Bir ts taraftari olarak sevindim gs nin şampiyon olmasina tebrik ediyorum tüm gs camiasini![]()
Bir ts taraftari olarak sevindim gs nin şampiyon olmasina tebrik ediyorum tüm gs camiasini![]()
61 DF 161 TOLEDO
61 EL 206 206 GTl ( SOLD )
61 VL 090 LEON T.SPORT (SOLD)
61 EL 585 206 HDİ (SOLD)
61 VL 700 106 GTİ (SOLD)
Bakın zorla tahrik ediyorsunuz..
Klavye başında atıp tutanları gerçek hayatta altına sıçırtırım.. O yüzden efendi olun, bu konuyu kapatın..
Tango-1 never dies.
tebrik ederim.
tebrikler Galatasaray'im.
el öptürmeye götürmeseydi albayrak, çok daha keyif alabilirdim bu durumdan. gerçi ismail kartal'in açıklamalarını dinleyince keyiflendim yeniden.
GS sonuna kadar şampiyonluğu haketti. Ancak sezonun takımı Beşiktaş. çok sevdiğim takımım şampiyon oldu, evde malak gibi yatıyorum. Beşiktaş olsaydı hem sevinir hem de bi kazan'a inerdim bira içip ortamı görmek için.
Beşiktaş'in şampiyonluk anlamında digerlerinden gitgide geriye kalmasının yegane sebebi olan amatör ve asi ruhu seviyorum. Ama ileride bi Trabsonspor olmamak için artık bundan sıyrılmaları lazim.
Son sözüm Muslera ve Şino'ya : daşşağınızı yiyim la sizin.
Başta Hamza hoca olmak üzere, aylarca parasını almadan oynayan oyuncularımızı ve de pasoligi protesto etmesine rağmen yine de takımı genel olarak yalnız bırakmayan taraftarımıza bizlere bu gururu yaşattıkları için teşekkür etmek lazım.
Umarım bundan sonraki her sezon böyle rekabetçi olur, bu rekabet ligin kalitesine çok şey katacaktır.
sende bende geçmişte burda yazılıp çizilenleri biliyorsun .
adam direk resim koymamış isteyen açıp baksın diye.
bence biraz fazla alınganlık yapıyosun.
fener tribününde galatasaraya yıllardır pankart açılır ki bu resimdeki bence gayette masum kalır.
sizde şampiyon olabilirdiniz beşiktaşta.
misal sosyal medyaya bakıyorumda hiçbir yerde ahlaksız bir yazı yok.
en azından benim tanıdığım insanlarda yok .
maçın özetini izledim az önce .açıkcası webo hariç kırmızıyı hakkıyla hakedende yokmuş.4 kırmızıyı duyunca olay çıktı zannetmiştim.
4 üncü yıldız olayı her iki takım içinde önemliydi bu sene .bizim oldu mutluyuz .
konu yokmuş gibi davranırsan seninde sinirlerin bozulmamış olacak.
Bir Fenerbahçe taraftarı olarak tebrik ederim.Allah var kalbimden geçen şampiyonluğu Beşiktaş'ın hakettiğiydi.
Bir Göztepe li olarak tebrik ederim
Biz Malatya kayseri galatasaray hu sene dört ligin de şampiyonu sarı kırmızı![]()
Arkadaş lamı cimi eğrisi böğrüsü yok. Adamlar aldı şampiyonluğu. İstedikleri gibi eğlenecekler. Gocunan varsa girmez konuya. Ben bir daha girmem mesela.
Tebrikler Galatasaray.
Not: Fenerbahçeliyim.![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)