bencede diyaloglar falan yapmacık.. mesela o tazı tavşan mavzuunda giden aracın arkasından birde cam car koyulabilir onu arkadan çekecek...
rolling gecelerinden görüntüler olabilir.. yani ben olsam biraz illegal koyardım.
Mert Songül ART
Try to use your imagination
Kemer - kask - Tulum bile mecburi iken televizyon kanalının illegal yarışların görüntülerine izin vereceğini hiç zannetmiyorum
Ayrıca giden aracın takipçisi bir araç güvenliğe sekte vurur. Yani önden giden bir araç spin attığında arkadan gelen cam car tehlike oluşturur.
Durum bu iken rakip aracın da yakın bir mesafede olduğu düşünüldüğünde karmaşa çıkar. En basit örnek mini cooperların yarışı idi,
Finishe neredeyse arka arka girdiler, o arada başka bir aracın olması tehlike arz eder.
ya rolling işin abartısı zaten editlicektim unutmuşum...
çekim için dış ekipmanlar var.. arabanın orasına burasına yağıştırdığınız.. kullandığınız kameralar kaliteli belli... biraz zoom la.. veya zoom yaparsak çok titrer derseniz zoom lensle işinizi halledebilirsiniz...
mesela 1.araç ile 2. aracın geçtiği noktaları simulasyon yapabilirsiniz...
1.araç şu saniyede suradaydı aralarında su kadar fark var 2.araçta şurada die aynı görüntü içinde yeralabilier.. tek tek izlemektense...
programı izlemedim ilk reklamda kalktım başından dışarı çıkmam gerekti.. ancak modifiye yapılan araçların yanında çekim yapabilirsiniz.. sedefli boya nasıl yapılıyor fiber işçiliği nedir nasıl yapılır.. gkm garage de swaplar yapılıyor onlardan görüntü alınabilir.. programın devamında böyle şeyler varsa özür dilerim az öncede söyledim izleyemedim...
ve sunucularınız bu işten anlayan birileri olsa daha iyi olur.. veya aynı kişilerin daha ciddi olmasını söylerseniz.
Mert Songül ART
tamamen hayal kırıklığı bi program bana göre. 5 dakika falan izledim ama tanıtımlar yarışlar çok zayıf kalmış bence... ii olması dileği ile....
hepsi 2 şer tur attı yer değiştirip tekrar 2şer tur attılar .
saniyesi tutuluyor ama kj denilen altta çıkan yazı ile belirtilmemiş bu yayında bunu bizde farkettik gerekli düzeltme yapılıcaktır .
ulusal bi kanalda illegal yarış yayını yapmak mümkün değil. Ayrıca yayınlanan en ufak illegal görüntü sonrasında savcılık harekete geçer üzerinde araştırma başlatılır yani yarışanlarda yapımcıda kanalda baya zor günler geçirir.
Bu pistte bu konseptte yapılan bir yarışma programı arkadaşlar .
Elimizden geldiğince iyi işler çıkartmaya çalışıyoruz 30 dakika içinde 16 dakika yarışma yayınlıyoruz .
süremiz uzarsa daha güzel görüntüler görüceksiniz emin olun .
7 kamera 1 jimmy 2 parmak ile trde kimse çekim yapmıyor.
izlediğiniz görüntüler sadece seçilen kareler süreden dolayı .
süre uzatıldığında elimizde 2 saatlik yarış yayını yapıcak kadar ham görüntümüz var zaten
Şuan için trde bu tarz bi programı kimse yapmakla uraşmazken biz bişeyleri rayına oturtmaya çalışıyoruz .
Hepinize desteğiniz ve yapıcı eleştirileriniz için teşekkür ederim .
Sizlerin yapıcı eleştirileri ile bu hale geldi program dahada iyi olucaktır her geçen bölümde .
Saygılarımla
K.Buğra YILDIRIM
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
böyle programın başlaması beni(bizi) kesinlikle sevindirdi.. zaten eleştriler olmadan görüşler belirtilmeden eksikler giderilmeden güzel birşey çıkmaz ortaya..
araba modifiye edilirkende yavaş yavaş başlanmıyormu ?.. önce jant sonra yay sonra film vs vs...
emeği geçen herkesin emeğine sağlık.. eminim çook daha iyi olucaktır ilerde.
Sürç-i lisan eylediysem affola büyüklerim![]()
![]()
Mert Songül ART
walla öyle böyle ama şimdiye kadar yapılmış olan programlar içindede iyi en iyi olmaya aday bi program giderek eksikler düzeltiliyo sürede mesela 16.00-18.00 arası gibi bi saate ve uzunluğa çekilse gerçekten tr'nin belki efsane olacak programları arasına girebilir bu arada araç tanıtma bölümündede sunucu 0-100 söylerken eline yazmış olacakki eline baktı söyledi koptum ordainşallah daha az kusurlu daha uzun vakitli bölümlerinide izleriz..
link varmı ???
Yunus un iğrenç esprilerine rağmen bu hafta ki bölüm
http://videos.streetfire.net/video/O...BLM_202647.htm
programinizi ilk defa 13. bolumuyle izleme firsati buldum. Genel olarak cekimler cok guzel ancak motor sesleri biraz geri planda kalmis. Ozellikle S2k, 350Z ve hondalari izlerken biraz hayal kirikligina ugradim. Buna biraz daha dikkat ederseniz programi izlemesi daha keyifli olur bizim acimizdan.
Calismalarinizda basarilar dilerim.
köylü ile ben zaten efsane olduk bu halimizle
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
tam ses duymamız gereken yerde adam konuşuyor sinir oldum![]()
Bu haftaki bolum pek hosuma gitmedi,geecen haftaki bolum superdi
Bu arada hakkaten tam yirtinirken araclar en guzel seslernin gelcegi yerlerde o konusma sesi hic olmamis bee![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- K -
________
Dr.Ecu
su yunusa delı kılım yawher hafta yazacam buraya...genel olrak program gayet guzel detaylar zamanla duzeltılır...tebrıkler bugra...
Ben yunus ile o kıza çok fena kıl oluyorum çok saçma geyikler dönüyorprogram güzel dahada güzel olacaktır
Bu bir Buğra YILDIRIM organizasyonudur![]()
Serdar TURGUT
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)