abi moody's score'umuzu B2 olarak güncelledi birkaç ay evvel yani yatırımcının güven anlamında aralığı minimum scorun 5 altında bir score.
dahası Mısır,Rwanda ve Jamaica ile aynı kefedeyiztek kelime ile şaka gibi..
abi moody's score'umuzu B2 olarak güncelledi birkaç ay evvel yani yatırımcının güven anlamında aralığı minimum scorun 5 altında bir score.
dahası Mısır,Rwanda ve Jamaica ile aynı kefedeyiztek kelime ile şaka gibi..
•06 E 6577 - MAT BRAVO • / •06 ZOF 96 - CORSA GSİ • / •06 ZUZ 87 - 1.6 İES • / •06 JR 124 - F7R • / • 35 CSE 57 - İNTEGRA • / • 42 CNE 94 - VW Polo • / •34 ZR 3191 - Seat Cordoba •
Abi madem kuru salacaktınız Merkez'deki dolarları niye sattınız. En azından kur yükseldikçe Merkezdeki para'nında değeri artardı.
Şimdi hepsi kül oldu gitti. Hem dolar kalmadı hem kur fırladı. Hepimize geçmiş olsun.
Ülkemizin bu ÇOKÖNEMLİ durumunda bir devlet büyüğünün merak etmeyin demesini görmek isterdim kendi adıma.
Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur.
M.Kemal ATATÜRK
•06 E 6577 - MAT BRAVO • / •06 ZOF 96 - CORSA GSİ • / •06 ZUZ 87 - 1.6 İES • / •06 JR 124 - F7R • / • 35 CSE 57 - İNTEGRA • / • 42 CNE 94 - VW Polo • / •34 ZR 3191 - Seat Cordoba •
Bu saatten sonra ne yapmalı biraz birikmişimiz var dolar için geç kaldık diye düşünüyorum altın alma fikrim var saçma mı
olur diyeceğim ama durdukça artıyor herşey
TT CTRCUF STILMS RC
Yeri burasıdır diye buraya yazayım dedim. Seçimden birkaç gün önce the economist yeni sayısını çıkarmıştı ve kapağıda aşağıdaki olmuştu. Ulan madem sonuç belli ne halt etmeye seçim yaparlar.
Joe'nun gelişi şerefine dolar yükselmeye devam. Adam 77 yaşında benden enerjik. Git otur evinde be adam. Ne başkanlıkmış, ne koltuk sevdasıymış ya.
Not: Beyaz Saray'da çaycıyı da başkan seçseler yine dolar artar.
![]()
Konu imprezaWRC tarafından (08-11-2020 Saat 14:20 ) değiştirilmiştir.
TL'ye karşı kur saldırısı yaparak son altı ayda; %28 değerlenen Maldiv Rufiyasını, %25 değerlenen Ermenistan Dramını, %19'ar değerlenen Tanzanya Şilinini ve Myanmar Kyatını, %18 değerlenen Afganistan Afganisini, %17 değerlenen Bangladeş Takasını, %14 değerlenen Irak Dinarını KINIYORUM.
Okumadan imzalamam.....
Sıradan bir öğretmen olarak söylüyorum ki Liramız İsveç Kronundan daha değerli, adamlar hiç hükumetlerine veryansın etmiyor. İşiniz gücünüz Müslüman düşmanlığı, ezanı susturamayacaksınız.( ilçe milli eğitim müdürlüğü LOADİNG )
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)