Peki abilerim elimde 5.20 civarından aldığım dolar var bugün 5.45 civarından bozsam geri kaçtan tekrar dolar almalıyım dolar alma seviyelerine geri düşer miyim ?
Printable View
Peki abilerim elimde 5.20 civarından aldığım dolar var bugün 5.45 civarından bozsam geri kaçtan tekrar dolar almalıyım dolar alma seviyelerine geri düşer miyim ?
45 üzerine attık
burada 2 strateji izleyebilirsiniz;
10 birim mal vardı sabah 5ini 47-48den sattınız 42-43ten geri koydunuz diyelim o zaman 10 birim malı 55-56lara kadar taşıyabilirsiniz
yada 5 birim mal vardı 42-43 te aldınız 10 birim oldu diyelim bu seferde sonradan aldığınız 42-43 bandındaki 5 birimi 48-49 da bozmak ve kar almak mantıklı
aç gözlülüğün anlmaı yok kısa günün karı diye 200-300 500 ne denk geldiyse koyun cebe..
bakrasınız bir daha düşer bira daha alırsınız belli olmaz
bir dalga geliyor sanki saat 13:00 dan itibaren
Bugün enterasan bir gün oldu. Benim gibi bir acemi bile banka makası ile sabah gir öğlen çık öğlen düşünce tekrar gir şeklinde teşebüslerim oldu. Ve güzel para bıraktı.
44 bandından aldıklarımı 50 üstünden parçalı çıkaracağım birazdan. Kısa günün karı. Daha 5,33 lere dokunmadım bile.
3 gün sonra ödeme yapacağım meblam vardı. Onu döndürdük durduk : )
benim 5.49 dan dolar, 6.11 den euro alımım var. Uzun vadeceyim. Seçim sonrasını beklemek mantıklı geliyor. Sizce de mantıklı olan bu mu?
51 den satışı verdim karı realize etmek her zaman iyidir. Gevşemede tekrar kademeli alıma başlayacağım.
Buralardan yüklü alım yapalım mı ? 1-2 aylık vade için
Altın için ne düşünüyorsunuz
altın 2 yıl vade hedefi 400-450 tl
Bugün hep yukarı doğruydu,bakalım ne kadar gidecek böyle.
İlk defa altın ve dövize cüzi bi miktarla giriş yaptım, sürekli takip edemiyorum tabi. Birde tavsiye ettiğiniz bi banka var mı bu işlerle uğraşmak için? Ben vakıftan aldım ama en iyisi budur dediğiniz bir banka varda hesap açtırayım :) büyük oynamam,küçük küçük devam
2019'un nasıl geçeceği ilk 3 günden itibaren karşımıza çıkmaya başlıyor sanki
Sabah yazmıstım,atak gun ıcınde yıne gelır dıye. Sanırım 58 lerı gorduk.
Satan varsa yarın alabılır. Sanırım 38-44 arası yerıne koyarsınız.
Fırtınalı gınler yaklasıyor,sevıye vermek hayalcılık olur. Ama yukselen ıvmede sureklı yukarı asagı oynayacagız.
Dıkkatlı olun,boll kazanclar.
Benolsam bugun sattıklarımı yarın yerıne koyardım.
Evet dün 51 den verdiklerimiz bugün 41 seviyelerinden toplamaya başladık. Duruma göre 39 bandını bekleyebilirim.
mevduat faizleri düşmüş , ing de 21 di , 13 e düşmüş. inşallah daha da düşer.
Amaç bankalardan parayı çıkarmakta
Piyasada ev araba aldırmak filan
İşine yatırsın filan
Bizim halkımız o parayı vadeliden çıkarırsa
Dolar altın euro alır
Bunlar 31 martta kadar dayanalım modundalar
Başka bir icraat yok kendileri daha sonra ne yapacak acaba
Buarad 13 e dusmesı ımkansız. 21 23 arası suan.
ne yani izmire kayyum atayınca chpliler silahlanıp sokağa mı çıkacak? :)
uyanalım artık 24 haziranda bitti herşey 24 haziran gecesine kadar da meşru görünsün diye elinden gelen her şeyi yaptı chp
ister işsizlik %40 olsun ister ister enflasyon %50 olsun hiç bir allahın kulu akpye bir şey yapamaz
demişti dersiniz; en azından bir kaç önemli ilçeye reis kayyumda atayacak(beşiktaş çankaya vb.) kılıçdar da hiç bir şey yapmayacak
31 marta kadar da kur 6 üzerine atar
hadi bakalım baskılayabilecek güçleri varsa baskılasınlar
6 üzerinde olduğu halde de yine akp heryeri alır
5.45 kırdı ama yukarı yönlü devam etmedi @rebel hocam çin pmı değerimi etki etti içerden mi müdahale oldu
Chp kazansa akp iç savaş çıkartır diyorum.
Yoksa chp hiçbir halt edemez
Ama ben iç savaş çıkmasını istemiyorum.
31 marttan sonra bu konu daha güzel olacak
Zenginler kaçısı daha yeni haber olmuş
Özel uçaklarlar ingiltere ye kaç milyar dolarlık altın euro dolar götürüldü bilen yok
Siz ekranlara bakmaya devam edin tekniğe mekniğe
Öyle bir şey geliyor ki her bir olayın üstünü örterek düzeleceğini zannediyoruz
Kayyum atasa ne olacak tüm belediyelere
Millet aç kalınca kayyum mayyum işe yaramaz bu memleket de
İnsanlarda açlıktan öleceklerine bağırarak ölür gün geldiğinde