Türkiyenin önde gelen bir özel bankasında çalışmaktayım G... diye devam eden. Eğer kredi, kredi kartı veya vadeli mevduat ihtiyaclarınız olursa şube kotası kullanarak yardımcı olmaya çalışırım. İnstagaramdan msj atabilirsiniz forumdan oldugunuzu söylemeniz yeterli arkadaşlar @Berk_kanli adresim.
Ibanı yolliyim kurtul paradan![]()
Dr.ECU
Aylik vadeliye yatirmak veya ilgileniyor iseniz borsa ve türev araçlarda degerlendirebilirsiniz ancak şuan icin talep mevduatlara genelde.
İmam cemaat herkes ibancı oldu be![]()
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
faizler %17 seviyesine geldi
2021otomobil piyasası için çok heyecanlıyım"bana xxx fiyattan sattılar geçen sene"
otonomi esnafından bir eylem bekliyorum "devlet bize yardım etsin araba satamıyoruz"
"gafleti, zılleti ve cehaleti tattık. sıra sefalette."
"gafleti, zılleti ve cehaleti tattık. sıra sefalette."
Böyle çok keko var ortalıkta.
Bi çok galerici ellerinde kalan sıfırlardan şikayetçi.
Faizlerin yükselmesi ile birlikte çok sesli yaptılar kendilerine![]()
Yolların Ustasıyım Modların Hastasıyım
Faiz ile otomobil piyasasının ilişkisini biri açıklayabilir mi?
Bu kararın etkileri sıfır araç piyasasına ve ikinci ele ne olur?
200 bın tl si olan adam bankadan hıc bısey yapmadan ayda 4 bın alacak,arabaya al sata baglamam yaza kadar garantı param olsun dıyenler de yavaslatır pıyasayı
Araç Piyasası en geç şubatın ortası gibi açılır, Şuan bayiilerin ellerindeki sıfır araçlar yıl sonu diye kampanyalı,
Araçlar bittiğinde Yeni(2021) model araçları bu kurla uygun fiyata veremeyecekler.
İnsanlar 2.ele yönelecek ve haliylede 2.el artacak,
Naçizane fikrim varsa kenarda nakitiniz vadeli mevduata koymak yerine uygun fiyata 2.el araba alın.
Kawasaki zx6r
Nissan 350Z
The Beetle
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)