yanlarda 4 parça boya 1 parça değişen hasar kaydı toplamda 6 lira idi.
Printable View
yanlarda 4 parça boya 1 parça değişen hasar kaydı toplamda 6 lira idi.
Aslında böyle olacaksın işte. Aracın şase ve direklerinde sorun yoksa hasar kaydıda kabarık değilse uygun fiyata güzel arabalara binilir. Araç yeni olduğu için yüksek kmde çok sorun olmayacaktır.
2001-2002 model araç parasına 2012 model araç. Ve onlardan her konuda 10 kat daha iyi bir araç.
Takıntılı olmak iyi değil bence.
Vw hastasıyım ama hondacılara can alıcı bir sorum olacak. Boyasız 2005 model 80 binde es kasa vtec2 niz var diyelim kaça satarsınız bunu içtenlikle cevaplayın bende tamam etmez diyeceğim araç beyaz diyelim sunroof modelli. Buna cevap bekliyorum herkesten
Megan coupe yada dizel 4 kapı meganlardan
bizim olsa 42 isteriz ama gidip 42 ye aynı arabayı almayız.Çok farklı şeyler
2000 iesimiz var bence ederi en fazla 20 milyar ama 27 ye satılır koysak .Apaçi çok :D o fiyata fd6 olabilir.geçen sene bir arkadaşım için araştırdık 1 ay filan 2010 premium bronz düz vites 2 parça boyalı arabayı 41 e aldı arkadaşım bana teşekkür ediyor arada geziyoruz. Mdeniz abi sen vtec2 ye binmek istiyorsun belli oluyor al gitsin zaten satarsın aynı fiyata sonuçta paran kaybolmuyacak ya.Seni mutlu edicekse düşünmeye gerek bile yok.
Mdeniz abi düşünürsen aracımı satıyorum Loading site please wait... istersen ara konuşalım güzel bi indirim yapıcam araçta dediklerimin dışında bişey çıkarsa yol masrafın bana ait
2 senedir araba alım satım işi yapıyorum. Toplamda 60 a yakın araba sattım. İçinde bir tane bile Honda veya Toyota yoktu. Nedeni ise çok basit , sapkın fiyatları.
40-45 aralığında e36 Cabrio , e46 , vtec 2 hangisini almak daha mantıklı(verdiği zevk , sorun yaşatmaması,satarken zorlanmamak,sürekli masraf açmaması) aracımı satıp bu tarzlarda bişey almayı düşünüyorum. Vtec2 ye o parayı vermek zoruma gidiyor ancak satarkende o paraya satıcağımı bilince içim yumuşuyor (Bmw 2000 motor ve üzeri olucak tüplü olursa daha iyi olur)