207 ısıkları kapalı oldugu ıcınmı cztyı gormeyıp sola dogru kaydı. yoksa onunda sucu var nıye sola kayıyosunkı duz yolda
Printable View
207 ısıkları kapalı oldugu ıcınmı cztyı gormeyıp sola dogru kaydı. yoksa onunda sucu var nıye sola kayıyosunkı duz yolda
ölen birisi olsaydı şimdi kimsenin umurunda olmayacaktı kim suçlu kim değil. direksiyon tutuş hatası farlar..vs hepsi tamam ama bence bu kazanın temel sebebi hırstır. farları yanık olsa da 207 sola kaymasa da farları kapatmak abs panosunu sökmek..vs herşey geçme hırsıyla yapılmış şeyler belli ki. Bu kadar hırsa gerek yok bence bu işlerde. Geçmiş olsun sahibine. bu işe devam edecekse inşallah teknik eksikliklerini giderir birazda hırsını kontrol edebilir. zeka yarıştırmıyoruz araba yarıştırıyoruz bu önemli bir nokta bence.
arkadaşlara büyük geçmiş olsun.heran dikkatli tedbirli olmak gerek .
Öncelikle geçmiş olsun Allahtan kimseye bişey olmamış en önemlisi suçsuz birinin canı yanmamış herseyi bikenara bırakmak gerekirse yolun darlığı araçların misket gibi zıplaya zıplaya gitmeleri o yolda bırakın roll 100 km yi geçilmemesi gerektiğini gösteriyor czt tamamiyle hırsından patlamış 207 ikazlarını yakmış yani demişki sana sapladım ben bıraktım daha neyine tepe gaz geliyorsun neyse tekrardan geçmiş olsun
farlık abs lik bi durum yok muhtemelen czt nin süspansiyonu sertleştirilmiş ve araç yere yakın 207 nin nasıl zıpladığına dikkat edin o yolda o hızlara çıktıktan sonra ani frene bile gerek yok 200 km üstünde o dandik yol devam etseydi aynı durum gene yaşanırdı çok geçmiş olsun bu arada
can kaybı olmaması sevindirici, biraz deneyimsizlik, biraz panik kaza kaçınılmaz olmuş, allah beterinden korusun, lütfen şehir içi, şehir dışı, otoban fark etmeksizin emniyet kemerinizi mutlaka takın, taktırın.
o değil de kaza sonrası 207 içindeki muhabbet de başlı başına sıkıntı
1- biz napıcaz orda ne demek? gidip yardım edebilirsin mesela.
2- oğuzhanı niye arıyorsun? öyle bir durumda aranacak ilk telefon 112'dir.
Geçmiş olsun böyle bir kaza bende atlattım roll de değil ama ben 2.köprü yolunda soldan sağa geçerken emniyetten sola atlayan arabayı son anda görmemle direk frene asılıp kendimi sola attım aracın arkası biraz silkeleyip sonra yola geldi arabayı yolda tutan tek şey abs+ebd olduğuna inanıyorum böyle bir panik anında arka saldı kontra yapayım demeye fırsat bile olmayabiliyor.
Dünden beri adama hep bu sebepten sövüp sayıldı neden durmadı neden yardım etmedi tarzında en sonunda 207 i süren arkadaş geldi açıklamasını yaptı zaten şoka girdim panik yaptım dedi czt'nin içinden çekilmiş kaza sonrası videoyu da attı kazadan hemen sonra arkadaş czt'nin yanına gidiyor ama orada sen önümüze kırdın muhabbeti olduğu için arkadaşı uzaklaştırıyorlar
geçmiş olsun
bu videoda tek sinir oldugum şey biz napcaz kaza yaptılarsa muhabbetidir...
cok yazık olmus biraz once sohbet ettiğin adam belki ağır yaralı senin yardımına ihtiyacn varken polis jandarma korkusu yaşayp ceza yememeyi yardım etmeye değişmişler... oda o kazada kim kime ceza yazar enteresan
ve sonuc olarak,
tanımadıgınız adamla gazlamak, tanımadıgınız adamla rakı içmeye benzer... ikisininde sonunda ne olacağını kestiremezsiniz...
Bundan İki üç ay önce ,Sivrihisarda rol buluşması yaptık.
Bu videoda 207 yi kullanan, Ul 106 nın sahibi Metin Uludirik ,afyon yönünde yarışırken 180 gibi üzerime direksiyon kırdı.Allah yardımcım oldu kaza yapmadan kurtuldum.Bu arkadaş ile roll yapanlar dikkat etsin.
Kaza yapan czt ci arkadaşa geçmiş olsun.
Direksiyon tutuş farlar absyi sökme falan fisman faslını geçtim, 207 dörtlüleri yakıp bıraktıktan sonra cztnin tıpa gaz devam etmesi bence kazaya sebebiyet veren en önemli unsur olmuş...
kısaca esp candır , geçmiş olsun..
kafama takılan birşey de şu ki normal ayağımız takılıp düşerken bile küfür ederek düşüyoruz. misal kazadaki arkadaş rabbim gecinden versin tabii vefat etseydi küfür ederek gitmişti. dikkat etmeliyiz herşeye. çok geçmiş olsun arkadaşlara.
demin cıkmadı bu olucaktı
http://store.donanimhaber.com/83/f9/...8545395902.gif
http://galeri.uludagsozluk.com/12/bu...il_51511_m.jpg
:hehe::hehe::hehe:
53. sn'de 207 bir araç geçiyor, o sırada sola geçiyor. Zaten hemen akabinde arkadaş "kaza oldu galiba" diyor.
CZT bence komple hatalı. 207 flaşöründen sonra dip gaz devam etmesi, direksiyon tutuşu, kendini akıllı sanıp farlarını kapatması (alternatör kaç kW güç çalacak ki arabadan), esp iptali vs. Kendisine iyi bir ders olmuştur umarım.
iki tarafıda tanımam kaza yapan czt sahibi arkadaşlara geçmiş olsun.
207 aradaki fark fazla açılınca dörtlü yakıp bırakmış zaten czt yi kullanan arkadaş hiç gaz kesmemiş öndeki adam dörtlüyü yaktıysa bırakmıştır sende bırak yani biraz bile bile lades olmuş. herkesinde dediği gibi direksiyon tutuş panik vs tecrübesizlik var sanırım. yinede cana gelceğine mala gelmiş allahtan. okuduğum kadarıyla 207 deki arkadaşların hatası bana göre kaza yapanlara yardım etmek yerine ordan gittilerse yaptıkları çok büyük ayıp. tekrardan geçmiş olsun :)