güzel bölüm olmuş
keşke ilerleyen bölümler msupra veya msky görebilsek programda :D
Printable View
güzel bölüm olmuş
keşke ilerleyen bölümler msupra veya msky görebilsek programda :D
Buğracım bir dahaki bölümde ahmet kardeşimide supriz yaparak programda gösterirseniz çok güzel bi çekim ortaya çıkabliir düşüncesindeyim.
HULK x 2
slm sercan kardeşim nasılsın
o bahsettiğin amca abi yada her ne yakıştırıyorsan o benim :) hoşta yazmışsın kırılmadım fakat inan orda yaptığımız testlerde o slalomun önü ve arkasını izlemeden ne olduğunu anlamak zor işte buda programı kurgulayan montajcıların hatası aslında hatada diil kanal yani star bi süre veriyor bu süreye bunun tamamını sığdırmak mümkün olmuyor bundan dolayı kısıtlı sürede öncesi ve sonrası yerine ortasını yayınlarlarsa işte böyle oluyor çokta haklısın bu konuda montaj ekibine bu konuda uyarıda bulunucaam merak etme ha bide şu var sis farlarını yakmamızın sebebi araç firmaları tarafından ve yönetmen tyarafından istenmekte burda önemli olan görsellik kurallar diil sebebi ise trafiğe kapalı alan olması kısmii yerlerde hem bu tarfik kural tabularını yıkmak içinde çok iyi bişi bence düşünsene fabrika sis farı takıyor açmak yasak ne biçin bi kural düzen ne saçma ama böle işte çekimlerde açmamız şart ve çektiğimiz görüntülerin 10 da 1 i yayınlanıyor ö 1 lik bölümlerede yönetmen ve montajcı karar veriyor ve böyle eksik kısımlar kalıyor ve çıkıyor ortaya ama bunlarıda düzelttiricez merak etmeyin siz bizi biz yönetmenleri uyardıkça bu sorunlarda ortadan kalkacaktır
uyarıların için teşekkürler dikkate alınıcaktır saygılar kardeşim.
[QUOTE=Sercan Keklik;473606]Bugracımm bugun programı denk getırıp ızleyebıldım daha yenı :)
Öncelikle tekrardan hayırlı olsun ve programı izlerken benı cıgrımdan çıkartan 2 konuyu özellikle sana belirtmek istedim..
Öncelikle bu abimiz gençlere örnek olarak Sis farları açık parklar yanık bir şekilde araç test ediliyor
herşey marka tanıtımlarında görselliktir ilkesi ile hareket ediliyor bizim elimizde olan bişey diil
3-2-1 Kayıt...
Otokolik başlıyor.:D
HULK un olmayışı kötü tabi :):)
Miniks abim ayrı bir hava katmış : )
Bu haftakı yayını kaydedene tşk.Ler kaLkamadım izLeyememiştim :)
yine sonuna yetiştim.
asıl haftayaa süper olcak ... :)
Bugünde Güzeldi tşk.ler
ben bu reklamdan Sıkıldım !