arkadaşlar biraz sakin yahu ....
Programa ilk alınıcağında görüşmeye gelene kadar ben olmaz bu adam diyordum .
sonra görüşmeye geldi konuştuk inanılmaz şaşırdım hatta yok canım bu yunus değil dedim ...
beraber çalışırken disiplinine ekran önündeki hali ile normal yaşamındaki yunusun farkına inanamazsınız ...
gerçekten düzgün bir adam olmasa sölediklerinizze sonuna kadar haklısınız derdim emin olun ...
Sadece şunu sölemek istiyorum biz türkiyede az ama öz bi kısımız otomobil camiyası olarak ve sadece bizim izlememiz bu programı devam ettirmiyor ..
bu şu demek noo raiting no program no no no

bazı şeyler ne benim nede yunusun hoşuna gidiyor açık ve net ama bilinçli olarak abartması gerekiyor mecburen ...
Küçük bişi söliyim yunus 1 haftada 2 kitap bitiren çekimde kamera önünde olmadığı anlarda sesi bile çıkmayan eline kitabını alıp okumaya çekilen bi adam desem kaçınız inanır ?
yada otomobille alakalı merakı olduğunu örenmek için gerçekten çaba gösterdiğini deli gibi herşeyi sorup anlamaya çalıştığını ?
yada garaj bölümünde subaru bakımı yapıldığında abi buna ne yapılır netür şeyler takılır isimleri nelerdir diyip eline yazıp kenara geçip okup sonra programda blow off intercooler vb.. şeylerde takalım diyebildiğini ?
dediğim gibi haklısınız çünkü gerçekten tanımadığınızdan böle geliyor size birde mecburen kamera karşısında yapılan herşey bir kurmacadır arkadaşlar oyuncular rol yaparlar yunusun işide bu rolü oynamak ..
haa dersenizki böle rol olmasın İskender büyük kötü adam olmasın anlarım ama bence yunus gibi bi adama bukadarda yüklenmeyin biçok organizasyona gelmeye zaten hevesli ve gönülden seviyor otomobili tanışırsınız gördüğünüzde haksızlık ettiğinizi anlarsınız ...