Ormanci Nickli Üyeden Alıntı
İnanıyorum, neden biliyor musun hocam, bu aptal oğlu aptallar haklı oldukları durumda bile kendilerini anlatamadılar.
Eh, bunun haricinde, meclise girsin AKP'nin sayısı azalsın diye HDP'ye şuna buna oy atan arkadaşım veya CHP seçmeni var. Sen bunlara yol açarsan, prim verirsen, bir de zaten anlatma özürlüysen, eh "adamlar haklı" derim ben de :) Madem öyle, o pozisyona düşmeyeceksin, düşürmeyeceksin kendini.
Düşün, karşında laf cambazı var, kitleleri etkileyen adam var, sen mal mal konuşuyosun, millet kıçıyla güler, kıçıyla dinler.
Ama Muharrem nasıldı? Kaç günde ne konuştu, CHP'nin 10 senede alamadığı oyu aldı adam :D Komik değil mi? Veya düşünülmesi gerekmez mi, nasıl oldu, nasıl aldı... O da laf cambazıydı çünkü.
Kafası az biraz çalışan, Reis kadar çalışan adam yetiyor demek ki :D
Geçende şu af mevzusuyla ilgili Meral Akşener MHP'ye süper bi laf soktu. Dümbüklerden gelen cevap full hakaret. Cevap bile verememişler. İYİ Parti'den tekrar bi açıklama gelmedi mesela. Ciddiye alıp cevap vermediler sanıyorum ama, adamlar hazır sana bi daha orta yapmışlar, masa tenisinde topu yanlışlıkla havaya çok açarsan rakip da smacı basar, hazır yakalamışsın, bassana kafaya bi daha... Desene "işte başka diyecek bişeyleri yok hakaret ediyolar anca, cevap vermiyoruz" falan de, veya daha yaratıcı bişey bul. Belli ki adamların zeka seviyesi devekuşu kadar.
Böyle böyle bu partileri bitirirsin...
Reis muhalefete geçse AKP diye bi parti olmaz :) Adam kendisinden sonra geleceği bile yetiştirmiyor. Partinin de öyle bi planı olduğunu sanmıyorum. Özal gibi olacak, öldüğünde parti bitecek. İddialıyım...