Dün 60 amper Varta aldım sefaköy bayisinden ,telefonla. araca kadar getirip taktılar. 180 tl. 540 cca, umarım memnun kalırım
Dün 60 amper Varta aldım sefaköy bayisinden ,telefonla. araca kadar getirip taktılar. 180 tl. 540 cca, umarım memnun kalırım
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
Detaylı açıklamalarınız için çok teşekkür ederim. Bu forumu seviyorum, hergün bir yeni bilgi garanti![]()
'89 Audi 100 2.0 Turbo Diesel
Varta akü bayisiyim.her hafta stoğuma 5 adet alırım fazlasını almam bayat akü durumuna düşmemesi için.yerim ümraniye sanayi sitesinde.yardımcı olabilirim
Seref1 ve novankel çok teşekkür ederim yardımlarınız içinAma biraz geç kaldınız
Bugün Bağlarbaşında Sati Ustaya uğradım, sağolsun Aykut106 nickli arkadaşımız tavsiye etti. Gittim gördüm memnun kaldım. Güvenilir, hoş sohbet her soruya açıklayıcı cevap veren dürüst bi usta. Tavsiye ederim düşünenlere. 80 Amper 800CCA Varta aldım. Tekrar yardımlarınız için çok teşekkürler.
'89 Audi 100 2.0 Turbo Diesel
Ben Varta ya güvenip aldım ama arabayı ilk aldığımda ki gibi çalışmıyor doğrusu ben bunun birazda ateşleme sisteminden olduğunu düşünmüştüm ama şurada yazılanları ve Varta durumlarını gördümde akümden de şüphelenmeye başladım şimdi
04Punto 89CivicEF 81Golf 94CivicEG 97CivicEK 93Uno 05Corsa 98Starlet
seyrantepe sanayide'den aldım ben varta 120'ye. 160a da veren var.tarihine baktım 3-4 aylıktı aldım.Yanlız 80e de satan vardıdemekki piyasada bolluğu bayatı çok.akünün güzelliğine gelince ben hiç varta kullanmamıştım kendini belli ediyor her koşulda.
Vorsprung Durch Technik
o biraz piskolojik. Aküyü zorladığın zaman kendini belli eder.
IN BOOST WE TRUST
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)