Epeyi Düşüş oldu bugün. Alım için uygun mu ne dersiniz?
Printable View
Epeyi Düşüş oldu bugün. Alım için uygun mu ne dersiniz?
Beyler kısa süreli alım satım için uygun mudur sürekli iniş çıkışını takip ediyorum tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursa seviniriz alıcılar olarak:)
Egeen kartn goddy adel goltas aslan clebİ erbos asusuz mgros dahİl olmak Üzere saĞlamlar dİkkatlİce devam..
Takip ettiklerim. Ccola-Vestel-Aslan-Hdfgs-Glryh..... Y.t.değildir
Usd'ye girmek isteyen arkadaşlar yavaş yavaş hazırlanabilir, Kısmetse Bayram öncesi Usd alımı yapıcam ben.
Ama her koyun kendi bacağından asılır tekrar tekrar belirteyim.. Vebal almıyorum yani
Vebal yok bu işte sadece tavsiyeleri alıyoruz almak isteyenler olarak kendi adıma benim pek takibimde olan bi konu olmadığı için fikir danışıyorum açıkcası kimseye bana zarar ettirdin diyemem kim bana paranla dolar al diyo ki:) Gönlün rahat olsun kendi adıma seni dinleyerek bu işi yaparsam sıkıntı olmaz bunu söyleyebilirim sana..Cuma günü fsd diye bi toplantıdan bahsediliyor ondan sonra mı alım yapılmalı..?
Dediğim gibi bugün 3 altına geriledi. Yıl sonu tahminleri en alt seviyede dahi 3.10 alınabilir seviye diye tahmin ediyorum.
Sanirim yarin akibet belli olucak fed in aciklamasindan sonra
Ben yarın faiz kararı olacağını düşünmüyorum..toplantı sonrası dolar daha da düşecektir diye tahmın edıyorum,ancak çokta güvercin bir açıklama olmayacak gibi..hafif bi şahin olabilir..ve gelecek toplantı da faiz arttırım sinyalleri gelebilir.. bakalım görecez yarın ak toto kara totoyu :)
Paranın yarısı dolarda yarısı tl de bekliyorum..Peder beyde euroya gömülmüş.Araba gelene kadar para euroda kalsın artarsa zamdan etkilenmeyelim diye.Zararda sesi çıkmıyor:D
Bende öyle düşünüyorum ama fed ha bire geciktirerek piyasada aşırı volatiliteye sebep oldu, aynı gün içinde petrol %5-6 gidip geri geliyor korkum bunu göz önüne alıpta küçük oranlı bi faiz artırması olasılığı, birde d
Bankalarının yanında devlet kurumlarına da döviz sattırmaya hız verdiler acısı çıkacak diye düşünüyorum.Birde öyle veya böyle faiz artırımı çok yaklaştı ilaveten bayram tatili süresince kura içerden müdahale edemeyecekleri için kur yükselebilir
Şunuda söylemek istiyorum, artık döviz kurunda seviye tahmin etmek imkansız, çünki buluduğumuz Coğrafya cidden çok zor ve her an herşey olabilir... PKK dan felan bahsetmiyorum, Suriye Rusya İran Ermenistan dahil bunlar hakkında da bilgi sahibi olmak artık şart...Bunlarıda hesaba katmak zorundayız
Bakalım yellen ne halt edecek yarın,beklicez artık napalım :)
Piyasa faiz arttırımını çoktan fiyatladı bence. Sene başından beri konuşulmakta olan bir mevzu, faiz arttırılsa da yerinde bırakılsa da çok bir volatilite olacağını düşünmüyorum. Hele ki seçim sürecini atlattıktan sonra tek parti hükümeti olursa bayağı bayağı Türk Lirası ve varlıklıklarının değerleneceğini düşünüyorum.
http://www.bloomberght.com/ sitesinde şu an 3.00'ın altında...........
Heyecan fırtınası olduk arkadaş nerden tutulduk dolardan kâr etme işine:)Sizlerden anladığım riske ederim zarar edersem de edeyim diyosan al diyosunuz çok aradayım cesaretim gelirse bi anda alabilirim..Herkes için hayırlısı neyse o olsun..
BSOKE-LOGO VE AKFGYO YARIN Hareketli olabilir..
Şöyle anlayayım ; Bir arkadaşıma 2.67 den yüklü miktar usd almasına vesile oldum, sonra kur 2.56 ya bi geldi, yandım anam 15.000 tl zararım var demeye başladı nerdeyse parayı benden isteyecek, beklemesini kurlara bakmamasını söyledim... Ben bi strese girdim kendimden çok adamın derdine düştüm neyse bu sefer kur bi patladı bende üstümdeki yükü atıyım dedim ve aradım boz dedim... 2.86 dan bozarak yaklaşık 30 bin tl ye yakın kar etti, tam rahatladım kar da ettirdim derken kur 3 oluverdi, bu sefer de arayıp yandım anam bozdurmasaydım 20 bin karım daha olucaktı demeye başladı, kafamı s...keyim işte ondan kimse net cevap vermiyor size
Fazide değişiklik yok, dolar aşağı borsa yukarı hareket eder bir süre...
Faiz değişmedi. Yarın biraz alım fırsatı olabilir.
Malesef kurlar pek düşmeyecek Yellen yenge önce gösteriyo sonra vermiyo... Tarzı bu
Dolar alınırmı beyler 1 sene tutucam kenarda
Tüm İslam alemi oturmuş yahudi olan Abd merkez bankasının başı olan kadının iki dudağının arasından çıkacak sözlere bakıyoruz kaderimiz buna bağlı..
2.9760 gördü inşallah alım yapmıssınızdır :)
Şu alım işlerinde ki riski göze alamıyorum yoksa güzel kâr edebilirdim:)