User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
21 sonuçtan 20 ile 21 arası

Konu: Boya vs üzerine yetiştirilecek eleman

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BaDCaT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Üniversite lise gibi değildir ders anlat hadi, sen sus bu konu cok onemli vs gibi birşey olmaz. Lise öğretmeni değil akademisyenlerdir derslere gelen.
    Abi lise değildir diyorsun da 4 senelik lise hayatım da hiç bir hocam adam akıllı ders anlatmadığı için eline kitap alıp okuyup tahtaya da birine yazdırdığı için ne bir dersi dinledim nede bir dersin hocasına saygı gösterdim öğretmenlik bu mudur yani eğitim ?

Üniversiteyi kazanıyorsun hoca sınıfa giriyor 2 dakıka ders anlatıyor elindeki notlardan sonra siyaset konuşuyor sonra çocuğundan bahsediyor
    sonra sınav vakti geldiğinde aşşağıda fotokopiye bıraktım (100 sayfa) çalışın gelin.Benim üniversiteye ödediğim harç eve verdiğim kira elektrik vs
    orada harcadığım para neye yaradı şimdi ?

Sırf bu yüzden bıraktım okulu tekrar girdim sınava inşallah bu sene uzaktan eğitim ya da direk özel okuldan devam edicem

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gecenlerde bi vasifsiz eleman ariyorum baslikli konu acmistim. Nihayetinde cevreden bi emean buldum 19 yasinda genc akli bi karis havada bi cocuk kotu niyetli degil ama kendini ise veremiyor malesef habire elinde telefon habire whatsapp muhabbeti.

Demem o ki elemani bulmakla da bitmiyor is cani gonulden calisacak eleman bulmak asil zor olan.
    Polo gti 2.43.85 best
    Octavia vRS 2.38.40 best
    Polo gti 56.8 best ''korfez''
    Octavia vRS 56.7 best ''korfez''
    Bulut Elektrik

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)