ALLAH rahmet eylesin ...
Printable View
ALLAH rahmet eylesin ...
Allah rahmet eylesın yakınlarına allah sabır versın :(
mekanı cennet olsun
yakınlarına allah sabır versin...
allah rahmet eglesin..mekanı cennet olsun..tum sevenlerine allh sabır versin..
Allah Rahmet eylesin gercekten cok uzucu bir olay boyle anı olumler.Allah aılesıne sabır versın..:(
Allah rahmet eğlesin....Allah geride kalanlara sabır versin toprağın bol olsun
allah rahmet eğlesin mekanı cennet olsun
allah rahmet eylesin, gerçekten çok üzücü bir durum
arkadaslar madem bu kadar andık barıs kardesimizin ruhuna fatiha okusun herkes
Allah rahmet eylesin. Çok acı, galiba bizim binadaydı aynı okuldaydık. :(
Çok şaşırdım çok üzüldüm süper bi çocuktu.. mekanı cennet olsun. şaka gibi ya bunları yazmak
allah rahmet eylesin .. :(
nur içinde yatsın :(
bır hatırlatma yapayım...barıs kardesımız ıcın bırlıkte duamızı yarın oglen vaktı maltepe camıısınde edecegız...katılacak olan arkadasların kendı aracları ıle degıl mumkunse dıkkat cekmeyecek egzossuz araclar gelmelerını rıca ederız....
Sabah erken saatlerde çalan cep telefonumda İlkerin hıçkırıkları ile uyandım ve bu güne lanet ettim.
İnanamıyorum , inanmak istemiyorum ... Hayatımda tanıdığım en efendi ,en mütevazi ,en saygılı insandı , hayatı dostluk ve iyiniyet üzerine kurulmuş BARIS 'ımızı elim bir kazada kaybettiğimize çok üzüldüm....
Mekanın cennet olsun , allah geride bıraktığı tüm sevdiklerine sabır versin , allah gani gani rahmet eylesin :(
Arkadaşlar ben maltepeliyim. Araçlarınızı caminin karşısındaki çokkatlı otoparka bırakın.
Yarın öğle namazı sanıyorum 12:35-12:40 gibi , 12:20 den itibaren orada olalım.
Bir şeye ihtiyac olur...
Allah rahmet eylesin,nur içinde yatsın...
Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun, Allah geride kalanlara sabır versin...