Bırak kessin, arabası batsın. Bazen insan devredışı bıraktığını unutuyor ve esp devredeymiş gibi hareket ediyor. Yaşımız daha genç hımınaa :)
Printable View
207 nin içinden arkadaki araç gayet net gözüküyor bence.Hatta gözüktüğü için bu kaza oluyor. Dörtlüleri yakıyor ve geçmesin diye sol şeriti kollamaya başlıyor , geldiğini görüncede kendini sola atıyor. Videonun sonundaki konuşmaları da buna bağlıyorum. Şoka girmiş biri sakin bir şekilde heyecanlanma dur , arasana oğuzhanı demez bence. Czt nin hataları 7 sayfa yazılmış zaten olaya birde bu pencereden bakın diye yazdım. Can kaybı olmaması sevindirici her iki tarafada geçmiş olsun.
2 grup var:
Biri CZT'yi suçluyor, diger grupsa 207yi.
207 geçmiş ve salmış, şeridinde git sağa sola kayma. Sonuçta arkanda bi araç var ve seni geçebilirde. Videolardan görüldügü kadarıyla 207nin önünde bi araçta yokmuş, videoda ufak ufak sola kayıyor. Burda kasıtlı yapılmış bence...
CZT'de baya geride kalmış, sal artık o saatten sonra geçmen imkansız bi hal alıyor. Ha ben basarım bittigi yerde bırakırım diye düşünmüşse sahibi bişey diyemem.
Yapılan iş çok legal bişey degil. 2 tarafta bu iş için yola çıkmışsa zaten 2side suçludur. Ama ben 207de daha çok suç görüyorum...
bir zevk işinin daha nasıl boku çıkar örneklenmiş oldu. Allah'tan can kaybı yokta felaket değil örnek olarak kalmış oldu.
Yanlışın var kanka 207 nın hatası yok bence ctz zaten hatalarla çıkmış yola kazanın fren anında olmaması şaşırtıcı olurdu ama hiçbirimiz anlamazdık. Sürücü hatası, panik ve daha birçok şey ctz de yoğunlaştırıyor gözleri 207 sola kaymış tamam ona lafımız yok ama aradakı mesafe zaten durulabılecek mesafe frene basıldıgında ki duruyorda zaten ayrıca 207 baya geçtim sanmışta olabılır czt nın farlarda yanmıyor anca 4 lülerden anlaması lazım adam aynadan bakarak nasıl ayarlasın mefeyi o karanlıkta bu yuzden yavaş yavaş sola kaymış bence czt de panık yapıp sağ sol yapınca olanlar olmuş
Abi ben mi yanlış görüyorum 207 sağda araba olduğu için sola geçiyor. Bakın gaz kestiğinde kamera dönüyor şoföre selam falan diyor orda tekrar sanırım sesi duyup arkasına döndüğünde sağ şeritte bir aracın farları var. Yani 207 bu yüzden kırmış sanki sola. 207nin içinden izleyin bir bende yanlış algılıyor olabilirim.
Yaw tamam czt hatalı olabilir direksiyon tutuş,fren vs. 207 nin önü bomboş neden sol şeride geçiosun, kazadan sonra biraz daha bakınca iice girmiş sol şeride czt sürücüsü de paniklemiş arabanın zaten götü başı oynamak için yer arıyor.
Çok gelmiş geçmiş olsun sonuç olarak yaralanan yok şükür ciddi kaza..
00:54 de 207 nin videosunda sağ şeritte bir araç geçtikleri ve sağa geri girdikleri belli oluyor valla şimdi yine baktım. Son tahminim 207 ilerideki sağdaki aracı gördü ve zaten CZT de bıraktı sandığı için yarışı sola kaydı ki o sırada 207 de yavaş değil zaten o da sakatlık çıkmasın diye sola kaydı cztnin dipgaz geldiğini tahmin edemedi.
Çok Geçmiş Olsun. Yaralanan Yokmuş Çok Şükür Mala Gelsin Cana Gelmesin .
Her 2 tarafada geçmiş olsun hayır anlamdığım şey madem farları açmadan basacaksınız gündüz çıkın yola gece hayalet sürücü gibi çıkıp basmanın alemi nedir ? Cana gelmediğine şükredilmesi gereken bir durum olmuş içinden sağ çıkmaları ise tamamen mucize..
Çok üzücü bir olay. Bende facebookta gördüm ilk acil şifalar
Fazla rahat davranmış.Peugeot geçmeden evvel de ani bir şey olsa aynı manzarayla karşılaşırdı. #42'deki araç kurtarmış mesela kendini.
yalnız aracı geçtikten sorna tekrar sağ şeride geçip daha sorna sola giriyo bana kalsa ikisindede hata var czt olay bitmis hala abanıyo 207 de bence gereksiz yere sola atlamış tekrar bakmamış görmemişi kabul etmem normal standartlarda gitmiyorsun zaten 1 bakıcağına 100 bakmalısın aynana
büyük geçmiş olsun.
bence olay tamamen yüksek hızda ani ve panik fren yapmaktan kaynaklanıyor. o anda araç sağa sola çekmeye başlamış. sonrasında kurtarmak çok zor.
czt yi süren arkadaşın hatası frene basıp öndekine çarpmıyım diye sağa kaçayım düşüncesi ve frenle giderken sağa direksiyonu kırması. hız ztn yüksek frene abanıp bide direksiyon hareketi çok sakat olmuş. kenardaki bariyerlerin olmadığını farzedelim karşıdan gelenle artık neler olurmuş, 207 sahibide suçlu, görünüşe göre önünün boş olmasına rağmen sola geçmesi. czt sahibi frene basıp dümdüz gidecekti durmassa öndekine vuracaktı. ucuz kurtulmuşlar.
Abi araba çekmemiş sağa sola bence, Araba düz frende gidiyor czt li sağa direksiyon hareketi yapıyor olay orda kopuyor düz gitse frende bence bişey olmazmış
iki tarafada geçmiş olsun....
207 sola doğru kaymıs fakat cztyi kullanan arkadas o panikle frene basıncada kaçınılmaz son olmus.. allahtan kımseye birsey olmamıs tekrardan geçmiş olsun...
cok gecmis olsun okadar hıza ragmen sag kurtulmuslar önemli olan o arac yine alınır