Anlık alım satım yapabilirsin.
Mesai saatleri içersinde kur'lar normaldir piyasaya yakın.Mesai saatleri dışında kuru sabitlerler ve fark çok olur.
Garanti senelik doviz hesabı için senden 50 dolar alıyor olması lazım.
Para vermek istemezsen.
enpara.com'a gir
Ordan hesap aç hem ücretsiz hemde istediğin hesabı kendin açıp kapatabilirsin.
Karar senin enpara arayıp bilgi alabilirsin.
Seat IBIZA FR
C U P R A L E O N
Garanti bankası yeni hesap açan kişilerin hesabına 500$ tanımlıyor. Kampanya yapmışlar şube'ye giderek bilgi alabilirsin.
Sanırım insanları trade'e alıştırmak için yapıyolar.
En yakın şube ile görüş öğrenciler için 250$ veriyolar ücretsiz olarak.
Kampanya sınırlı sayıda idi bitmediyse yetiş
Garanti selam veriyorsun borçlu çıkıyorsun.
Öyle bir banka.1 ay sonra kesin almaya başlarlar.
Adamlar EFT havale ücretsiz diyordu.
Ödeme işlemlerinden VDF kredi ödemesi yaparken para kesiyordu.
Dedim başka bir bankaya para göndermiyoruz VDF zaten garanti finans beraber gibi mantığı ne niye kesiyorsunuz demiştim çözemediler.
Seat IBIZA FR
C U P R A L E O N
Garanti dolar euro ve altın hesabımı internet bankacılığından açtım hiç birinden de bu güne kadar hesap işletim ücreti alınmadı. sadece dolar hesabından havale yaparsam, 2.5 tl işlem ücreti istiyor.
onun dışında bankayı arayıp sordum işletim ücreti varsa çıkıcam diye. yok dediler. birisi dava açmış kazanmış, aksi bir kanun v.s çıkmadıkça şuan bankamızda hesap işletim ücreti yoktur dedi.
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
ilerde almaya başlarlarsa bende dönerim enpara v.b bir bankaya. ancak almadıkları sürece en kullanıcı dostu arayüz garanti geliyor bana. eskiten 10 banka vardı, şimdi tek garanti var, kredi içinde ziraat var. diğer hepsinde hesaptan kartlara her şeyi kapattım.
umarım böyle kalır garanti ancak değişse bile benden alacaklarını sanmıyorum. eski veya etkili müşterilere bir şekilde muaf ediyorlar. ancak şuan kimse için hesap ücreti yokmuş.
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
2 gündür bizim oğlana bakıyorum
Piyasaya ne oldu fikri olan var mı nereyi kaçırdım
Yoksa faiz arttırımını birilerine dillendirdiler mi?
Beklentinin altında mı kaldı
"gafleti, zılleti ve cehaleti tattık. sıra sefalette."
Fitchin not indirimi söylentisiymiş
"gafleti, zılleti ve cehaleti tattık. sıra sefalette."
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)