha iyiye doğru gidiyor program ve festival de çok süper ve güzel olacak
bu arada yakında sponsorlar tarafından takımlara garaj vs mekaniker gibi ek düşüncelerimizde var siz katılın biz yayınlayalım reytingler artsın program yürüsün sizlerde hem yarışın kazanın hemde eğlenin müracatlar BUĞRA YAAAA .....
bu format onun çünkii yürrü be buğra yürrü be otokolik :):)
[QUOTE=10ur_K;458920 Yalcin abi senin gorevin ne programda ?
ilk sizlerle tanidik programi,biraz bilgi verirmisin
işte bunlar bikaçı :):) ben buralardayımda fazla yazmıyorum izliyorum :) yorumları okuyorum vsvs herkezede hayırlı haftalar bu arada:icon_tup:
[QUOTE=opeldostlar;458936][QUOTE=10ur_K;458920 Yalcin abi senin gorevin ne programda ?
ilk sizlerle tanidik programi,biraz bilgi verirmisin
işte bunlar bikaçı :):) ben buralardayımda fazla yazmıyorum izliyorum :) yorumları okuyorum vsvs herkezede hayırlı haftalar bu arada:icon_tup:[/QUOTE]
Kolay gelsin abi :icon_tup:
Kolay gelsin abi :icon_tup:[/QUOTE]
saolasın onurum
bu otokolik reklamları Kalkıyor artık Rekram yapıcaksanız parayı bastırabilirsiniz ....
Arkadaşlar Hepinize teşekkür ederim. Sizlerin yorumlamaları ile bu iş bukadar keyifli bir hale geldi .
Bizler elimizden geleni yapıyoruz bu programm için eminim sizlerde hoşlanmaya başladınız :D
Program süresi kısa olunca yarışları ancak bukadar verebiliyoruz ki zaten programın yarısı yarış görüntüleri ile yapılıyor .
Ayrıca modifiye garaj ve hayal arabası bölümleride sizleri çoook eylendiricek bence bayılıcaksınız :)
Bizi izlemeye devam edin süprizlerle her hafta karşınızdayız Elimizden gelenin en iyisi ile .
Saygılarımla
K.Buğra YILDIRIM
saygilar bizden K.Bugra.Yildirim :D