cooper s![]()
2012 leon fr eski kasa
2009 model scirocco 1,4 sportline
2008 r56 mini cooper s
Vallaha arkadaşlar benim de ilk tercihim cooper sonra leon fakat cooperin trim sesi şikayeti çok var acayip kararsız kaldım...
PROJE DEĞİŞİKLİĞİ NEDENİYLE SATILIKTIR
Leon Fr 'ı tercih ederdim..Eğerki 2 kapı sıkıntı olmayacaksa Scirocco'da olabilir,eşinizin isteği doğrultusunda.
Cooper da trim sesi standart, 3000 km de bile gelir, muzigin sesini acıp devam etmek lazım,
Ama + olarak cooper diger 2 aractan da daha kaliteli, 2011 yılında 2 takla attım, eger emniyet kemerim takılı olsaydı, burnum bile kanamazdı, yine de cok sukur ufak sıyrıklarla atlattım, o gunden beri emniyet kemersiz bakkala bile gitmem.
Neyse konu dagılmasın, sadece yay la bile kaderi degisiyor arabanın, eger cooper a karar kılarsanız, chili pk, cam tavan ve bixenonlu olmasına dikkat edin, gerisi olmasada olur, crown spoke jantlar, visual boost, ısıtma vs vs.
Hakkınızda hayırlısı olsun...
Coskun ARIKAN
2012 kırmızı fr bi xenonlu aracım var , genel olarak memnunum.kendimde ufak tefek eklemeler yaptıkça keyfi git gide arttı. Mesela rcd310 ekranla gelir fr lar ama rcd510 a geçtim iç mekan seviyesi kesinlikle yükseldi tabii bunun gibi baya bi şeyler var.Yakıt tüketimi çok uygun bence ort 30 kmh ile 7 lt yakiyorum. Tek kapı merakınız varsa öneririm çünkü genelde herkes tek kapı zannediyorKalitesi malzemesi fena değil günlük anlamda beklentileri karşılar diyebilirim. Benim araçta eibach 5 cm yay var tabii konfor biraz düştü araç sert ama yol tutuşu güzel oldu
Çok yakın bir tanıdığım da cupra var dıştan neredeyse aynı diyebilirim tabii jantlar farklı
yazılımla 150 hp gibi bir rakam alabilirsiniz bende yakında yazılım yaptıracağım , şimdiden hayirli olsun yeni aracınız
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)