User Tag List

Sayfa 221/1068 İlkİlk ... 121171211219220221222223231271321721 ... SonSon
20286 sonuçtan 4.181 ile 4.199 arası

Konu: Dolar / Euro / Pound / Forex / Parite / Bilgi paylaşımı..

Octane - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı vectra-tuner Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Cuma günü son kurşunu atarlar (Algı amaçlı) Borsa yüksek dolar düşük olarak.. Hayır çıkacağına inanan varsa Cuma kapanışa doğru döviz alabilir.. Evet çıkacağına inanan ise bekleyecek, dövizi sabırla takip edip döviz gevşedikten sonra girilebilir..
    Evet çıkarsa gevşeyecek mi ama. Bence evet çıkacak. Yani hayır çıksa bile evet çıkacak neyse o konu başka konu. Bence evetten sonra dolar 3.65lere bir inecek sonra diyecekler ki ta 4 liralardan geldi bak istikrar vs.
    Oversteer scares passengers, understeer scares the driver... (meali: kasko yok muska var )

hyper35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlar yarın Türkiye Ekonomisi dersinden sınavım var. Hazır sizi yakalamışken bir soru sorayım. Hocamızın soracağı soru şu; Ekonomi, dolar ve diğer veriler krizi gösterirken neden borsa yükselmeye devam ediyor?

Hoca ekonomik ve politik bir cevap istiyor. Kendisi ulusalcı görüşte. Tahminimce katar paraları, borsadaki herif, manipülasyonlarla ilgili bir cevap istiyor ama net bir cevabım yok kafamda. Sizce cevap nedir?

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Octane Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Evet çıkarsa gevşeyecek mi ama. Bence evet çıkacak. Yani hayır çıksa bile evet çıkacak neyse o konu başka konu. Bence evetten sonra dolar 3.65lere bir inecek sonra diyecekler ki ta 4 liralardan geldi bak istikrar vs.
    evet çıksada hayır çıksada şu anda aynı otobandasın ve tek gişe var evet çıkarsa biraz manzarası güzel bir sapakdan gidersin sonrası gene aynı otoban hayır çıkarsa direk sapağa girmeden düz gişelere gidersin.. vel hasıl evet de çıksa hayırda çıksa aynı gişelerden geçiceksin... anlayana ....
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

Octane - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    evet çıksada hayır çıksada şu anda aynı otobandasın ve tek gişe var evet çıkarsa biraz manzarası güzel bir sapakdan gidersin sonrası gene aynı otoban hayır çıkarsa direk sapağa girmeden düz gişelere gidersin.. vel hasıl evet de çıksa hayırda çıksa aynı gişelerden geçiceksin... anlayana ....
    Zaten öyle. İşin sonunda yine patlayacağız. Ben referandum sonucunu söylüyorum elden de bir şey gelmiyor, varım yoğum bir tane oyum var.
    Oversteer scares passengers, understeer scares the driver... (meali: kasko yok muska var )

vectra-tuner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Octane Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Evet çıkarsa 3.60 altına gelir .. Daha sonra 3.55X .. Beklemesemde 3.5'in altına anlık sarkma ve sonrasında yukarı...
    "Denenmişi Denemek Ahmaklıktır!"

Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı hyper35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar yarın Türkiye Ekonomisi dersinden sınavım var. Hazır sizi yakalamışken bir soru sorayım. Hocamızın soracağı soru şu; Ekonomi, dolar ve diğer veriler krizi gösterirken neden borsa yükselmeye devam ediyor?

Hoca ekonomik ve politik bir cevap istiyor. Kendisi ulusalcı görüşte. Tahminimce katar paraları, borsadaki herif, manipülasyonlarla ilgili bir cevap istiyor ama net bir cevabım yok kafamda. Sizce cevap nedir?

1) Endeks 90.000'e vurduğu tarihteki Dolar kuruna bakın... Şimdiki dolar kuruna ve endekse bakın bariz olarak Dolara karşı değer kaybetmiş durumda ..
    2) Enflasyon Endeksi yükseltir
    3) Maniplasyon... Devlet Varlık fonu veya örtülü ödenek dahil kullanarak kendisine ait şirketlerin Borsada çökmesini / Spekülatif olarak açığa satış yapanları engellemek amacıyla kullanabilir.. Daha önce burada paylaşıldı birkaç sayfa geride son zamanlardaki Borsa yükselişinin Devlet ile Bankaların anlaşarak çıkarttığı haberi vardı.. Dikkat ederseniz yükselen Bankacılık hisseleri ki Not düşümü sonrası Bankacılık hisselerinin yükselmesi beklenilemez sebebi ise artık Türk bankaları dışarıdan daha zor ve daha pahalıya kaynak bulacak.. Çok fazla şey yazılıp çizilebilir.. Örneğin Fed'in parasal genişlemesi sonucu tüm dünya borsa ve emlak fiyatlarında balon oluştuğu gerçeği varki Fed'in en büyük kabusu da bu.

GokhanRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evet çıkacağını hiç sanmıyorum.

ancak olduda çıktı diyelim, halk kendine kurşun sıktı eveti seçti var sayalım.

cidden doların 3.5 ve altını göreceğini mi düşünüyorsunuz? Neye istinaden düşünüyorsunuz? biryerlerden gelecek olan referandumu bekleyen bir para mı var? evet çıkarsa araplar servetlerini türkiyeye mi taşıyacak?

ben evet yada hayır her türlü kolingen olacağını düşünüyorum. çünkü sonuç hükümet için iyi olsa bile iş işten geçti nasılsa diyip borusunu öttürür. dolar her türlü uçar. 2 yıl sonra fetö yerine mitö diye bi terör örgütü icat ederler. halk yine unutur doların nerelerden 7 liraları gördüğünü.

Daha sonrada cami ve imamahatip furyası başlar yeniden. Zaten 2023 de görüceksiniz halk bölünmeyi oylicak onada evet vericekler buna evet verirlerse.

Daha önce bir konuda benzin 5 tl yi geçmezse gelip beni merter e5 de bilmem napın demiştim. Geçti mi? geçti. bunlarda tarihe benden not düşsün.
    It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

997TT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evet cıkarsa 3.35 mumkun(en dıp) ama yon hep yukarı.
    Hayır cıkarsa en azından zaman kaybetmeden gerceklerle yuzlesırız kı,zararı az olur.
    Hocana benım yazdıklarımdan ornek ver,3-5 sayfa gerıde bıre bır ornekler verdım.
    Amac algı,hele 2 gunluk hareket sırf manıpulasyon hemde hukumet kaynaklı...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Seçimler adil geçmeyecek , hatta tahminim bizim nesilin göreceği en şaibeli seçimler olacak.. O yüzden gerçekte olan %52 hayır bir anlam ifade etmiyor.. Benim başından beri söylediğim ülkenin sonu Moratoryum.. Geçen sene yine burada arkadaşlarla beraber stagflasyona gireceğini söylemişiz o da tutmuş.. Kaçınılmaz sonu siyaset içinde bulunduğumuz durumu çok iyi gördüğü için biran önce kendilerini kurtarmak istiyor olay bu.. Bu referandumdan evet çıkarsa Başkanın kim olacağını hepimiz biliyoruz peki ya sonrası? Sizce dışarıdan bir aday çıkmasına müsade ederlermi?

Muharrem C.80 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Muharrem C.80 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1.57 den sonrasını izleyin.

Yigit-Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı 997TT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hayır cıkarsa en azından zaman kaybetmeden gerceklerle yuzlesırız kı,zararı az olur.
    Hocana benım yazdıklarımdan ornek ver,3-5 sayfa gerıde bıre bır ornekler verdım.
    Ben evet çıkacak diyorum

Çok sağlam istihbarat aldım

Bizim bahçede kediler vardı şimdi yok abi
    İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
    Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
    Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
    Dr.ECU

olivera7 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 997TT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Abi 3.35 kadar satis gormez bence gunici bile belli bir nomtaya geldikten sonra alim gorur mutlaka dolar 3.50 assagisi olucagini pek dusunmuyorum

997TT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yahu 1-2 gunde degıl,yapmayın. Zaten oraya ınmesı teknık olarak mumkun degıl.
    Kısa vade de gorecegız.
    Ama zararı buyuk olacak.
    Buarada gorebılecegı en dıp nokta dıyorum,3,42 den de donebılır...

mikelazi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    91 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evet gelirse,eylül ekim gibi erken başkanlık seçimi olur.o zamana kadar dolar uçup kaçmaz bence.

wekoo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Yigit-Y Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben evet çıkacak diyorum

Çok sağlam istihbarat aldım

Bizim bahçede kediler vardı şimdi yok abi
    bu iyiydi işte ....
    bana kalırsada ewetde cıksa hayırda cıkma durum vahim piyasa tutturmuş bir referandum gidiyor kilit sekilde beklemede
    gariban 106 gti....

Anıl E. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı wekoo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu iyiydi işte ....
    bana kalırsada ewetde cıksa hayırda cıkma durum vahim piyasa tutturmuş bir referandum gidiyor kilit sekilde beklemede
    Evet de çıksa hayır da çıksa daha tırık tutmaz şevki abi . Bodozlama gidiyoruz ,bir ton borç var ülke olarak bunun acısını biz çekeceğiz ama ne zaman tam tarih bilmiyorum. Çok sıkıntılı günler bizi bekliyor ama olsun ülkenin referandum gibi daha önemli bir konusu var . Çok ihtiyacımız vardı,yıllardır bugünlerin gelmesini bekliyorduk . Önce onu halledelim,ekonomi falan dediğin nedir ya çocuk oyuncağı.
    imzasız..

TaGo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlar Evet çıkacak zaten. Bunda şüphesi olan varsa sadece duygusal davranıyor derim.

Gelelim Dolar paritesine. 3.30 bencede çok ama çok zor aşağı direnç noktası. Tahmini düşeceği seviye 3.45-3.50 minumum. AAAMMMAAAAAAA bu noktayada düşse doların yönü yinede çıkacak. Bu düşüm sadece anlık güven fiyatlaması olacak. Hatta aynı hafta bile biz çıkışı izlemeye başlayabiliriz. Yani Doların şu hali bile vaktiniz varsa bir alım seviyesidir.

YTD
    www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    şu anda 90 lılardaki gibi bir faiz oranları ve enflasyon paritesi var pek dile getirilmiyor .. Evetini hayırını geçdim dolar düşerse şu anda kimseye bir faydası olmaz uzun vadede çok büyük zararı dokunur.. 3.30 falan deniyor olması bence normal koşullarda imkansız ama anormal koşullarda mümkün ..

3.30 olursa malını 3.50 den hammaddesini 3.50 paritesinden alan fabrika esnaf iş veren çok büyük zarar eder.. işte o zaman ağır ikinci bir enflasyon külfeti çıkar ortaya.. velhasıl uzun vadede bunun ceremesini herkes ne yazıkki ağır çeker.. zaten geçmişe bakarsanız böyle doğal sürecin işleyişine birileri kendi müdahele ettimi doğasını bozdumu o doğal süreç bir şekilde gene yolunu buluyor ama bedeli ağır oluyor.. aniden çekilen döviz bir bakıyorsunuz aniden inanılmaz rakamlara fırlıyor ...
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler