Dün olması gereken bugün oldu.
Ne g.t piyasamiz var arkadaş.
Avrupa dün çöküyor bizim borsa uçuyor.
Bugünde cakiliyor.sanki dün yapıldı referandum.![]()
Dün olması gereken bugün oldu.
Ne g.t piyasamiz var arkadaş.
Avrupa dün çöküyor bizim borsa uçuyor.
Bugünde cakiliyor.sanki dün yapıldı referandum.![]()
Bizim kadar sığ bir borsada hisse çok tehlikeli gerçekten
En temel kural olarak bile bir anda değeri sıfıra kadar düşebilecek birşey alıyorsun ve bizim gibi ülkelerde bu gayet mümkün
Kendi adıma sıfır kaldıraç kullanacak kadar nakite ulaştığım an tamamdır dolar al sat işi kafamda.
Yunanistan fiyatlanmadı, bi türlü tamamen batmasına müsade etmiyorlar... Bu işin ehilleride bunu çok iyi biliyor.. Ama sonuçta her geçen gün batıyor yunanistan insanlar paralarını panikle çekiyorlar ve tekrar güven oluşması çok zaman alır... Fed parasının değerinin çok artmaması için sürekli sözlü müdahale ediyor.. IMF Fede bu sene faiz artırmamasını söylüyor. Bu iş bir yerde patlıycak çünki fedin bu şekilde para basması heryerde Problem yarattı, bizim gibi gelişmekte olan ülkeleri tembelleştirdi insanları gelirinin üzerinde harcamaya teşvik etti. Sonuç olarak geçmişte hak etmeden yaşadığımız refahın bedelini ödeme vakti.. Biz şu An saatli bombayız mesela, aşırı derecede batık Krediler var ve Sayıştay raporları açıklanmadığından neyin ne olduğunu bilmiyoruz. Piyasada aşırı nakit sıkışıklığı var mesela alacaklarımızı alamıyoruz. Türk Borsası bana göre spekülasyon Borsası eskiden hatırlarsanız gazeteler başlık atardı şirketler battı borsa tavan yaptı diye
diye.
Yalnız cidden haberlerde bile manipülasyon var.
Tweet şeklinde olanlarda pazar günü yunanistan degaj yiyecek ondan herkes çağırılıyor gibi anlatılıyor videodaki adam ise sorun anlaşıyorlar gibi anlatıyor
Yunanistanı ancak r.t.e kurtarır.. Önce ilk iş İncili eline alıp isyan etmeme ve şükür konusu ile ilgili bölümleri halka anlatacak,sonra Yunanların neyi var neyi yok satacak. Köprü-otoyol-limanlar ne var ne yoksa sonra üstüne bi bedelli.. En Son olarakta Türkiye'de ki vergi sistemini Monte ettimi tamamdır. Yunanistan 10 yıl sonra Avrupa 1.Si olur.. Almanya Fransada da iç savaş çıkartabilirse ballı kaymak oradan gelicek mülteciler ekonomiyi canlandırır ve nüfusta artar yunanistan bi süre sonra ABD ile kapışır
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)