-
Okudum bastan sonra, sirtim buz kesti... Sabah yolculadigin adami kefende gormek nedir iyi bilirim. O da kemerini takmadigindan dolayi olmustu... Giden gideeer olan kalanlara olur. Kemerinizi takin, uzmeyin uzulmeyin uzdurmeyin arkadaslar lutfen, bir kumas parcasi deyip gecmeyin o kumas parcasi ne canlara mal oldu.... ve yine ne canlarin hayatta kalmasina sebep oldu.
-
Canım Kardeşim Barış
Ne kadar özledik seni bir bilsen
Keşke çıkıp gelsen :(
Nur içinde Yat kardeşim....
-
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inş. Allah aılesınede sabır verır ıns.
-
Allah rahmet eylesin nur içinde yatsın
-
Allah rahmet eylesin ,mekanı cennet olsun..
-
allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inş.
-
Pasam be bazen keske donebilsen diyorum... Dun ablanla konustum, Gokcenle konustum seni o kadar cok ozledimki kardesim. Gittin boynumu buktun nasil uzuldum nasil uzuldum
bilemezsin ...
-
Allah mekanını cennet etsin inşallah. yakınlarına sabır versin..
-
Allahtan rahmet geride kalanlara başsağlığı diliyorum..
Çok üzücü bir olay.
-
-
Ne mutlu kardeşimize sayfalarca gönüller dolusu Rahmetler okundu mekanı cennet olsun.
-
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah
-
Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun. Yakınlarına allah sabır versin
-
Allah rahmet eylesin, Allah sevdiklerine sabır versin..
Bütün yazılanları baştan sona okurken içim cız etti, yemek yemeye bile gidemedim, helal olsun kendisine bu kadar sevdirmiş kendisini birçok insana..Ortalık sahtekarlarla, düzembazlarla, yalanı dolanı-huy edinmiş insanlarla doluyken, iyi niyetli sevilen insanların bu kadar kolay kaybedilmesi çok üzücü.Ben tanımam kendisini ama tanıyanlardan tanımış olduk..Allah mekanını cennet eylesin.
-
Dün kazayı canlı canlı gören bir arkadasimla beraberdim, gene barisin konusu gecti, cocukta bende cok kotu oldum.. aylar gecmesine ragmen o halen etkisinde.
Allah rahmet eğlesin, sevdiklerine sabir versin..
-
Allah rahmet eylesın yakınlarına sabırlar versın..:(
-
Gani gani Allah rahmet eylesin
-
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah
-
allah rahmet eylesın gerıde kalanlarına sabır versın :(