aynen çokta güzel oluyor katılmanızı öneririm çok keyifli dakikalar yaşar aynı zamandada pistin keyfini çıkartırsınız
aynen çokta güzel oluyor katılmanızı öneririm çok keyifli dakikalar yaşar aynı zamandada pistin keyfini çıkartırsınız
isteyen herkes katılabiliyor mu?
"Hiçbir ülke yoktur ki, kendi içerisinde bizim kadar hain yetiştirebilsin.."
info@tokolik.org ye e mail atarsan bilgilerini aracının resimlerini vs..
tabiki katılabilirsin
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
benzin ve geliş gidiş masrafları + yemek masraflarımı karsılıcaklarsa bende gelmeyi cok istiyorumkalan masraflar bana ait
![]()
Dört tekerlekle uçar gider kelebek gibi
Otobanlarda açar renk renktir çiçek gibi
Güzel havada var mı onunla gezmek gibi
Ayağı yerden kesen güzellik otomobil
Bu adamı hıc sevemedım ya cok yapmacık gelıor hareketlerı
Guvenılır adam Bugra peeehh![]()
KA Style
Pek beğenmedim ben..
Giriş güzeldi ancak devamı aynı şekilde gelmedi.Arka arkaya araçlar kalktı, ne olup ne bittiğini işin içinde olmayan biri zor anlar. Çok kesik kesik olmuş kısaca..
Bu arada serencebey, yunus için diyorsan emin ol yapmacık değil. kamera önünde ne ise kamera arkasında da aynı o hatta daha fazlası![]()
ben kızı beğenmedim. yunus tipik yunus zaten tarzı farklı. Bugracım sende OKey falan demişsin Türkceye dikkat et programın ağası olursunBuğrayla Evren programın karizmasını sağlamıs tebrikler
![]()
birde ben Opellerin kalkısını cözemedim öncedenmi söyleniyor seng ecil sen gec diye o yüzdenmi iddiasız kalktılar? Devir sesi duyamadım kalkarken patinaj yoktu biri yavasca cıktı sonra gaza bastı ve gitti sadece...
biraz daha ciddiyet şart..cok laubali program sunuyorlar..yerlere yatmalar , yok çaklar el hareketleri..
dragda nefes almadan ust uste oldu
Fedakarlık yoksa zaferde yoktur.
yen kızı beğendim ya ben ne bilim bi ilginç geldiopelin kalkışlarınında neden öyle olduğunuda anlamadım ama program genel olarak güzeldi
kalktığım araba araba değilki kardeşim gitmiyor ne hırpalayayım arabamı m3le kaltım onun için basmıyorum bile
adamın araba gitmiyor sürekli bir problem çıkarıyor benimde onunla iddalı bir şekilde yürümemin manası yok ve onun içindirki kesinlikle hile hurda bişi yok hepimiz oraya kazanmak için çıkıyoruz kimse kimseye benseni geçim sen geçil demez
Büyütülcek birşey demedim sadece sordum zaten opellerin kalkısı bi garipti diye. Uzaktan bir izleyici olarakta bu şekilde bir düşünce bırakıyor bu tip durumlar. Keşke programda aracın sorunu belirtilseydi böyle bir düşünceye mahal bırakılmamış olurdu. Hadi ben öğrendim bu siteye üye olmayanlar?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)