:D daha neler var neler sessiz sakin halim bu :D
Fırtına öncesi ;)
Printable View
abi o yunusa söle biraz top gear izlesin.neydi o amcanın adı unuttum örnek alsın biraz:D:D: agır olsun vıcık vıcık espriler yapıyor.yada söle foruma üye olsun.okusun yorumları biraz:)
yunus çok gereksiz konuşuyo hakkatten ya
su yunusu foruma uye yapsana bugra...bı ıkı kelam konusalım...ama adam sen nıe bu kadar kaypaksın denmezkı!!:D:D:D
O igrenc stilosu duruyormu acaba?
Stilodan soguttu beni :D
konu mankeni olmamak için konusması gerekio ama biraz sacmalıo :)
arkadaşlar biraz sakin yahu ....
Programa ilk alınıcağında görüşmeye gelene kadar ben olmaz bu adam diyordum .
sonra görüşmeye geldi konuştuk inanılmaz şaşırdım hatta yok canım bu yunus değil dedim ...
beraber çalışırken disiplinine ekran önündeki hali ile normal yaşamındaki yunusun farkına inanamazsınız ...
gerçekten düzgün bir adam olmasa sölediklerinizze sonuna kadar haklısınız derdim emin olun ...
Sadece şunu sölemek istiyorum biz türkiyede az ama öz bi kısımız otomobil camiyası olarak ve sadece bizim izlememiz bu programı devam ettirmiyor ..
bu şu demek noo raiting no program no no no :(
bazı şeyler ne benim nede yunusun hoşuna gidiyor açık ve net ama bilinçli olarak abartması gerekiyor mecburen ...
Küçük bişi söliyim yunus 1 haftada 2 kitap bitiren çekimde kamera önünde olmadığı anlarda sesi bile çıkmayan eline kitabını alıp okumaya çekilen bi adam desem kaçınız inanır ?
yada otomobille alakalı merakı olduğunu örenmek için gerçekten çaba gösterdiğini deli gibi herşeyi sorup anlamaya çalıştığını ?
yada garaj bölümünde subaru bakımı yapıldığında abi buna ne yapılır netür şeyler takılır isimleri nelerdir diyip eline yazıp kenara geçip okup sonra programda blow off intercooler vb.. şeylerde takalım diyebildiğini ?
dediğim gibi haklısınız çünkü gerçekten tanımadığınızdan böle geliyor size birde mecburen kamera karşısında yapılan herşey bir kurmacadır arkadaşlar oyuncular rol yaparlar yunusun işide bu rolü oynamak ..
haa dersenizki böle rol olmasın İskender büyük kötü adam olmasın anlarım ama bence yunus gibi bi adama bukadarda yüklenmeyin biçok organizasyona gelmeye zaten hevesli ve gönülden seviyor otomobili tanışırsınız gördüğünüzde haksızlık ettiğinizi anlarsınız ...
zaten Yunus'un yıllardır süregelen tarzı bu ve bu tarzı sayesinde halen ekranlarda boy gösteriyor. ben eskiden beri sevdiğim için bu programda da hiç garipsemedim mesela.
bence bu programda motorsporları ile haşır neşir ollan bir kaç ünlü konuğu ağırlarsanız programa daha fazla ilgi çekebilirsiniz. misal kenan doğulu gibi :)
yarın pistte olcaz buyrun çaylar bizden olsun millet :D
[QUOTE=Meteora;466382]ya rolling işin abartısı zaten editlicektim unutmuşum...
çekim için dış ekipmanlar var.. arabanın orasına burasına yağıştırdığınız.. kullandığınız kameralar kaliteli belli... biraz zoom la.. veya zoom yaparsak çok titrer derseniz zoom lensle işinizi halledebilirsiniz...
mesela 1.araç ile 2. aracın geçtiği noktaları simulasyon yapabilirsiniz...
programı izlemedim ilk reklamda kalktım başından dışarı çıkmam gerekti.. ancak modifiye yapılan araçların yanında çekim yapabilirsiniz.. sedefli boya nasıl yapılıyor fiber işçiliği nedir nasıl yapılır.. gkm garage de swaplar yapılıyor onlardan görüntü alınabilir.. programın devamında böyle şeyler varsa özür dilerim az öncede söyledim izleyemedim...
bu söyledikleriniz 2 program sonra başlıyor
aracınızı yapıyorsunuz yada daha önceden yaptığınız modifiye aracınızla programa katılıyorsunuz neler yaptığınızı anlatıyorsunuz aşama aşama ve sonuç...
sabredin biraz anca oturuyo program daha ve dahada ilerisi ARAÇ BOYAMA SANATI
http://www.sendebul.net/video.asp?v_id=429&kat=&akat= sizde istiyorsanız yaptırabileceksiniz gibi vsvs formatlar hazırlıyoruz sabrediiiinnnnnnnnnn :):)
[QUOTE=ef186;467121]arkadaşlar biraz sakin yahu ....
Küçük bişi söliyim yunus 1 haftada 2 kitap bitiren çekimde kamera önünde olmadığı anlarda sesi bile çıkmayan eline kitabını alıp okumaya çekilen bi adam desem kaçınız inanır ?
yunusu çekimler harici ne ortada görebilirsiniz nede o sululuk yapan yunusun o haliini sanki o adam o kamera karşısında yaptığı rolü gereği hareketleri ceketi ile bi kenara asıp farklı bi adama dönüştüğünü tanımadan anlamak mümkün diil ve tam bir araba aşığı bunuda bilmenizi istedim.
ayrıca çok ciddii görüntüsünün ardında espritüel ve neşel,i ve KEYİFLİ bi dost arkadaş olduğunu bilmelisiniz
aynen katılıyorum buğra..
mesela bi koncept daha kurtların mematisi o filmdeki adamı bide tanısanız hobaaa ne alaka dersiniz :):) tam bi makara ama iş gereği ..
bu böyle EROOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLL :):):)
arkadaşlar daha program ilk başladığında tolgaylada kenanlada görüşüldü fakat iş tempoları yoğunluğu ve maddii bakımdan olmadı hattaa bi ara gene arabalarla haşır neşir dolu deli biri olan tuğba özay ile bile görüşüldü fakat başka sebeplerden dolayı ya gelmediler yada iş tempolarına zamana sığmadı vsvsvs fakat yaza doğru festival ayağı yaklaştığında çok renkli sanatçıları göreceğinizi şimdiden garanti ederim ;) bi terslik olmaz yayın akışı yada program değişmezise bu ilk başlarda kurgulandı toplantılarda konuşuldu ve o zamanki sponsorlar tarafındanda olacak fakat daha bayaa var bahara:)
bakın autodroum daydı pist kısaydı vsvs izmite almayı çok istedik maddii açıdan yapımcıları ikna edemedik daha sonra buğra kardeşimiz katıldı ilk iş izmit pisti federasyonla görüşülerek bi şekilde anlaşarak oraya taşınmasına çok katkıları oldu ve yaptıda şimdi 4 sınıf yarışı orda yapabiliyoruz formatı değişti daha bi heyecan geldi daha çok formatlar düşünüldü fakat bu işler aşama aşama ve belki bazı yerleri beğenmiyorsunuz ama zamanla bunlarda düzelerek aşama kaydedeceği gibi dahada iyi yerlere gelecek program en azından ilk 100 e girmesi başarıdır ve bu başarılar emekler karşılığında alınmaktadır zaman zaman zaman = kalite = sizin katılımlarınız + adrenalin sonuç başarı
thenks buğra ...
Bende bu bailığı ilk günden beri takip ediyorum we aklımdaki bikaç şeyi söylemek istiyorum...Araçların üzerine yerleştirilen kamerelar ztn söylenmiş bide buna ek olarak sadece virazları alan we sabit kameralar konulup araçların o virajları nasıl döngüğü vsde eklenirse görsellik şenlenir...Bide bikaç haber bültenin ws.. yer alıp programın reklamı yapılıp rayting için az birazda magazin+görsellik eklenirse ilkokul3e giden çocuktan 60yaşındaki amcaya kadar herkes keyifle izler hale gelir..Yani boll boll reyting alınır..Otomobil progragramları bukadar çok ilgi çekiyo olmasa Discovery channel yayın akışının çoğunu bu işe ayırmazdı bence....
takımları kavga ettırın bence hılmıye karsı tum takım:D:D:Dratıngın kralı...saka bı yana kavga cıkartın bence o zaman ratıng olur...