Senin icin en guzeli Mito 1.3 dizel olur. Multijetle hem ekonomi kasarsin, hem tipiyle markasiyla dikkat cekersin. Hele bir de sunrooflu bulursan degme keyfine :)
Printable View
Senin icin en guzeli Mito 1.3 dizel olur. Multijetle hem ekonomi kasarsin, hem tipiyle markasiyla dikkat cekersin. Hele bir de sunrooflu bulursan degme keyfine :)
araç almadan önce nasıl satarım diye düşünüyorsanız, golf polo, megane,vtec 2, ies falan alın.
yok otomobil benim için bir yaşam tarzı, zevk meselesi diyorsanız accord 2.4, bmw e36 328, alfa gt falan alırsınız. zevkini alıp en kötü aldığının bin lira altına satarsın arabaya bindim dersiniz.
önemli olan ne istediğimiz? ….
1 tane buldum tam kafama göre ama orijinal Ezgoz yok ne kadar bu Velet'in egzozları komple ?
Alamadım ben biraz takıntılıyım 4 parça değişen varsa değişmeyen ne kalmış birde 35 bin aman düşmanlar duymasın bombalarlar seni. Arıyorum ama çiçek gibi olanını :)
2004 SANRUFLU HONDA MEMURDAN
İlan No: 357858806
Loading site please wait...
Araç nasıl sizce 3 parça boya dışımda bişey Yok dedi sahibi pazarlıkla 35 e alsam bu aracı , şu 42-43 lük eslere benzetmem için kaç para harcamam gerekir? Araç önden bakınca biraz farklı geldi sanki bana
Ön arka tavan sağlam olsun gerisi mühim değil boya olarak ona özen göster bunun önle arkası gidik