iş bankası işk defa yurtdısı alıvesrınde kullanmaya calsıtım bı bankaya danısayım
Bende de sipariş 3 gündür payment being verified olarak bekliyor ali axpress te.. Var mı fikri olan?
2-3 ay önce 5 farklı sipariş verdim hiçbiri gelmedi 2 tanesinin ödemesi iade edildi diğerlerinde iade durumu da yok bekle gelir diyo satıcı
Bende şimdi sipariş verdim, patladımı dersiniz?
Benimkilerde sorun yok hatta son verdiğim siparişler daha hızlı geldi, on günde filan geldi.
Valla salıdan beri payment being verified olarak bekliyo.
Başka kartla denedim o da aynı şekilde bekliyo.
Bugün denemek için yine başka bir kartla başka bir ürün aldım, tornavida seti, ona da aynısını yazıyo..
En son 130 dolara teyp aldım araca, satıcıya 50 dolar yazdırdım (fazla br önemi yok gerçi bunun memur anlıyor işi) TNT ile 3 günde geldi sorunsuz geçti gümrükten.
Tamamen satıcının feedback i önemli bence.
Mağazanın toplam satış miktarlarına bakın. Kaç yıldır sitede olduğuna bakın.. Sonrası problem değil. Ben bu güne kadar bir kaç bin usd lik alışveriş yapmışımdır. Hiç birisinde sorun yaşamadım. 15 günde geldi, 2 ayda geldi, ama geldi..
Abiler benim bildiğim yurtdışından telefon pc gibi eşyalar getirmek yasak bunun olur bir yanı var mı?
Ali expresten 50 den fazla alışveriş biri yapmış olarak sadece bir kere sorun yaşadım oda kargoda hasar gördü onuda hemen yenisi gönderdiler, takılacak şüphesi olduğunuz ürüne satıcıya hediye olarak göndermesini söyleyin.
100$ birşey aldım takılmadı 77 euro kadar takılıyor deniliyor.Vergisini vericem derseniz istediğinizi alabilirsiniz. süre zarfında ise acele etmeyin şuan çanta aldım 6 günde malezyadan türkiyeye geldi. 3 hafta oldu hala gümrükten bana gelmedi.
Hergün mal geliyor bana
Kesinlikle bir üründen 1 max 2 den fazla sipariş verilmemeli
Feedback ve alıcı yorum ve fotolarına bakarak satıcı seçiyorum
Hiçbir sıkıntı yaşamadım son 4 yıldır 200 e yakın ürün almışımdır ali den
Hatta bir kaç deda para iadesi alıp ürünün bedavaya geldiğide olmuştur :)
3er tane ampül aldım yaklaşık bir ay önce, toplam 35 günde geldi. Gelmeden 1 gün önce adama paramı geri istiyorum dedim, saolsun gönderdi hemen. Aşağı indim baktım posta kutusunda duruyor ampüller. Adama teşekkür edip parasını geri yolladım, Çinli de olsa da haram sonuçta :D
ebaydan Türkmenistan usulü alan var mı yakın zamanda ?
11.11 de aldığım ürünlerin hiç biri de gelmedi.. daha sonra verdiğim siparişlerden bazıları geldi
Bende plakalık lambası ve anahtar kabı aldım, inşAllah en kısa zamanda gelir. Bundan önceki siparişlerim 2 aya yakın sürmüştü gelmesi.
sanırım şu an yılbaşı yaklaştığından dolayı ***** hediye olaylarından dolayı gecikmeler yaşanabiliyor.
Artik 30 euroyu gecmemesine dikkat edicez, 70 euro beklerken 30 a dusurmusler gumruk olayini
Şaka gibi bir olay oldu :o 3 tane ürün aynı mağazadan sipariş geçtim Aralık 7 de... Standart olarak small packet idi ben ekstra para ekleyerek registered air mail yaptım... Yahu 1 tanesini yapmayı unutmuşum small packet olarak kalmış... Registered air mailler ortada yok small packet bugun geldi :D Alla alla diyorum bende neden diğer ürünler yok pakette meğer onu registered air mail yapmayı unutmuşum inanılmaz değil mi small paket geldi 15 günde , diğeri yani ekstra para verdiğim ortada yok
http://store.donanimhaber.com/5d/8b/...e98583648e.jpg
http://store.donanimhaber.com/79/7b/...feb979d742.jpg
Hala boktan uluslararrası postalar.. Onlarca bekleyenim var ve lanet olsun yılbaşı için lazım olan şeyler vardı boku bokuna sipariş ettim