Beyler bu taksimetre neden takilamiyor? Arac ne acidan buna izin vermiyor?
bunun hb olanı gelir mi bilmiyorum ama hb olanı dizel otomatik (eğer güzel bir şanzıman kullanılırsa) güzel satabilir. 1.6 120hp otomatik 60-65 arası olursa heleki satışı gör...
-Jetta ve passatlar MQB platformu değil eski kara düzen kullanıyor,tiguan ve poloda buna dahil.Tamamen satış danışmanının salaklığı başka hiçbirşey değil.
-Mercedes ve audinin vızır vızır taksi olarak dolaşıyor evet.Audi için konuşuyorum MQB platformunda olan yeni kasa a3 geri kalan hepsi eski sistem kullanıyor.Kabaca kabaca jettadan yada leondan farkı yoktur.Mercedes için bilgim yok ama yeni kasalarda onlardada sorun yaşanıyor diye biliyorum...
-Yurt dışında ıvır,zıvır dolaşan taksiler ise,Audi-Merco...vs öyle bayiden arabayı alıp,sonradan taksi yapma şeklinmde değil.Ordaki araçlar fabrikada taksi olarak üretiliyor.
-Neden çalışmamasına gelincede,golf7'de kadrandan kesinlikle herhangi bir bilgi gelmiyordu can'den taksimetreye.Kafasına göre çalışıyor bazen hiç çalışmıyordu sattı zaten arabasını Accentle devam ediyor şu anda![]()
BMW G20 320i
https://www.youtube.com/c/smokemotion
dün test sürüşü yaptım. 2.5 senedir bindiğim bravo dan hiçbir farkı yok. Yürüyen - motor- şanzıman aynı. Çukurlara düşüşleri, debriyajın kavrama yeri bile aynı.
Bildiğiniz Bravo nun üzerine sedan araba yapmışlar.
Satış temsilcisi adama verdiğim cevap : bravo mu 45 e satıp, uzerıne 25 milyar koyup, cam tavanı - merceklı farı bile olmayan ve sürüş açısından bana hicbir fark hissettirmeyen arabaya bu parayı vermem.
500 L kullanmıştım. O bile daha değişik ve farklıydı...
Sorunsuz çalıştığının garantisi yok,belkide adanada yapamadılar...O dediğim golfte 1 yıl sarı sarı gzedi böyle![]()
BMW G20 320i
https://www.youtube.com/c/smokemotion
NetCarShow bugün güncelleme yaptı yine, bunu Fiat Tipo 2016 diye yükledi..........
Okumadan imzalamam.....
Yeni passatı daha doğrusu passat diye değilde okadar milyarlık arabayı taksi yapmak büyük zenginlik.
Müşteri portföyü ve sofor çok büyük etmen taksi seçme noktasında. Ben 23 yaşındayım 4yil genelde uzun çalıştım dizel manuel ile büyük bagaj vs. Hatta scudo gibi araçlar bile kullandık. Aynı duraktan bir abim 58 yasında genelde şehir içi emekli çevreleri ve bankalarla çalışıyor ve 2010 TSİ jetta kullanıyor. Bir diğer abim 50 yasında 94 e200 ile çalışıyor. Demek istediğim ornegin bu passati kullanan hep doktor, mudur vs. Olacak diye birşey yok. Yeri geliyor esnaf bi abimiz de bu arabaya binmek yahut "rahat seyahat etmek" istiyor, imkânı da var ve biniyor.![]()
Bazı markaların nadir de olsa taksiye çevrilmiş örnekleri var çevremizde.Ben Antalyada c200 mercedes gördüm taksi şaşırdım
/// M POWER 3.20 // VW MK6 TDI //SEAT LEON TFSI
geçen gün 1.6 dizel 120hp 6MT olan ve satılan en dolu modelini kullandım
iyi güzel linea'nın biraz daha dolu ve canlı gideni ama fiyat gerçekten uçuk
1.6 dizel 120hp olması ve göstergeleri dışında çok beğendiğim yeri yok malesef.
yazılımla tam bir kamikaze olur![]()
çok iyi duruyor kesin tutar
Belki Bilecik'te durum farklidir fakat ben hicbir zaman binecegim taksinin marka modeline bakmadim. Tek secici oldugum yer soforun tipi olmustur zira suratindan cakallik akan bir soforun taksisine binmek istemem. Diyecegim o ki soylediginiz gibi tek tip musteri portfoyu icin araba secip taksicilik yapmak bana pek mantikli bir hareketmis gibi gelmedi.
Taksi olayini sadece yoldan gecerken cevrilen birsey sanmayin.
Canakkal'de taksi plakasi sahibi olan tanidigim var. Arac marka modelinin bu iste onemli oldugunu soyluyor. Cunku taksiler durakta calismalarindan ayri, kendilerine ait musteri portfoyu var. O tamamen taksici ile musteri arasindaki iliski. Hem tanidik, hem aeabai rahat, hem de oturdugum yere yakin diye tercih ediliyormus. Hatta bir musterisi taksi ile bursaya goturmus.
O yuzden marka model onemli taksilerin kendi olusturdugu musteri portfoyunde. Mesela su siralar Canakkale'de de Duster akimi var ticari taksilerde.![]()
Suan icin taksi olamiyor evet,calisanlar da muhtemelen taksimetre olmadan calisiyor.. Ama düzelecek yakin zamanda.. Fiati anlayamiyorum neden mercek ve camtavan koymaz..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)