hatırlayınca üzüldüm şimdi
nur içinde yat barış
Vay be ne kadar güzel kalbi olan biriymiş ki 6 senedir forumca bile unutulmamış.
Hic denk bile gelmediğim bir yazar için ne kadar üzüldüm..
Birde Alper abi vardı |RA| kullanici adli ona da çok üzülmüştüm. Kendi yakınımı kaybetmiştim sanki. Çok sohbetimiz olmuştu modifiyemde. Ona da birer Fatiha'yı çok görmeyelim.
Toprakları bol olsun, Allah mekanlarını cennet etsin.
Guzel Kardesım Barış Daha dun gıbı aklımda Sende Arif ile birlikte aynı yerdesınız
sızı sevıyoruz Nur ıcınde Yat kardeslerım![]()
hayatımın dönüm noktasıdır o akşam. o günden sonradır çevremdeki herkesi kemer takmaya zorlamam. Önemini bu kadar acı kavramamız ne kadar üzücü.
mekanın cennet olsun Barış.
Erken yaşta kaybettiğimiz diğer tüm kardeşlerimizin de mekanları cennet olsun.
Allah ailelerine sabırlar versin.
Mekanı cennet olsun....
Mekanı cennet olsun.
Genç ölümler her zaman aklıma durgunluk vermiştir, kabullenmesi zor bu durum ve hepimize ölümün er ya da geç kapımızı çalacağı geçeğini hatırlatan bir ders olsun.
Forumda dahi olsa gerginliğe, kalp kırmaya hiç gerek yok çünkü kimin ne kadar yaşayacağına bir garanti yok maalesef ve aklınızda özür dilemeyi düşünüp de yıllardır ertelediğiniz biriler varsa zaman kaybetmeden gidip gönüllerini alın. Özür dilemek, teşekkür etmek kadar basit ve insanı teşekkür etmekten daha yücelten bir şeydir, bir ömür her aklınıza geldiğin de vicdan azabı çekeceğinize, küçük bir özür ile katılaşmış kalplerinizi yumuşatacak bir erdemde bulunun.
Yazdıklarımın merhum kardeşimizle ilişkili bir durumu yoktur ama gencecik yaşta aramızdan ayrılmasının vermiş olduğu üzüntü ile, bende endişe oluşturan bir durumu sizlerle paylaşmak istedim.
ALLAH rahmet eylesin.
Fiat's Are Faster Than You Think!
Allah rahmet eylesin.mekanı cennet olsun![]()
Bol bol dua ve şükür edin. Hem maneviyatınız güçlenir hem de arabanız hızlanır
N/A SPOON EP3 R COMİNG SOON
SAVAŞ MOTORSPORT
SPOON JR TYPER
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)