Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
bide dipnot S2k ayarsızdı beni kırmadı sağolsun çıktı geldi yarışa ...
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
14.bölümü kaydeden var mı?yine uyanamadım![]()
Bugracımm bugun programı denk getırıp ızleyebıldım daha yenı
Öncelikle tekrardan hayırlı olsun ve programı izlerken benı cıgrımdan çıkartan 2 konuyu özellikle sana belirtmek istedim..
Bugun bir yaris denendi performans bölümünde.. Yarisi deneyen kişiyi çok aradınızmı merak ediyorum neden dersen;
Öncelikle bu abimiz gençlere örnek olarak Sis farları açık parklar yanık bir şekilde araç test ediyor.. Siz gençlere, vatandaşlara örnek olmak adına tüm güzel paylaşımları ileri sürüş tekniklerinden tut kış aylarında bakıma, gençleri piste davet etmeye kadar giderken bu olmamış.. Sonuçta biz trafik polisi degiliz amcaya programa ceza kesicek halimizde yok ama programla örnek olurken, bu tür konuya dikkat etmenizi öneririm.. Bunun haricinde ikinci canımı sıkan konu gene bu abimizin amcamızın bölümünde düz yolda direksiyon bir sag bir sol bir sag bir sol şeklinde slalomumsu hareketler yapılmaya çalışmış.. Amaç nedir? yine gençlere trafikte sag sol yapın hiç bir şey olmaz dercesine bunu kamera çektigini bile bile yapmanın mantıgını anlıyamadım ben... Zaten bostancı-kartal sahil yolu arasında bir gece cıkın bunu el freni ile veya gene bu amcam seklınde boş yolda yapan 50 tane denyo varken, bilmeyenlerede bu program aracılıgı ile ögretmek hoş olmamış..
Bunun haricinde program gerçekten güzel seyir ediyor.. Yunus güzel bir hava katmış programa ayriyetten, şampiyon hilminin yakışıklılıgı ve performansı ile program bambaşka bi havaya bürünmüş
Başarılarınızın devamını dılıyorum ve yukarda söyledigim o 2 konu hakkında biraz daha dikkatli olursanız bence o zaman tek kelime ile kusursuz bir program olur..
Öpüyorum sakallarından![]()
Everyone Nickli Üyeden Alıntı
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
programda Yaris görünce sevindim bir andaarabam hakkında belki bilmediğim şeyler öğrenirim diye ama bildiklerimi de unuttum valla
test bölümü çok sönüktü ama genel anlamda keyifle izledim yine.
Programa son saniyede yetiştim ve kaydettim
Buyrun bu hafta ki bölüm
http://videos.streetfire.net/video/O...BLM_203991.htm
bu videoları ekleyen arkadaşlar için teşekkürler. hep kaçırıyorumsaolun
Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
Dr. Ecu
Ellerinize saglık, sizler sayesinde izliyoruz her hafta![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)