Faiz değişmedi diye geri mi düştü şimdi Dolar?
Printable View
Faiz değişmedi diye geri mi düştü şimdi Dolar?
Faizler ile ilgili konu ayın 13 ünde değilmiydi ? Son durum nedir şuan faizlerin düşme ihtimali var mıdır ihtiyaç kredisi kullanacağım bekliyorum şuanda bilgilendirirseniz sevinirim .
Bugun yildaydim, haftaya satilanlar geri konulabilir.
Abd 10 Yıllık faizleri hızla düşüyor ve haliyle Altın ve diğer emtialar yükseliyor.. 2019 için doğru tercih dolar değil.. Altın/Eur
[IMG]https://i.hizliresim.com/v6g47D.jpg[/IMG]
Altin zamani,bende artik hak veriyorum....
Sen cok erken girdin.
Hatta farkli gelişmeler bekliykrum 2019 da.
Abi faiz işine girmediğim için benim enstrüman kısıtlı.. Malesef faiz bu işin olmazsa olmazı, o sebeple Altın biriktiriyorum ben.. Zaten öyle kilo kilo altınım yok, çoluk çocuğa 3-5 ne bırakabilirsem..
Hepimiz refah ülkesindeyiz.. Biz özel bir milletiz
Bu yıl btc nin beyler :)ulaşabileceği en alt seviye olan 2800-3000 dolar seviyesine geliyor. Sonrası roket, demedi demeyin :)
Altın fiyatları hazır düşmüşken alıp almamak arasında kararsız kaldım :D
Bir miktar dolarım var, euro yapayım diyorum son yorumlara güvenerek :).
Para iş bankasında.
Arbitraj hakkında bilgisi olan var mı?
Önce TL yapıp sonra euro almak 2 kat zarar aslında.
İş bankasında böyle bir imkan göremedim. Bilen var mı?
Banka ile de görüşebilirsin., Talimat ile arbitraj yapılıyor bilgin olsun...
Konuda ölüm sesizliği hakim. Noluyor herkes portföyünü mü yönetiyor harıl harıl buraya yazacak fırsat bulamıyor : ))
Bir kaç kısa vade tavsiye süper olurdu bu ara için.
Özellikle yıl osnuna kadar dolar / altın öngörüleriniz ne. Yazabilecek varsa çok sevinirim.
kısa vadelik işlem hacmi yok piyasada
genel beklenti yıl sonu kapanış kurunun 5.70 üzeri olması
Ben 488vectracalibra abimizi dinliyorum ve altından gidiyorum.
altına girenlerin vadesi nedir ? altına girenin vadesi ne olmalıdır ?
Cari fazla vermişiz, etkisi nasıl olacak bakalım.
Cari fazla rekor kırdı - Haberler
Ben konudaki hareketsizliği bu öngörülemezlik kestirilemezliğe veriyorum, çünkü herkes şuan var olanı, altında dövizde nerede ise oynatmaya korkuyor.
Ben su 2 haftada 1 kez alisat yapabıldım.
Sattıgım euroyu 6.07-6.02 aralıgından gerı koydum.
Bır dalga geldı,az da olsa kazandırdı. Bu stabıl gıdıs bır sure devam edecek. 1 atak daha beklıyorum gecen hafta gıbı,belkı orada da al-sat fırsatı gelır,o kadar.
Ocak ayı hareketlı gecıcegı asıkar.
Şöyle bir soru sorayım,
Oğlan özel okulda.
Okul dedi ki erken kayıt yaparsanız ve %75 parayı peşin öderseniz ocak ayında %11 zam yapacağız. Ağustos ayını beklerseniz %25 zam yapacağız.
Hangi seçeneği tercih etmek akıllıca olur?
Ben al-sat yapmıyorum. Hep al-al yapıyorum :).
5.55 e kadar taşımaları lazım
ilk direnç 5.45
5.55i kuvvetli aşarsa 5.75..
5.55te tekrar bakma lazım
Geçen hafta bir miktar dolar aldım. Yıl sonuna kadar 5.70 görürse satma hedefim var. Ardından daha düşük seviyeden alma fırsatı bekleyeceğim(5.40 civarı). TL vadeliden daha iyi getireceğini düşünüyorum. Sonrasında 2019 yılı için %30 altın ve %45 dolar ağırlıklı sepet yapma planım var. Arada güzel getiri yakalarsam %5 kadar bitcoin saklamayı düşünüyorum. Hedefim dolar bazında artış sağlamaktan çok TL bazında 5 ayda %30-40 arası karlılık yakalamak. Tavsiyeleriniz nelerdir?
yanlış anlamayın ben o tepkiyi 5.55te bekliyorum o yüzden sordum
eğer 5.55te bir tepki satışıyla geri çekilme yaşarsak tekrar yıl sonu için 5.30ları görebiliriz sonrasında 5.75lerde satış erken olur
elliotun 3. ve en güçlü dalgasına denk gelirsiniz onunda tepkisi 6 üzerine kadar olur
5.55i iyi izlemek lazım
Deponuzdaki görüntüyü ben ekliyorum size zahmet olmasın :ninca:
https://cdn.ianvisits.co.uk/blog/wp-...2/IMG_4234.jpg
Estağfurullah, yanlış anlaşılma yok. İşte olduğum için biraz kısa yazmak durumunda kaldım. Uzun bir süredir takip etmediğim için fazlasıyla cahil kaldım piyasalara. İşin özü yeni bir araba aldım. Belirlediğim değer aslında eski arabamın üstüne verdiğim farkı çıkarmak için hedeflediğim değerdi:)
2019'da Doları olan 1 Vuruş., Eurosu olan 1.5 vuruş , Altını olan 2 vuruş yapıcak. ))
Tl'si olan ise vurdurmaya devam
Derdim polemik çıkarmak değil lütfen yanlış anlamayın.
5-10 sayfa önce söylenenler den sizin bu söylediğinizin farkı nedir ? Burada Dolara , Euro ya destek çıkanları hain ilan ettiniz şimdi de TL de olan vurduracak diyorsunuz. Hani nerede kaldı 4.88 ?
Hiç bir şey olmamış gibi yorumlarınıza devam ediyorsunuz ama bir özür dilediniz de biz mi veya ben mi göremedim.
4.88 den dolarlarınıza talibim ağlarsınız sonra dediniz , şimdi doğru limanın dolar ve euro olduğunu belirtiyorsunuz. O dönem size yanılıyorsunuz diyenlere yerden yere vurdunuz.
Kandırıldınız mı ? Yoksa sizin vatan haini dedikleriniz haklı mı çıktı ?
Sevgiler
6.8 - 7.0 Tl'den Dolar aldınız da ne oldu? Kaç kere ikaz ettim...
5.13'e kadar geldi, Seneye de yükseleceğini söylüyorum...
Evet o dönem birşeyler söyledim ama özür dilenilmesi gereken kişiyim!!! Özür dilemesi gereken değil....
Hain dediğim kısımlar belli, Twitter'da da yazdım ve engellendim "Fetocu Elvan Aktaş" paylaşımı yapılmıştı burada...
Şimdi 7 Tl iken 5.13'e geliyor ve ben haksız oluyorum , 5.13/4.88 = %5 sapma ile!! Kaldıki daha sene sonuna hala vakit var!!! Ama sizler yanılmış olmuyorsunuz değilmi millete %40 yukarıdan dolar aldırarak.. ))
%40 Yukarıdan Dolar aldınız ve ilaveten geçen her ay için neredeyse aylık %2.5'da finansman maliyeti yediniz.. Bunuda ilave ederseniz kaybınızı gerçek anlamda görürsünüz...
Ben öngörülerimi paylaşıyorum., Dayanaklarını da yazdım neden Tl'nin değer kaybedeceğini neden Altının yükseleceğini... Bende yanılabilirim elbette ama benim yorumlarımı,diğer kişilerin yorumlarını okuyup bildikleri ille birleştirip helal parasını korur veya üç beşte üstüne koyar..