Bi Gidip Dükkan BakalımElbet Galericilere Satacak Bişey Buluruz
Pavyon mu Açsak ki ? :/
Bi Gidip Dükkan BakalımElbet Galericilere Satacak Bişey Buluruz
Pavyon mu Açsak ki ? :/
Oem Yedek Parça
Oem Çıkma Parça
Hondacikmamotor.com
AKINCI GARAGE
herkes kapatıp gidicek teoman abinin dediği gibi bazıları yollar arayıp bulur ancak açıklar ufak ufak kapatılıroyunlardaki gibi günceleme olur sorunlar hallolur yani
aydınlıkda 3-4 dükkanda duydum rent a car yapmayı düşünenler var ama dediğim gibi araç sınırına takılırlar mutlaka ve gene teoman abinin dediği gibi ispitleyen olur haklılarda biz oraya trilyon para bayılıp yada 500-600 bin para bayılıp iş yapıp ekmek yiyorsak herkes kurala yasaya uymalı.
abi kesinlikle iş yapacak bi yer olur emin ol cumartesi galeriden sonra kesinlikle tıklım tıklım olur![]()
Skoda Octavia 1.6 Glx A4 2000
Skoda Fabia 1.4 6Y 2001
Chevrolet Cruze 1.6 WTCC Edition 2012
BMW R1200GS K50 2018
El Yapımı Araç Similatörü
bundan bi tanede İstanbul sabiha gökcen yoluna yaptılar. otoworld asya mı neydi adı. küçük gibi geldi gözüme ama faaliyete başlayınca gidip ziyaret edicem. yanınada acık oto pazarı kurmuslar. mantıklı gibi görünüyor.
bolgeye yatırım çok
fuar alanının da temeli atıldı.İ.Melih Gökçek in de bölgeye yatırımı göz önüne alındığında ben de iş yapacağı kanısındayım.
Teşekkürler ,
İş alanı kesinlikle belli sadece oto galerisi olarak yapabiliyorsunuz , bunun haricinde ortada büyük iş merkezi var bunların içinde cafeler bankalar vs.vs olucak burada cafe vs. gibi bi dükkan olabilir sadece , birde içinde büyük bir otel var bununlada hiltonla anlaşmışlar .
Diagnoza vs. kesinlikle izin vermezler çünkü otonomi kendisi içine computest açıyor kendisi işleticek geliri otonomiye aktarılıcak büyük bir yer yapıyorlar , ve ayrıca nasıl olucak bilmiyorum ama rapor verdikleri bütün araçlara 1 sene motor - şanzıman garantisi dahi vericeklermiş bu nasıl olur bilmiyorum ama bunu açıkladılar .
Yani bu sefer çok profosyoneller hiç kimseye galerinin içinde bile bu hizmeti verdirmezler çok sertler kurallarında .
eh normal hiç şaşırmadım.
öyle bir yer kuruyorlarsa işin en tatlı en kaymaklı kısmını baştan düşünürler.
o uçuk kaçık kira - hava parası yada kendilerine ait.
olması gereken olmuş.
Bence iş yapar, güzel yer olmuş ben inceledim. Havalanını yakın test etmek için güzel rotası bile mevcut araçlar için. Kaliteli bir yer olucagı kanaatindeyim ben.
anladıgım kadarıyla,
otonomi bir şirket olarak burayı kurdu,
dükkan dükkan kiraya veriyor.
ve mal sahibi olarak herkese eşit mesafede computest kuruyor.
yani galericilerin değil, mülk sahibinin işlettiği bir mekan.
yine söylediğim gibi biz Türk milleti olarak pek güvenmeyen insanlarız.
o yüzden yol üstüne yakınlarda bir arsa alıp(tabi en büyük sorun ruhsat) rakip computest açmak lazım. ha biraz ta..ak lazım bence. sonuçtagalericilerle uğraşacaksınız.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)