allah rahmet eylesin..toprağı bol olsun
Printable View
allah rahmet eylesin..toprağı bol olsun
ALLAH rahmet eğlesin mekanı cennet olsun.Tüm sevenlerinin başı sağolsun
Allah mekanını cennet eylesin günahlarını affetsin kabir azabı göstermesin yakınlarına sonsuz sabırlar versin :(:(
Allah gani gani rahmet eylesin gerçekten çok üzüldüm. kaza çok kötü birşey.
geride kalanlara sabır diliyorum.
Allah rahmet eylesin, geride kalanlara sabır versin :(
Allah rahmet eylesin.
ALLAH rahmet eylesın...ALLAH gerıde kalanlara sabır versın..kalbım daraldı..herkesın bası sagolsun...
Çok genç bir kardeşimizdi öyle trafik canavarı felan ASLA değildi..Çok dikkatli sürer araba denemede şurda burda riske atmazdı..Allah ailesine sabırlar versin.
yazık çok yazık olmuş:(allah sabır versin:(
Allah rahmet eylesin, ailesine sabır wersin. çok üzücü bi durum:(
Kadere bak. Ah be Azrail ,O kadar çakal çukal, trafik canavarı , öküz oğlu öküz araba kullanan tipler var iken gel Barış gibi efendi ve mütevazı bir insanın canını al!
Ofiste sıkıntıdan yerimde duramıyorum. Aklıma arabası için gıdım gıdım yaptıkları, az ile yetinip çoğu aramayan karekteri geliyor.
Hayat hiç mi hiç adil değil...
Allah gani gani rahmet eylesin Barış...
allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
Alllah rahmet eylesin
ALLAH rahmet eylesin, yakınlarına sabır versin..
allah rahmet ehlesin mekanı cennet olsun tanıdığım samimi ve en dürüst insanlardn biriydi:(
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olur işallah tanımazdım kardeşimi ama cok kanıma dokundu be sabah sabah dağıldım allah yakınlarına yardım etsin :(
Allah rahmet eylesin..toprağı bol olsun
Üzücü bir durum, sanırım ankara hondam zamanından tanıştığım bir arkadaştı kendisi. Allah rahmet eylesin...