Allah rahmet eylesin :(
Printable View
Allah rahmet eylesi,mekanı cennet olsun :(
allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun.
Topragın bol, mekanın cennet olsun Barısım..... Cok özledim be seni...
Allah mekanını cennet eylesin konuyu okudum tüylerim diken diken oldu çok üzücü bir olay ...
Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun
Allah rahmet eylesin kabri nur ,mekanı cennet olsun..
Allah rahmet eylesin allah ailesine sabır versin mekanı cennet olsun :(
Allah rahmet eylesin tekrar ilk açıldığı günü biliyorum bu konunun site olarak bir çok kişi üzüldü arkadaşı tanımasamda böyle değerli birini kaybetmek üzüyor insanı Allah yakınlarına çok sabır versin..
allah rahmet eylesin...ziyaretci defterine babasinin yazdiklarini okurken 2 damla yas suzuldu gozlerimden hic tanimadim ama yazilanlar gercekten cok cok iyi bi insan oldugunu gosteriyo...butun yakinlarina sabir diliyorum allahtan...
allah rahmet eylesin :S
Allah mekanını cennet eylesin. nur içinde yat kardeşim...
Allah rahmet eylesın yakınlarına Allah sabır versın :(
Senin Acın İmizde Dinmemişken Senin kadar Çok sevdigimiz Bir arkadaşımızıda Trafik kazasında Kaybettik Barış
,Birgun burada nasıl berabersek orada da bir birimizi bulacagız
Barış ve Arif in mekanları Cennet Ruhlar Şad Olsun
Sizi hiç Unutmayacagız...
Allah rahmet eylesın mekanı cennet olsun allah tüm yakınlarına sabır versin......
Allah rahmet etsin Mekanı cennet olsun :(
konutkent o kadar çok, genç kurbanlar verdiki trafik kazalarına ben hayret ediyorum...aklım almıyor...
kargaların yaptığı kazayla başladı bundan 6 sene önce onlarıda unutmadık...aynı arabada 3 kişi vefat etti...arif o kadar gençtiki o jenerasyonu tanımazdı bile...
toprak olan arkadaşlarımız hep bizim biraz daha durulmamıza,ayağımızı gazdan çekmemize sebep oldu...belkide hızlı araba almamamın sebebide budur bilmiyorum...
hepsi nur içinde uyusun mekanları cennet olsun...
Allah rahmet eylesin.. Topragı bol mekanı cennet olur inşallah.. Son zamanlarda cok sık olmaya başladı hele Ankara üst üste :( Allah geride kalanlara sabır versin..