Allah rahmet eğlesin yakınlarına allah sabır versin mekanı cennet olsun
Printable View
Allah rahmet eğlesin yakınlarına allah sabır versin mekanı cennet olsun
Bugün saat 13.00 de Barışlarda 7si için dua okunacak gelmek isteyipte duymayan arkadaşlar için yazıyorum...
ates dustugu yeri yakıyor arkadaslar ama en azından su genc adamın vefatından kendimize bir ders cıkartıp su kemeri takalım.
moderatorlar bu baslıgı sabit yapsak, iyi bir insanın hatırası hep sabit kalsa gozumuzun onunde, hemde acip gordukce kemerimizi takmayı ihmal etmesek.
allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
Bugun barşın dogum gunu keşke aramızda olsaydı :( :(
allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun,allah ailesine sabır versin.
allah rahmet eylesin.....
Huzur içinde yatsın.
Emniyet kemeri takılmadığında çıkan dayanılmaz sinyal seslerini iptal ettiricektim.Haberi okuduktan sonra vaz geçtim.
allah rahmet eylesın
:(
...................Alıntı:
barışımızın vefatının 40.günü nedeniyle 30.11.2008 pazar günü saat 12:00' de(öğlen namazını müteakip)ümitköy girişindeki yunus koç camiinde mevlid ve duası okunacaktır.
Tüm sevenlerine duyurulur.
Not:camii; koltuk hastanesinin bitişiği olup karşısında akbank ve halkbank vardır.
Allah kısmet ederse ordayız :(
allah rahmet eğlesin,allah sabırlar versin :(
allah rahmet eylesin ailesine ve yakınlarına sabır versin :(
allah rahmet eylesin yakınlarınada sabır versin gerçekten çok üzücü bi durum :(:(
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.
Bugun ögretmen olan annenemle dedemin mezarına gitmistik.. Gitmişken Barısın yanına da ugradım,yine rengarenk ciceklerle süslüydü mezarı Barısımın.. :(
allahtan rahmet ailesine ve tüm otomobil severlerede baş sağlığı diliyorum mekanı cennet olsun
Offf.. Görünce çok canım sıkıldı :(
Konuyu hortlatmak gibi bir amacım yok ama Ankara camiasında bildiğim tanıdığım çok efendi bir arkadaştı.. Allah gani gani rahmet eylesin, Ailesine dayanma gücü versin..
Toprağın bol olsun Barış.. :(