Hakketen ' de biz ne yapacağız demek nedir , çok büyük ayıp adamlar aracın içinde sıkışsa ölse hiç mi utanmayacaksın , hem önde fren sıkıp kazaya sebebiyet veriyor hemde durmuyor aferin valla.
Printable View
Buyuk gecmis olsun.caniniza deil maliniza gelsin
büyük geçmiş olsun kaza geçirenlere...
CZT kaza yapmasaydı bence 207yi geçip video atılacaktı ve 5 sonunda geçiyoruz denecekti..Ama metin bu konuda yeteri kadar tecrübeli olduğundan önüne kırmış..
kısacası al birini vur ötekine..
Büyük geçmiş olsun..
Gece face de izledim videoyu ilk dikkatimi cekeb 207nin zipzip ziplamasi oldu. Videoda bile belli olurken 207 sahibi gormedimi gorduyse nasil cesaret bilemiyorum gecmis olsun ama direksiyon/oturus pozisyonu/ondeki araci gozlemlememek vs sikinti yaratmis ki 4luleri yaktiktan sora basmaya gerek bile yok bilebilelades olmus.
Bunla gecmis olsunm
Ben hiç esp mudahelesi goremedim sigorta çıkarılmış buyuk ihtimalle yoksa durum boyle olmazdı... çook geçmiş olsun sökmeyin şunları artık roolde bi işe yaramıyo sökmek...
Çok gecmis olsun.
Esp iptal ise frende arkayı hemen salmıs olabilir , hatalar var iki taraftada cana gelmemiş buna şükretmek lazım.
Tekrardan geçmiş olsun.
Gecmis olsun herkese.keske daha duzgun bir yolda bassalarmis.
CZT dekilere çok geçmiş olsun.
Benim kendi düşüncem bu rolling video hata üstüne hata videosu olmuş sanki hataception..
Direk tutuş,farlar,4lüden sonra basmaya devam etmek.
207 sürücüsünün ben geçemesin diye önüne kıracağını sanmıyorum farlar yanmıyor zaten görmemiş olabilir ve de 4lüleri yaktım ne de olsa gelmiyor diye düşünerek hani kafasına göre yolu ortalamış da olabilir.
Ben hiç kimsenin yarış uğruna kendi canını ve arkadaşının canını tehlikeye atacak kadar hırs dolduğuna inanmıyorum.Varsa da Allah böyle insanlarla yolumu kesiştirmesin..
Çok geçmiş olsun czt deki arkadaslara . 20
bunalımsız czt boyle oluyor demekki
Öncelikle geçmiş olsun.Czt nin önceden kazalı olupta sert frende sapıtması da ihtimaller arasında.
Geçmiş olsun, bu hadisede 207 nin hiç suçu yok ve üzerine düşen herşeyi yapmış dörtlüleri de yakarak yarışı bitirmiş, videolarda kazayı görüp kaçmış gibi görünüyor fakat feysbukta sonradan eklenen videoda czt nin içinden çekilen 5 küsür dakikalık video var ve sanırım daha sonradan geliyorlar kaza yerine çok net anlaşılmasa da
Facedeki sayfadan izledim 207 surucusu o olayin sokuyla öyle konusmus,polis vs varmis galiba ileriden donup yanlarina gitmis,sen onumuze kirdin kaza yaptik vs muhabbetleri olmus ortam gerilmis biraz,oda ciddi birsey olmayinca ayrilmis yanlarindan,kendisi yazmis bunu facede
Facedeki sayfa açıksa bana özelden bir link atarmısınız geri kalanını izlemek isterim videonun açıksa eğer arkadaşın profili.