5.49 bu ne ters ilişki 5.55 alanlar zararda nasıl durumlar
Printable View
5.49 bu ne ters ilişki 5.55 alanlar zararda nasıl durumlar
Ya şu aralar ne olacağı belli değil faizde kalsanız ne olacak 3 kuruş için takip etmeyen veya trader olmayanlar için söylüyorum riske atmayın 3 kuruş paranızla karar etmeyin.
ekonomı mukhemmele mı ucuyo kaptan ?
Yahu dolar endeksı bu kadar yukselırken,euro hatta sterlıng e karsı deger kazanırken,tl nasıl dolara karsı degerlenebılır?
Yapmayın etmeyın,sadece sıcak para,yalancı bahar....
Tl nın cazıbesı sadece yuksek faız ve cok yuksek borclanmamız....
10 gundur bızım gıbı ulkelerın parası degerlenmezken bızım degerlenmemız sadece sıcak para...
İnmesi lazim dahada insin cok guzel panik havasi
Baya saldi 5.46 bari benzin fiyatlarına yansisin
buraya dolar//tl-dolar/ruble grafiklerini atarım paralel olarak da kimseyi döviz almaya teşvik etmek istemiyorum
bu postum kalsın ileride eklerim alıntılayıp :)
Hay allahım sabır....
İşim ne dovızle,nede bundan para kazanan bırıyım. Manipulasyon suan bastakılerın işi. Onlar kadar param olsaydı,bende yapardım.
Cıkısın sebebı oldugu gıbı dususunde sebebı vardır.
Dedıkodu ve ıftıradan uzak dur,ne yaptıgını bılmedıgın ınsanlara ithamda bulunma!
54 ü kırarsa yön yukarımı bi analiziniz var mı?
Beratın konuşması 6 krş yukarı attı. 49 dan girişimiz var bakalım nereleri göreceğiz.
yükselen kanala tekrar girdi kur ama kar satışı ne kadar gelir göreceğiz
tek dertleri enflasyon düşsün de faizleri düşürelim ev satalım...
hala aynı kafa tüketimle büyüme bu adamlar eğitilmez
bari pırlantaya kdv ekleseydi. ama olmaz ihtiyaç dimi o
60 ı gördü tepe yine 85 mi olur acaba?
Tutmayın küçük enişteyi
Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'ndan yapılan açıklamaya göre, "Döviz karşılığı Türk lirası swap piyasasında Merkez Bankası taraflı işlemlere 1 Kasım'dan itibaren başlanacak." bilgisi verildi.
Doları yürüten bu...
+ yapılan vergi indirimleri ile mali politikada gevşeme görünümü..
Gruplara dun yazmistim alalim diye,gerci buraya da yazdim
Simdi satis kovaliyoruz. Ama ben tekrar 80 den satma hedefim var gecen hafta gibi.
Cok manıpulasyon yapıp,pıyasayı bozuyorsun. Doların dusmesı gucune gıdıyor,güçlu turkıye yi durduramıyacaksın...