Geçmiş olsun fakat 207 bıraktıktan sonra o gaz kesmeme neyin hırsıdır arkadaş? Herkesle roll yapmıcaksın otobanda bir kaç aileyok edilebilirmiş.
Printable View
Geçmiş olsun fakat 207 bıraktıktan sonra o gaz kesmeme neyin hırsıdır arkadaş? Herkesle roll yapmıcaksın otobanda bir kaç aileyok edilebilirmiş.
czt ci arkadaşlara geçmiş olsun. kendilerinde bir sıkıntı olmaması sevindirici.
direksiyon tutamayan adam roll e cıkmasın mılletın canına kast etmesın
%100 czt hatalı dortlu yakan arabanın arkasından asılıyosun hala esp asp yok farın kapalı bıde dıreksıyonu sahil mod tutmussun
207 bıraktıgında sende bırakacaksın olcak bıtcek
Ya ne abssi ne espsi. Dümdüz yolda trafik yok şey yok gazladığın şey rolling denen şey, eğlence yok sürüş yeteneği yok. Kaç model araçlarla nerelerde ne hızlarda frene bastım, hiç de böyle bişey olmadı. Dibine kadar frene basıp direksiyonu sağa sola kırmak arab drift işi, daha bunu bilmeyen adamların olduğu ortamlara da girmiyorum, çoluk çocuk be.
Ben galiba tam anlatamadım. Arkadaşlar 2 kez araç solluyorlar. Birisi fotodaki kazadan 15.sn önce olan ikincisi ile 207 içeriden çekimde kamera öne dönüp selam falan derken ses geliyor arkaya döndüğü an bakın orda ya bir minübüs ya bir kamyonet yada bir otobüs sollamış kocaman orda görmüyormusun allah aşkına. Adam ileride onu gördüyse zaten 207 de çok yavaş değil hala o hızda akıtarak gidiyor , CZT de ona göre bıraktı diye düşünüyor ve ufak ufak sağdaki o büyük şey neyse onu geçmek için sola kayıyor. Ben mi yanlış video izliyorum. ??
burda zincirleme hata var
207de suçlu CZT de ama CZT daha suçlu.
Tamamiyle cahillik başka birşey değil.. 207 dörtlüleri yaktıktan sonra 5 saniye daha gazlıyor czt.. bunun sebebi hırsdır başka birşey değil..
ayrıca madem esp var niye kapatıyorsun hadi kapattın 100 den sonra tekrar aç.. dalga filan geçilecek bi durum değil ama gt5 oynayan bir insan bile o hızda direksiyonu hareket ettirerek fren yapmaz.. neyse allah korumuş bu da ders olmuştur inş..
Bence czt yi süren arkadaş yatsın kalksın hala hayatta olduğu için dua etsin. Hızı var baya czt o hızlarda bi kazada can güvenliği sağlıyacak bi araba değil bence tamamen şansları yaver gitmiş 2 arkadaşada geçmiş olsun.
207 yi sürenin yaptığıda yanlış belki bişey vardı belkide söylendiği gibi bilerek sola geçti ama normal günlük hayattada olan şeyler bunlar.
Sahilde 70 le gider gibi araba sürmüş muhtemelen o yüzden korna yada selektör yapamamış bence bi korna bu kazayı önlerdi 207 ci reflexle kaçardı diye düşünüyorum
Olan olmuş tabi konuşmanın anlamı yok kaza yapan arkadaşlara geçmiş olsun rolling yapan arkadaşlarda daha dikkatli olur umarım bu tip olaylar yaşamamak adına.
Kaza yapan arkadaşa çok geçmiş olsun lütfen biraz daha dikkatli olalım
Gecmis olsun bencede tamamen czt cinin hatalarindan dolayi olmus bir kaza
Araç tamir edilip;yola çıkacak halen kim suçlu tartışması var..olan olmuş artık;Arkadaşlara geçmiş olsun..
Suçun kimde olduğunu belirleyip kanıtlayana madalya veriliyormuş. Kesin bilgi, yayalım beyler...
arkadaşlara geçmiş olsun.Olan mala olsun cana gelmesin. Allahtan bizim jenerasyon gece yarısı demir bükey programları izledide direksiyon tutuş şekli ivme ve yavaşlama anında yük dağılımı gibi şeyleri öğrendi.
Dün de eve gelirken bi kaza olmuştu incek yolunda baya kalabalıktı cenaze arbası vs vardı. Bugün baktım netten, atılım uni öğrencisi genç bi çocuk yine. cayenne sanırım araba da. Virajı alamamış aşağı uçmuş vefat etmiş. Normalde 130la sahil mode girilebilen bi viraj ama yağmur olunca iş değişiyo demek. Hakkaten sakat işler bunlar. Biz de böyleydik 10 sene önce doğruya doğru. Şansa yaşıyoruz ama yine yazalım da dinleyen bi kişi çıkarsa kardır..
Çok büyük geçmiş olsun, kimseye bir şey olmaması sevindirici.
Arkadaşlar kemer takmamak nedir, kime ne havası atmaktır, ne saçmalıktır! Çok mu iyi sürücüsünüz, Ayrton Senna'nın bile taklası var F1 aracıyla.
Direksiyonu o şekilde tutmak!!! 9:15 olmalı, yoksa en küçük bir şeyde uçarsın öyle.
Gece far yakmama olayına hiç girmiyorum bile.
Umarım insanlara ders olur da Saçma sapan kaza haberleri almayız artık...
O rolling senin bu drag benim gitmiyorum çok bildiğimden değil de, 207'nin içinden çekilen videoda adamlar boy boy farkı attıktan sonra CZT'den önce selektör sonra 4lü geliyor. Araç da hala uzaklaşıyormuş gibi görünüyor gazdan çekmiş yarışı bitirmiş algısı doğurmuş. 207 öne geçmesin diye kırdı olayı bana biraz mantıksız geldi
Kimsenin günahını almayalım tabi ki..
Arkadaşlara geçmiş olsun, şükür hala aramızdalar