gti yazısı sipariş vermiştim 3ayda geldi ki ben unutmuştum 8dolarmıydı neydi kargo gelince mutlu oldum![]()
işe bide iyi yanından bakmak lazım askjdfh![]()
gti yazısı sipariş vermiştim 3ayda geldi ki ben unutmuştum 8dolarmıydı neydi kargo gelince mutlu oldum![]()
işe bide iyi yanından bakmak lazım askjdfh![]()
Allah Tekdir , Ordusu Türk'dür.
1.5 aydır siparişim gelmiyor öncesinde sorun yoktu ama sanırım bu aralar sıkıntı var.
Seat IBIZA FR
C U P R A L E O N
aliexpress'den aldığım kargo önce geri döndü sonra satıcı tekrar kargolayınca geldi. Gözlük almıştım.
3 kargo siparişi vermiştim aynı anda biri 2 haftada biri 1 ayda digeride 3 ayda geldi kargo gelince çok şaşırmıştım 2$lık saat sipariş etmiştim merakımdan şaşırdım gelmesine![]()
Arkadaşlar selamlar herkese. Ali ve ebaydan bir cok ürün satin aldım fakat Banggood ismindeki siteden bir sipariş vermek istiyorum. Bu siteden alışveriş yapan oldumu acaba . alcagim ürün 293$ + 9$ hızlı kargo ücreti var .
Ebay üzerinden kasa harici bilgisayar bileşenleri getirtmeyi düşünüyorum. Hala kargo sıkıntısı devam ediyor mu acaba ?
Ebay'de adres değişikliği yaptım ama siparişe adres değişikliği yansımamış. Satıcıya mesaj attım ama bundan bı sonuc alabılırmıyı ? dun sıparıs verdım malım bugun Transit olarak gorunuyor masallah bu adamlar amma hızlı cıktı
arkadaşlar merhaba alfisti den iki adet anahtar kabı aldım. aşağıdaki gibi mail geldi. sanırım birşey bildirmem gerekli shipping ücretini düşük ödemem için. yardımcı olabilecek var mı?
thank you very much for your order :-)
All items are available from our stock.
Please note that we would ship the key covers with a "Maxi-Letter" without insurance. If the letter gets lost we can't pay a compensation or make a replacement!
This is the cheapest way to ship the key covers to Turkey. The shipping charge with an insured parcel would be around 29,50 EUR. Please send us a short note if we shall nevertheless ship the key covers with a parcel!
Thank you!
You will find the proforma invoice as PDF-file in the attachment.
Please check your address that appears in the proforma invoice, if it is incorrect or incomplete please send us the correct address!
As we only accept payment in advance from foreign countries it is still possible for you to cancel your order if you wish. In that case please send us a short note, thanks!
SOLD
'78 T-Stop, '97 Clio RSİ, '90 Renault 5, '97 Corsa Gsi,
'94 Renault 19, '06 307SW 1.6 HDİ, '12 Megane 3 SW GT-line,
407 1.6 HDİ Hybrid Turbo Project (Now Loading...)
instagram : wagonhead
27 Şubatta ufak 1-2 parça vermiştim hala gelmedi ürün iadesi parayı geri aldım ürünler de gelirse artık şansabu aralar sıkıntı var sanırım
hepsini tercüme etmiyorum ama kısaca maxi-letter kutusunda gönderiyoruz Türkiyeye sigortasız şekilde.
Eğer gönderin kaybolursa paranıda geri alamazsın yeni üründe göndermem demiş.
En ucuz bu şekilde gönderebilirim ama sigortalı bir şekilde istersen gönderi ve sigorta ücreti 29.5 Euro olur demiş.
sigortalı yada sigortasız isteğine bağlı bi cevap bekliyo adamlar.
iptalde ederim sıkıntı olmaz demiş
beyler aliexpressde 10 ürünüm vardı beklediğim yazmıştım burayada . onların 5 tanesi geldi diğerlerini bekliyorum hala . ama şunu anladım tahmini kargo sürelerinde yazan günler yaklaşık doğru çıkıyor genelde ona göre sipariş verin .
Geçen ay 3-4 tane kargom geldi 25 gün gibi ortalamaları vardı. Bence yaşadığınız problemler satıcı kaynalı olabilir. Kargo takiplerine dikkat edin. Bazıları süre kazanmak için geçersiz takip kodları girebiliyor![]()
aynen bir de sıkıntı Swiss Post vs. onunla gelen kargolarda, Çin'den çıkışlar da China Post Batarya, PowerBank vs. taşımıyormuş TR'ye adam takip kodunu girdiği günden beri sistemde gözükmedi kayıtlı posta olmasına rağmen, en son dispute açtım 1 ay gün uzatmaya anlaştık kendisiyle ertesi gün kargo geldi üstüne baktım yine bana verdiği takip numarası.
ben genelde ürün alırken önce elmaslara bakıyorum sonra da TR'den alanların yorumlarına bakıp öyle alıyorum ürün alacaksam.
kargolarda bir sıkıntı olduğunu sanmıyorum en azından USPS için. 16'sınde verdiği sipariş bugün PTT dağıtım merkezine ulaşmış.
Yurt dışı siparişleri hakkında pek bilgim yok o yüzden size bir danışayım istedim. Yaklaşık 30-40 parça eşya sipariş etmek istiyorum çinden. 75 euro altı olması lazım diye biliyorum fakat 30-40 parçanın ne sıklıklarla sipariş edilmesi gerektiği hakkında pek bir bilgim yok. Zaten shippingleri bedava ve tracking number da veriyorlarmış. Sizce gümrüğe takılmaması için yada dikkat çekmemek için nasıl bir yol izlemek lazım?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)