senin yaşında senin kadar param varken ben c2 hdi almıştım
öğrenci için en ideal arabadır ama yazılımdı turboydu uğraşacaksan corsa dti de alabilirsin diğer araçlara bakma bile dizelden şaşma
senin yaşında senin kadar param varken ben c2 hdi almıştım
öğrenci için en ideal arabadır ama yazılımdı turboydu uğraşacaksan corsa dti de alabilirsin diğer araçlara bakma bile dizelden şaşma
Ucuz Yollu corsa 1.7 bul kendine 13-14 arası temiz araştır biraz bulursun bin ona yakıt konusundada sıkıntı çekmezsin yavaş gelirse yazılım yaparsın seviye seviye yükseltir turbo büyütürsün kullanmaya iyice alıştıktan sonra corsanı güzel paraya satıp üstüne para ekleyip adam gibi bi araba alırsın kardeşim ben öle yapmıştım hayırlı olsun şimdiden.
OnRBlcK
MagicPerformance
Bana kalsa ilk araba olarak twingo tercih ederdim ama 20 bin para olunca az yakacak araba olarak Corsa 1.7 DTI C2 HDi olabilir
Fiesta-Clio-C2 Sedan yürüsün dersen corolla olur 97 98.
20 Lirayi 1.4 Hondaya baglıcaksanBİ 5 Litre falan su tası yanında baya için yanıcak cünkü...
Eğer hala arıyorsan ;
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...07154553/detay
aracı incele derim. Araç bizde biraz daha bişeyler eklersen bizde bişeyler yaparız yardımcı olmak isteriz. orjinal km de istediğin yere götürebilirsin, istediğine sorabilirsin. Araç masrafsızdır. Alındığında kullanacak olanın ehliyeti olmadığı için uzun bir süre adece pazardan pazara binildi km çok çok düşük ilgilenirsen ilanda iletişim bilgileri mevcut
Belki bütçeyi ufak tefek arttırmak gerekebilir ama Hyundai Accent Era 1.5 CRDi-VGT öneririm.
Fiyat/performans olarak gayet avantajlıdır. Parça ve satış kolaylığı da vardır.
Benim gözümde araba gönül işidir, senin kafanda 1.4is varsa altında en konforlu, en giderli, en sağlam arabayı da verseler içinde kalacak. Ne oldum delisi olmadan hırpalanmamış hatta hiç ellenmemiş alıp kendin üç beş bir şey ekleyip hem hayalini kurduğun arabaya kavuşma hem kendi emeğinle üç beş bir şey yapma keyfini sürersin.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)