Aliexpressden son zamanlarda kac gunde yatti refundlariniz ? Benim en fazla aldigim refund 20 30 dolardi o da 5 is gununde yatiyordu bu sefer 8 gun oldu yatan eden yok. Mebla 280 dolar o yuzden mi acaba gec yatacak ?
Aliexpressden son zamanlarda kac gunde yatti refundlariniz ? Benim en fazla aldigim refund 20 30 dolardi o da 5 is gununde yatiyordu bu sefer 8 gun oldu yatan eden yok. Mebla 280 dolar o yuzden mi acaba gec yatacak ?
Ingiltere den stop getirtmeyi planlıyorum 40£ fiyati var gumruge takılır mi acaba hiç getirten oldu mu ?
Herkes ektigini Biçer bu hayatta...
İlk defa ebay dan aldığım ürünle ilgili pürüz çıktı. Bi arkadaşımın telefonuna kırılmaz ekran camı aldım. 1ayda geldi ve paketi açtığımda kırık çıkmış. Satıcıya durumu anlattım o da %40 zararını karşılarım dedi. Sizce ne yapmalıyım. Paranın hepsini vermesi gerekir mi yoksa %40alıp köşeme oturayım mı
Ürün: http://pages.ebay.com/link/?nav=item...990094&alt=web
Geçenler ebay'den bir lens almıştım fotoğraf makinem için. Eski bir lens. 50$ ödedim. Japonyadan kargolandı.
İçinde fiyatını belirtir japonya gümrüğünden kesilmiş evrak olmasına rağmen gümrük memuru beni 60tl vergiye tabi tutmuş. Neyse ürün geldi, vergiyi ödeyip teslim aldım. (Vergiyle bile TR'den çok çok ucuz). Daha sonra araştırdım vergiyi iade almayı. 15 gün içinde itiraz etme hakkım varmış. Bende edevletten gümrük bakanlığına edilekçe yazmıştım. Sonra İstanbul gümrük müdürlüğü ile görüştüm. Tabi bu arada 15 gün doldu. Bende önemsememiştim. Bugün gümrük bakanlığından aradılar. İtirazınız onaylandı. Gerekli evrekları postalıyorız. Evrakları doldurduktan sonra ilinizde bulunan gümrük müdürlüğüne teslim edin dedi. Bakalım evrakların gelmesini bekliyorum.
ben de 2 gün önce ilk alış-verişimi yaptım aliexpress'den
burada ki yorumlara göre Elmas ve Geri Bildirimlere göre aldım ürünü.
eğer gelirse ki replica saat vs. bir kaç şey daha alalım.
Bu konuda tavsiye edeceğiniz, daha önce alış-veriş yaptığınız tavsiye edeceğiniz satıcı var mı ?
Bana hayrına şu ürünü getirtebilecek babayiğit var mıdır
ücretini peşin havale edebilirim.
http://www.amazon.com/Logitech-Cloth.../dp/B00DY1HTTM
Free shipping New Rubber Razer Goliathus Mantis Speed Game Mouse Pad Mat Large XL Size 700*300*3MM
http://s.aliexpress.com/nQVjuYfm
Ben bundan kullaniyorum cok memnunum. Eskiden kucugunu de kullanmistim o da guzeldi hem de fiyatlari uygun.
70 cm buyuk bebenim masa o kadar. Benim linkini attigim urunun dokusu istedigim gbi ama malesef Tr de yok şuan. Getirtebilen olsa keşke
![]()
şu sıra hongkong çinden mal alanlar çinlilerin yeni yılı kargolar geç gelebilir aklınızda olsun..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Bu kargoları nasıl takip ediyoruz ptt kargoda çıkmıyor ürün
tracking numaraları bunlar ama hiç birini bulamadım.bir aydan fazla oldu ürünlerin hiç biri yok meydanda
02852646785
02821829435
1083302233
81188697683
70481401210
02782035475
02774035743
02773628674
02751152185
02748921170
acaba fazla olduğu için takıldı mı gümrüğe falan . burda toplam 60 tllik ürün var üçer beşer gün arayla sipariş verdim
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)