Nerde olursa olsun PO'dan yakıt alırım. Tuvaletede Opet veya Shell'de girerim.![]()
BP
Opet
Petrol Ofisi
Shell
Diger
LPG ve Benzini genellikle aynı yer aynı pompa Başakşehir-Shell'den alıyorum, bazen Opetten alıyorum
Evimin yakın olmasindan dolayi 4-5 senedir hep yenibosna opetten mazot alirim. Beylikdüzünde ise FİAT bayisi yanında ki Shell bayisini tercih ediyorum. Bir'de Cevizlibağ da ki shell haricinde başka bir yerden yakıt doldurmadim. Pompaci arkadaş soruyor Katkı atalim mi her defasinda attirsam bana artisi ne olucak hiç denemedim?
Gaz Aygaz-Opet
Benzin Shell- Opet
50 Tl benzin aldım shelden o kadar bastım ettim hala ısık yanmadı iyide gidiyor![]()
Kaçak candır![]()
tp' de çalıştığım için arabayı ilk aldığımda yine tp' den almaya devam ettim. yalnız motor sarsıntılı çalışmaya başladı Özen VW Murat usta kendi arabasında da benzer durumu yaşamış. Shell' e geç düzelir dedi ve gerçekten düzeldi. arabanın gidişi bile değişti hatta. (opet ve bp' yi denedim onlardan da memnun kalmadım)
benim için shell bulamazsam total' de güzel yakıtı olan seçenek.
i'm not a monster i'm just ahead of the curve..
Maslak'ta ki P.O. ile Opet arasında 50 km net fark var. Yıllardır şaşmaz hep P.O. alırız.
Şehirlerarası yolda ise minibüslerin yakıt aldığı yere gireriz.
İstasyon yaygınlığı, tuvaletlerinin temizliğive paro kart zımbırtısı sağolsun Opet'ten alıyorum. Benim aracıma da Opet'te yanlışlıkla benzin koyuldu ve yetkili servise çektirdim. Yakıtla ilgili her parça değişti ve 12.000 TL fatura çıktı. Tamamını Opet karşıladı.
Eve yakin bp var hep ordan aliyorum.bp olmayinca shellden devam.lukoil i merak etmiyorum degil ucuz oluyo ya ondan
Shell alıyorum. Zorda kalmadıkça sadece Bağdat caddesi ve Fulya istasyonlarından alıyorum. Hizmet çok iyi, çok kibarlar.
Ben Aytemizden alıyorum. Evime yakın çok eski ve güvenilir istasyonda kampanya var 25. yıl serefine benzin 4.49tl
daha önce gaz alıyordum memnun kalmıştım benzin 1. depo opetten aldım bitti şimdi 2. depoda aytemiz. performans olarak sıkıntı yok motor sessiz calısıyor km olarak da aynısını yaparsa devam ederim.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)