Çok yakışıksız bir davranış. Bulundukları makam o şakalaşmaları veya hareketleri yapabilecekleri bir yer değil. Şaka olmadığı da gayet açık. Soylu bilerek sağa gidiyor sonrasında gülüyor, Damat ise durumdan ciddi rahatsız.
Printable View
Çok yakışıksız bir davranış. Bulundukları makam o şakalaşmaları veya hareketleri yapabilecekleri bir yer değil. Şaka olmadığı da gayet açık. Soylu bilerek sağa gidiyor sonrasında gülüyor, Damat ise durumdan ciddi rahatsız.
Soylu kendisini sonraki kral olarak oluyor. Bu yönde gaz verilmiş cunku
bir açtım 5.10TL 500TL banknotları yakında basarlar.
boşverin doları moları. ülke güllük gülistanlık.
alibaba trendyolu satın almış. gerçekten 728 milyon dolara satın aldığı doğru mu acaba?
doğru ise gerçekten güzel başarı hiç bir halt üretmeyen, sadece satış pazarlama üzerine bir şirket için.
Hayırlı cumalar.
5 in altını görür mü acaba dolar çok merak ediyorum, emin adımlarla ilerliyoruz 6-7 lere.
Şuan 5 ten alınır mı ?
5.11 den döndü
Yoruldu oda
Bir sonraki mehter bence zarrab ambargosu bence
Ordan 6 sene sonu 7
Asıl bomba 2023 de 23 tl olacak dün bir ataist böyle dedi allahsızzzzzzz :):)
Sahtesi basılamaz denilen doları basan ve tarihe geçen Akyazılı kardeşlerimiz salıverilsin ve işbaşı yapsın :D başka çaremiz kalmadı :)
Garanti bankasının batık kredi oranı %19 deniyor, sen %17 ile faiz veriyorsun kazancın o ama şu anda %19 kaybetimşsin, bazı bankacıların rakamı daha fazla olduğunu söylüyor, eğer bu ülkede 1 tane de olsa banka batarsa işte o zaman kriz var mı yok mu görürsünüz...
"Alayım mı?" diye soran arkadaşlar; bu işi bilen kimse size al demez, doların kesin yükseleceğini bilse yine demez. Çünkü beş gün yükselir sonra üç gün düşer, tam senin bozman gereken zamanda dolar düşer vs.
Doları olan eğer ihtiyacı yoksa bozmasın, gerçek anlamda profesyonel olmayan günlük, haftalık al sat yapmamalı.
Piyasaların bir tabiri vardır: "Döviz yükselirken değil, düşerken alınır", şimdi yukarı hareket başlayınca veya yukarı yönlü bir seviyeyi tamamlayınca "Alayım mı?" diye soranlar bu tabiri iyi değerlendirsin.
Parası olan zaten dolar alıyor
Parası olmayan ne yapacağım diye düşünüyor
Bizi bu duruma düşüren ben alacağımı aldım geberin diyor
Doları alıp almamak şahsa kalmış bir durum
Benim kazancım dolar olduğu için ben hayatımdan memnunum
Ülkem içinde üzülmüyorum.
Dombra çalanlar çalmaya devam etsin
Eskidendi üzülmelerim
Beğenmeyenlerede selam olsun :)
GEÇEN SENE bugün dolar 3,57 Hayırlı Cumalar
Müminler.
ABD'nin davayı kullanarak değil de bu şekilde aleni gider yapması, dava sonucunu büyük bir sopa olarak beklettiği izlenimi uyandırdı.
Ben pazartesi dolar ve altini bozuyorum.
Reis dediyse bir bildigi vardir,tamam 3.5 dan beri bozuyoruzbedava tras olduk,corba ictik... Kandirilmis gibi hissetsemde kulagimin arkasi henuz saglam...
geçen dolar bozun dediğinde bozanlar sayesinde 30 kuruş inmişti, pazartesiyi bekleyin bozanlar olursa 20 kuruş bile inse yapıştırın. :)
Dolar alayım mı diyen arkadaşlar, açın herhangi bir bankanın yatımcı ilişkileri sayfasını örneğin Garanti IR burda chartta karşılaştırmadan istediğiniz tarih aralığını seçin. Doları euroyu ve istediğiniz diğer birimleri işaretleyin. Grafiğe bakın. Hangisi ne kadar kazandırmış. Ben kolaylık olsun diye şöyle özet geçeyim.
1 yılda euro %43 dolar %46 artmış. Banka hisseleri %30 civarı kaybettirmiş. Çok kısa vade için yorum yapmak zordur ama bu ülkede altın ve döviz orta ve uzun vadede hiç bir zaman para kaybettirmez. Hiç kazanmasanız bile elinizdeki paranın erimesine engel olursunuz.
Hatta şöyle bile yapabilirsiniz, cebinizde 600 bin lira varsa gidin faize yatırın, aylık 7000 civarı para getiriyor, her ay 7000i alınca yarısıyla dolar, çeyreğiyle euro, çeyreğiyle pound alın. Her ay bunu yapın. Para kaybetmezsiniz :) YTD tabii ki :)
Ha sen çok mu anlıyorsun derseniz yok anlamıyorum ama geçmişe dönük verilere bakınca böyle yapılınca para kazanılıyor gibi duruyor :)
Turkiye icin ekonomistler her zaman sunu diyor.
Bir paraniz var kenarda 150.bintl.
Bunu ne yapmam lazim diyorsaniz garanti olsun diyorsaniz.
3’e bolup dolar euro altin (faiz) yapin diyorlar.
YTD
Kesinlikle doğru son 16 yıldaki getirisine bakın
İş yapmak saçmalık 150.000 tl ile :)
Bu arada 100 günlük eylem planını okudum
Çok başarılı
5 tane millet bahçesi yetiştircekler yuvarlanmaya devam diyor anlayacağınız
Dolar Bey de 100 günlük planı gördü gülüyor yine :)
Kurban Bayramı öncesi düşeceğini düşünüyorum.. Abd'den gelen son veriler kötü ki Altın yukarı gitmeye başladı ve şunu samimi olarak söyleyeyim Abd'nin de sonu hiç iyi olmayacak ekonomik anlamda.. Başına getirdikleri sarı yavşak her yerle kavga ediyor Ambargo koyuyor orayı burayı tehdit ediyor ki böyle bir ülkenin parasına yatırım yapılamaz.. Bizde ise Döviz talebi düşmüş durumda çünki ithalat pahalandı.. Altın 1800 Usd'lerden 1.090 Usd lere gelip Trumpın manyaklıkları ve Kuzey Kore ile 1.350 usd'ye gidip ortalığın yatışması ve Abd'nin çok hızlı faiz artırımı yapacağı beklentisi ile 1.214 usd'lere geldi.. Yakın zamanda Trump manyağı yine gericektir sağı solu, önümüzdeki global krizde Altın 2.000 Usd'leri gericektir.. Altın almak istemeyenler için Aselsan hissesi çok sağlam bir yatırım aracıdır ancak hem Altın hem Aselsan kısa vade aracı değildir.. İlla Dolar alınacaksa veya işi gereği dolar almakta zorunda olanlar için yakında bir fırsat gelicektir..
Ben açık yüreklilikle doları al veya sat diyebilirim :D Tabii ki 1 şartım var. Aşağıda ki soruya cevap ver kendi içinde.
Saygıdeğer Hürmetli Asrın Lideri Değerli Cumhurbaşkanımız...
Yarın TVlere çıkıp; O kadar çok İMAMHATİP açmışız ki, baskıya zorlamaya itip kakmaya rağmen ve mecbur bırakıcı politikalara rağmen %50 kapasite anca doldurmuşuz bu okulları. Bizde düşündük karar verdik, İmamhatiplerin %50sini kapatıyoruz. Yerlerine sayılarının azlığından insanlar 5 sene aralıksız çalışsa bile girmekte zorlandığı o değerli FEN LİSELERİNDEN binlerce açıyoruz... DER Mİ?
Cevabın Evet benim reisim bunu der ve yapar ise. Hiç düşünme kardeşim piyasalar bunun esprisine bile dolara tepki verir yakın tarihte düşmeye başlar, 50 seneye de dolar 40 kuruşa düşer.
Cevabın Hayır bu adamların böyle bir şey yapması imkansız, bunlar anca dindar nesil yetiştireceğiz ayağına dini sömürüp, betona yola para yatırır diyorsan ve al satçı değilsen.
Hiç düşünme dolar euro altın ne bulursan al.
Bakın dediğim gibi içinizde ki sesi dinleyin. Reisine güveniyorsan sakın dolar almayın. Var olanı da bozun lütfen.
abi mahkemeyle uğraşmamak için isim veremem.
ancak batan oldu bile, sadece el değiştirttiler. Batmasına izin verilmedi. Almadıkları paraya satmışlar gibi göründü. en azından bu birkaç yıl için gerçekten batışta olsa bile batmasına izin verilmez hiç bir ba...nın. Gazetelerde bunun esprisini bile yapamazsın mahkemelik olmadan.
Bu ülkede takdir ettiğim
Bir ülker ikide doğuş
Popisi yüksek olanlar açısından
Adamlar çocuğu koyup gittiler
Şuan çekirdek kola ile izliyorlar
Garantiyi satmasının nedeni bugünlermiş işte
Ülker yurtdışına gitmeside bugün anlıyoruz işte
Daha neler vardırda bunlar popisi yüksek şirketler diye yazdım
1.33 ten kredi mi kullanmak iyidir yoksa nakit para vermek mi ödeme için bugün koşullarında siz ne dersiniz?
Sormak istediğim geçen sene 3.5 tan dolar bozdurmayip borcunu kredi çekip 12 ay vadeli ödeyen birisi kar yaptı mı acaba ?
tabi ki faizler çok düşük düşüktü o zamanlar.
Tabi ki kar yaptı hem faizler düşüktü hemde dolar aşırı değer kazandı.
Tabi ki kar yaptı.
Bugünün koşullarına gelirsek 15.000 TL 12 ay 1.33 faizle geri ödemesi toplamda 16.601 tl
Ana paraya (15.000) dokunmadan tl faizinde tutulursa 12 ay sonunda ayda %17.50 faizle 17.303 tl olur.Tabi faizler daha da yükselcektir yıl içinde.
Dolar olarak tutulursa kar hayal gücünüze kalmış.