https://www.youtube.com/watch?v=4d0taaXqdtY
Printable View
Reis bile artık devalüasyonu ister durumda, bu yüzden sürekli kendi aleyhlerine konuşuyor. Zira kasada memur maaşlarını bile çevirecek para kalmadı.
Şunu da şuraya bırakayım. Kurtuluş savaşın ortasındayken bile maarif kongresi tertipleyen liderden, şu devirde öğrencilerin yurtdışında yl, phd yapmasını kaldıran lider görünümlülere.
https://www.memurlar.net/haber/77467...itmeyecek.html
Kaldıki Cb uzun zamandır konuşmuyor da bugün konuşması tesadüfmü hemen ppk öncesi? Konuşarak Dolar yükseliyor ordan boşaltırsa ve peşine Mb faiz artırıp önümüzdeki ayda aynen devam edeceğim derse sizlere yazık olur..
bende bu ilk cümleyi merak ediyorum..
Tesadüfmü?
Faiz arttırımı beklenirken ülkenin CB sinin açıklamadan 2 saat önce çıkıp böyle bir konuşma yapmasının mantığı nedir? Ne yapmak istemektedir? Nasıl bir düşünce yapısı bunu yaptırır? Doların 2 saat için kazandığı 20-30 kuruştan kimlerin nemalanması sağlanmaktadır?
abi inan söylediğin hiç bir şeyin bir geçerliliği yok
dün burada senin 1 ay önceki öngörülerini de yazdım cevap vermedin
aç460. sayfadan itibaren kendi yazdıklarını bir oku
hala haklı çıkmışsın gibi ben demiştim demek için fırsat kolluyorsun
inan dolar 3 lirayada düşse bunun senin öngörünle bir alakası olmayacak
yıpratma artık kendini
Faiz sabit kalırsa rantları peak yapacak
Ben böyle birşey bekliyorum nedense
:)
Vectra abi artık baymadı mı ? Her postunda mutlaka "yazdıklarımın arkasındayım,twitter hesabım şu hiçbir yazımı simmedim falan filan inter milan."
Yeter abi yazdıklarının hiçbir donanımı yok ve bilgisizsin. Seninle her türlü konuda bilgi anlamında yarışırım, önceki sayfalarda mantık ve saygı çerçevesinde yazdıklarıma bile Cevap vermedin.
Ben şöyle düşünüyorum şimdi
Bu ülkeyi bir güzel soydum soğana çevirdim
Dolardan bir taklayı nasıl yaparım
Faiz arttırcam derim dolar düşer toplarım aşağıdan
Sonra aynen devam derim dolar zıplar çıkarım dolardan
Mb tekrar faiz 1000 puan arttırcam mesajı verir düşer yine
Böyle yapardım sanırım
Neden olmasın ki :)
evet abi bir özeleştiri bekliyorum bende senden
Rebel hepsine cevap vereceğim ancak Dolar 7 tl olacak diyen Erol Mütercimler paylaşımımı, 3X iken 4 tl, 4X iken 5 Tl vs. Vs. Bunları da ekleseydin keşke.. Ben kibirli birisi değilim öncelikle belirteyim ve kin de tutmam.. Birisi burda bilgisizsin her konuda yarışırım demiş elbette ona sinirlendim ama öylesiyle vakit kaybedecek değilim.. Akşam / gece yazacağım.. Dün yoldaydım ssdece son sayfalara baktım o sebeple görmedim yazılarınızı çünki döviz ani yükselince bir anda konu 5 sayfa birden gidiyor.. Yani kaçtığımdan değil
abi ben sana kaçarsın falan anlamında bir şey söylemiyorum
saygısızlığa gelecek şeyler de yazma niyetinde değilim
ama burada verdiğin bilgilerin altı boş yanlış yönlendiriyorsun diyorum
piyasada duygulara yer yok sen 4.88 olsun ülkemiz rahatlasın istiyorsun belki ama kimse sana o kıyağı geçmez
heleki sen bütün ihalelerini dolar üzerinden garantiliyorsan kim doları neden düşürsün?
biraz daha geniş çapta bakalım diyorum
burada erol mütercimlere yazılanları da biliyorum
bende o videonun altına "gayet gerçekçi" diye bir yorum yapmıştım onu da bulabilirim kimlerin karşı çıktığını da
neyse bloomberg açın ben bir süre yokum..
Abi kusura bakma insanların akıllarıyla dans etmeye çalışırsan bilgisizsin cümlesini de duyabilirsin. Hakaret kelimesi değil sonuçta sen de ona benzer bir kelimeyi bana söyleyebilirsin.
Aylardır bitmek tükenmek bilmeyen insanların hataya düşüp yanılmaları hakkında öngörün var. Bu artık abi,dost uyarısı olmaktan çıkıp , insanların yanılmasını ve hataya düşmesini bekleyerek bununla gururlanma derecesine yaklaştı. Ben dolar euro düşsün diye dua'ya yatmış adamım keşke 1 dolar'a düşse 1.5 seviyelerini görebilsek.
Yani karşında ki çoğu insan aptal olmadığı için söylediklerini okuyunca şaşırıp sinirleniyor. Gökten zembille bir şeyler inse 2-3 seviyelerine düşse çok geçmeden tekrar aynı yüksek seviyelerine geri dönecektir bu Allah'ın emri değil gören gözlerin ve ekonomi istatistiklerinin emri sen ters köşe olma sonra.
Üretmezsen,hatalarından ders çıkarmazsan bir gün gülersin öteki gün ağlarsın. Gün gelmiş yüzünü gülümsetecek bile sebep bulamazsın. Saygılar
6,12.........
%24 çok iyi
Oha 625 puan artmış. Ben şok
Gooooolll , karambolde önüne düşen topa sert bir şekilde vuran oyuncu topu ağlarla buluşturduktan sonra , formasını çıkarıp taraftarlara koştu;ama bu hareket hakemin gözünden kaçmayarak ikinci sarıdan kırmızı kart gören oyuncu saha dışına gönderildi.
Ters köşe geldi herkese bol şans :)
Şimdi daha uzun süre beklememiz gerekli :D :D
Ben size 6.70 te satın dedim dinlemediniz :)
Simdi bu faiz oraniyla kir yaklasik olarak nerelere oturur?
6 lira ile dibi gibi.
bir yarım saat bekleyin piyasa düzelsin.
Herkes abanıyor 6.01 di 6,16 ya geldi
Valla arttırdı faizi, hadi bakalım.
Ben şunu anlamıyorum..
Merkez bankasının ne yapacağını Erdoğan bilmiyor muydu? Biliyordu...
Merkez bankasının yapacağı hamle sonrası düşüşü bilmiyor muydu? Biliyordu..
Ulan madem bunları biliyorsun ne diye merkez bankasının açıklamasından 1 saat önce konuşur da tekrar yükseltirsin...
Keşke imkan olsa da o konuşma sonrası 6.5'a çıktığında bozdurup, 6,01 den geri alanları görebilsek..
Şimdi bankaların vereceği faiz %24 mü oldu. O zaman millet yatırım yapmaktansa vadeli hesaba gömer parayı
İnternet bankacılığı yavaşladı hatta koptu
625 ile benim tahminim 5.80 lere çekilme yaşanacak.
Yine söylüyorum. Bakın inşallah dışarsı kaynaklı kötü haber hazırlığı yoktur şuan
Cesur hamle, geç kalınmış ama cesur... Koltuk gider yakında bu TCMB amcamın...
bir dip arayacağız daha acele etmeyin
15.30 abd açılıyor onların da tepkisini görmek önemli
uzun vadede her geri çekilme alım seviyesidir
ama bu faiz beklenenin üstünde geldi 5.90ları test edebilme ihtimali var
almak isteyen kademeli alsın parsını tamamen gömmesin
5.80 - 6 dener mi acaba yoksa 7 ye yolculuk buradan başlar mı ? @rebelh