sizce alan varmı.. size verilmeye çalışılan izlenim acaba satılıyor alıyorlar kardeşim izlenimi olmasın..
sizce alan varmı.. size verilmeye çalışılan izlenim acaba satılıyor alıyorlar kardeşim izlenimi olmasın..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Birde araba 100k TL diyelim, adam yazıyor ilana "95k TL gördü".
Bana ne kardeşim...............
Okumadan imzalamam.....
1 deli kuyuya taş atıyor sonra ilan vermek isteyen satıcı ilandan önce piyasa yoklaması diye diğer ilanlara bakıyor durum nedir diye. bakarken başlıklar dikkatini çekiyor ve mantıklı geliyor. hoop aynı başlık. böyle böyle bu tip başlıkları daha çok görmeye başlıyoruz.
bu arada arkadaşlar herkes bir serzenişte.
10a alıyo iki makyaj yapıo 15e satıyor die. al sende yap yasak mı yaptıgı yoo.
bence burda biraz cekememzlik var ulan ibne bulmus arabayı iki bızıkladı arabada fena oldu ama çok para bee.
yetmiyorsa para alma ozaman bak sen başka bul sen temizle sende sat.
dip not:
bugune kadar neredeyse sattıgım tüm arabalardan zarar ettim yaptıklarım hep üzerinde gitti
ama bazen böyle görünce imrenmiyor değilim. önce yadırgıyorum sonra diyorum buda ekmek parası almış satıyor kime ne.
Aciliyeti kalmadı varsada birde şu başlığa orjinal yazıp 1 parça 2 parça değişen var yazanlar ne olacak başlıkta orjinal açıklamada değişenli oluyor
www.kaymaz.com.tr
"Bir saniyesine bile hükmedemediğimiz bir hayat için bu kadar fırıldak olmanın alemi yok"
hatasız boyasız yazarlar boya çıkar,
başlıkta acil derler, açıklama da keyfe keder satılıktır takas olur yazarlar...
illegal alıp satıcıları şikayet etmek lazım maliyeye şöyle bir vergiye tabii olsunlar biz de rahat edelim onlar da rahatlasınlar ülkeye bi faydaları dokunsun
Dün bir araç için konuştuk geçen konuşma şöyle
Ben ; Abi aracında değişen yoksa motorunda , şanzımanda sorun yoksa kefilsen araç benim pazartesi geliyorum.
Satıcı ; Değişen yok , ben baktırdım yok dediler benden önce olduysa onu bilemiyorum sen gel bak yinede !
Ben ; Abi değişen varmı yokmu ? Yok demiştin.
Satıcı ; Yani ben yok diyorum ama 2. el araç sonuçta.
Ben ; Tamam abi ben gelip detaylı ekspertiz yaptıracağım , Motorunda , şanzımanında ses yok, sorun yok değilmi ?
Satıcı ; Valla bence yok, ama sende 2. el araç alıyorsun unutma.
Ulan bu nedir ya 2. el alıyoruz diye pert araba mı alacağız , illa her aldığımız arabaya motor şanzıman mı yaptıracağız , 2. ellerin içinden temizini seçiyoruz işte. Biz sorunlu aracı satacak oldukmu alan beddua etmesin diye eksiklerini yaptırırız. Millet aracı sorun çıkardımı zarar etmemek için başkalarına kaktırmaya çalışır. Telefonda ettiği cümleninde 2 lafı allahın izniyle , hayırlısıyla inşallah ,çok şükür rabbime. O inançlı görünüp özünüzde inanmadığınız Allah sizi bir çarpacak göreceksiniz...
Bi janta bi presli yaya araba alan gençlerimiz olduğu sürece bu piyasa zaten düşmez. Alıcı almassa satıcı mecbur düşürecek fiyatı. Talep olduğu sürece hertürlü ilan başlığı görürüz.
Ozellikle corciler cok iyi bilirim bundsn 2 sene once stock 1.7 ler 10 12 arasydi ve suanki araclarlardan daha temizdi adam bi yazilim attiriyo bi press bi far karartma 22 bin hayirli isler)
Ben ilan verenlerden çok ilana bakıp arayanların bazılarının yaşadığı kafayı merak ediyorum 2 yerli araba parası istiyosun diyo aradığı araba bmw e90 lci bir tanesi akşam 10 da arar satıldı derim niye ilanı kaldırmıyosun diye hesap sormaya kalkar şukadar param var hayalim bu araba cart curt der tamam gel verelim diyorum ses seda yok bir gün birini çağrıp dövecem araç başında bakim ne zaman sinir kırizleri yaşatıyolar bana he bu aradz gerçek alıcılara gram sözüm yok yanlış anlaşılmasın cebinde parası olmayıpta muhabete arayanlara. Gıcığım
yeni moda da pıyasası bıraz daha zayıf olan araçların pıyasasını yukseltme çabaları ornek : astra gsi
TeKS@S
Burada eleştirilen piyasanın(pejolar,hondalar,vb.) yarısından çoğu yine buradaki kişilerce alınıp,satılıyor.Yani kime kimi anlatıyorsunuz,kimle dalga geçiyorsunuz bence bir düşünün.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)