Ne faydası var bu zatın bu millete Allahım sen bu topluma yaşama öngörü nasip eyle adamlar kendi işleri çıkarları için cezaevindeki baronlar için koca toplumu ateşe atıyorlar
Printable View
kar satışı gelsin de vurup öldürmeyin..
78lerden kısa stoplu trade edilebilir
cumhur ittifakı devam ediyor yerel seçimde yok dediler.
sorun yok zaten hafif bir gerileme oldu telaşa yer yok.
Ben bozdum rte oncesi.
Suan 78lerdr,ben 8387den verdim
Simdi 6.04 maliyetimi bekliyecegim ama 4is gunde cok iyi kar yazdik birlikte.
Simdi neler olucak bekleyio göreceğiz. Bilgi aldikca paylasacagim.
bakalım abd açılışında "ulan ztn 86ya kadar çizmişler birde biz çizelim" dicekler mi?
Hıc bır fıkrım yok ama rte konuyu pısırır 1 gun once yada o gun.
Dolar endeksi yukselıyor. Faız de. Mart ayına kadar her turlu seyı beklıyorum.
Merhaba arkadaşiar Çin endüstri ve ticaret bankası hakkında düşünceleriniz nelerdir arkadaşlar
Mevduat olarak birikim yatırırlırmı
7150 de stop oldum
hedef gelmeden trendin altına indi
temizlik amaçlı keşke boyatmak yerine yıkatsalar daha iyi olur vallahi. boyasız yazıp 1 parça boya var yazıyorlar hemde bu yazılar ard arda yazılan kelimeler.
yanlış yere yazdım kusura bakmayın.
Gün sonu .6x li rakamlar gelirse alınır mı acaba yarın faiz artmaması durumunda yönü yukarı verebilir
teknik olarak 72den dönmesi gerekiyordu şu an 52lerden gelen yükseliş trendini kırması çok saçma bir durum hemde dolar endeksi bu kadar yükselmişken
sanki yine birileri bi parasal işlem yaptı bugün o da tekniği bozdu
66lar beklenebilir
58 giriş 70 çıkış selamlar bol kazançlar.
85 ustunu gormesi ne kadar surer acaba?Bi ongorunuz var mi?
66 da baya alis geldi ama iyi dovis bozuldu.
Eminim kaynagi belirsiz giristir.
Yarin onemli,hedef 2.bozma yerleri.
Alım yerini net soyledım,bozarkende cunku yapılıcak acıklamaları onceden haber almıstım.
Sımdı merkez. E sıyasi birlik takıp edılmelı.
Bahceli nın gazını aldılar,oda hemen dondu.
Hatta suraya da koyayım sursun,bakın af cıkıcak malesef.
Kurtlere yaranmak ıcınde andımız olayına daha sert mudahale edılıcek.
Bakalım uluslararası bır olay olucak mı....
5.86 ları görürmüyüz peki
Buara teknige kafa yorma. Sacma hareketler devam edecek,abi tavsiyesi :)
Bugun rte atar gider yapmalı ama nerde ne zaman bilemiyorum. Çünkü dunki olanlar yilratti karizmasini.
Dikkatli olum,yukselince satariz yine.
Not:Bir dost ..
Dun borsa istanbulun viop ile ilgili seminerine katildim. Vadeli islem yapanlar icin avantajli gorunuyor. Viop islemlerine bir goz atin derim.
alım için bekleyelimmi :) 69 oldu
Burası tam kumara döndü valla napıcakları belli değil %50 ihtimal var bugün para kazanmak için
Benim önerim bu seviyeler vadeliye yatırım yapma seviyeleri beyler. Bakın ortada fol yok yumurta yok. Ani ve kararlı yükselmesi için SPEKÜLASYON beklenmez. Biri çıksada ortalık karışsa denmez. Vadeliye girersin alırsın garanti bir yüzde. O sırada belki spekülatif hareketler olur bozabileceğin bir vadeyle yine dövize girersin
Enparanoktakombankadangüzeliiiiiiii diyorum ben de şu an.
kimseye akıl vermek gibi olmasın ama tam dolar zamanı diyorum bende :D
bana güvenip almayın muhabbetine öngörümü söyledim yeteri kadar soğuduk kasım ayı lets the party begin bence..
Sorsan ülke batıyor forumca zenginiz :)
maşallah maşallah şöyle iki iş yapsak :D
faizi sabit bıraktı mb. iyi düşüyor valla
dolar için mantıklı alım seviyesi nedir sizce? ben çok anlamam bu işlerden alıp. 4-5 ay bekleyebilecek olsanız bugünkü kurdan alınır mı? veya şuraya düşünce alınır gibi tavsiye çıkar mı?