Takip ettiklerim. Ccola-Vestel-Aslan-Hdfgs-Glryh..... Y.t.değildir
Printable View
Takip ettiklerim. Ccola-Vestel-Aslan-Hdfgs-Glryh..... Y.t.değildir
Usd'ye girmek isteyen arkadaşlar yavaş yavaş hazırlanabilir, Kısmetse Bayram öncesi Usd alımı yapıcam ben.
Ama her koyun kendi bacağından asılır tekrar tekrar belirteyim.. Vebal almıyorum yani
Vebal yok bu işte sadece tavsiyeleri alıyoruz almak isteyenler olarak kendi adıma benim pek takibimde olan bi konu olmadığı için fikir danışıyorum açıkcası kimseye bana zarar ettirdin diyemem kim bana paranla dolar al diyo ki:) Gönlün rahat olsun kendi adıma seni dinleyerek bu işi yaparsam sıkıntı olmaz bunu söyleyebilirim sana..Cuma günü fsd diye bi toplantıdan bahsediliyor ondan sonra mı alım yapılmalı..?
Dediğim gibi bugün 3 altına geriledi. Yıl sonu tahminleri en alt seviyede dahi 3.10 alınabilir seviye diye tahmin ediyorum.
Sanirim yarin akibet belli olucak fed in aciklamasindan sonra
Ben yarın faiz kararı olacağını düşünmüyorum..toplantı sonrası dolar daha da düşecektir diye tahmın edıyorum,ancak çokta güvercin bir açıklama olmayacak gibi..hafif bi şahin olabilir..ve gelecek toplantı da faiz arttırım sinyalleri gelebilir.. bakalım görecez yarın ak toto kara totoyu :)
Paranın yarısı dolarda yarısı tl de bekliyorum..Peder beyde euroya gömülmüş.Araba gelene kadar para euroda kalsın artarsa zamdan etkilenmeyelim diye.Zararda sesi çıkmıyor:D
Bende öyle düşünüyorum ama fed ha bire geciktirerek piyasada aşırı volatiliteye sebep oldu, aynı gün içinde petrol %5-6 gidip geri geliyor korkum bunu göz önüne alıpta küçük oranlı bi faiz artırması olasılığı, birde d
Bankalarının yanında devlet kurumlarına da döviz sattırmaya hız verdiler acısı çıkacak diye düşünüyorum.Birde öyle veya böyle faiz artırımı çok yaklaştı ilaveten bayram tatili süresince kura içerden müdahale edemeyecekleri için kur yükselebilir
Şunuda söylemek istiyorum, artık döviz kurunda seviye tahmin etmek imkansız, çünki buluduğumuz Coğrafya cidden çok zor ve her an herşey olabilir... PKK dan felan bahsetmiyorum, Suriye Rusya İran Ermenistan dahil bunlar hakkında da bilgi sahibi olmak artık şart...Bunlarıda hesaba katmak zorundayız